Selam. Erkek arkadaşım 29 ben 25 yaşındayız. Son 6 ayı yüz yüze kalanı mesafe ilişkisi olarak 2 buçuk senelik bir ilişki yaşadık. Ancak son zamanlarda üstümde çok evlilik baskısı hissettiğim için ondan ayrıldım. Tek odağı evlilik sadece evlilik diyor başka bir şey demiyor. Benim ailem de öyle beni evlendirmeye meraklı bir aile değiller aileme maddi bir katkım yok sadece yaşın küçük diyorlar. Başkasıyla evlen diyorum ben seninle evlenmek hayallerime hedeflerime seninle ulaşmak seninle gerçekleştirmek istiyorum diyor. 30 yaşından önce veya tam 30 yaşında evlenmek istiyor, istemesinin birden fazla sebebi var birisi de ailesiye çok fikir çatışması yaşaması ailesi biraz cahil kendi de kabul ediyor ve çok çatışıyorlar artık aynı evde yaşamak istemiyor. Ayrı eve çık dediğimde de o parayı ev dizmeye, arabaya, düğüne yatırırım diyor. Aklım çok karışık evliliğe olan mesafem yüzünden son zamanlarda bana olan davranışları da olumsuz anlamda değişmişti onu oyaladığımı düşünüyor çünkü, bu yüzden de ayrıldım sevgisi, ilgisi bu konu yüzünden değişiyor. Ne yapsam bilmiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar