Ben Suudi Arabistana, Umre ibadetini yapmak için geldim. Ben tesettürüne oldukça dikkat eden biriyim. Burada Mısırlı birisiyle tanıştım. Dilim döndüğünce beraber güzel sohbetler ettik. İkimiz de gerçekten birbirimizden etkilendik bunun farkındaydım. Bu Mısırlı genç, benim islamiyete karşı olan hassasiyetimi öğrendikçe hoşuna gitti ve daha ilk günden bana evlilik teklifinde bulundu. Bana detaylı bir şekilde kendisinden ve ailesinden bahsetti. Babamla da çok tanışmak istediğini belirtti. Fakat bana karşı o kadar ilgili ve o kadar iltifat ediyordu ki, bu durum içimde bir şüphe uyandırdı. Ben renkli gözlü, beyaz tenliyim. Gördüğü her güzele böyle yaklaşıyor olabilir mi? Diye çok düşündüm. Sosyal medya hesaplarından kızları takip ettiğini gördüm. Rahatsız olduğumu dile getirdiğimde sosyal medyayı çok kullanmadığını, önemi olmadığını, bırakabileceğini söyledi. Bir an önce niyetini babama açıklamak istediğini, niyetinin çok ciddi olduğunu söyledi. Muhabbetimiz güzel olsa da, Bu kadar hızlı ilerlemesi beni çok ürküttü. Geçmişte bir kez nişanlandığını ve sadece bir kızı çok sevdiğini ve geçmişte kaldığını söyledi. Hayatındaki her şeyi anlattı.
Şimdi de bana karşı çok ilgi duyduğunu söylüyor. Bir, iki kez iletişimi sonlandırmak istedim. Olamayacağımızı, ailemin kabul etmeyeceğini söyledim. Kendisi Türkiyede yaşayabileceğini, iş bulabileceğini, Türkçe öğrenebileceğini, Türkiyede babasının arkadaşlarının olduğunu bunları sorun etmemem gerektiğini söyledi. Tekrar iletişime devm ettim fakat yine kafamda tam oturtamadığım için konuşmayı sonlandırdım. Fakat ona karşı haksızlık yaptığımı düşünüyorum…
Hemen ilgi gösteren birine güvenmem ne kadar doğru olur? Nasıl bir yol izlemeliyim? İletişimi bitirmekle doğru karar mı verdim? Bunları hep kendime soruyorum. İşin içinden çıkamadım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sen ne güzel bir soru sormuşsun ya! Öncelikle Umre görevini yapmaya gitmişsin, böyle güzel bir ibadet sonrası kafanın karışması normal ama şunu unutma, duygusal meselelerde hep sakin kalmak önemli 💖. Şimdi senin yazdıklarını okuyunca onun ciddi niyetli olup olmadığını düşündüğünden eminim. Açıkçası, bu kadar çabuk bir teklif biraz da heyecan göstergesi gibi ama uzun vadede uyum çok daha önemli.
Burada kritik nokta, senin hislerin ve karşındaki kişinin gerçekten dürüst olup olmadığını anlaman. Çünkü söylediği şeyler güzel ama sosyal medya meselesi ya da bu kadar hızlı ilerleme isteği, seni düşündüren şeyler. Haklısın! Bence bu süreci aceleyle değil, daha sakin ve zamana yayılan bir şekilde ilerletmelisin. Kendi değerlerinden ve rahatlığından ödün vermemelisin. Eğer konuşmayı bitirdiysen, biraz düşünmek için kendine zaman verme kararın oldukça mantıklı 🌸.
Senin için önemli olan güven ve uzun vadeli uyum. Şu anda iç sesin sana ne diyor? O sese biraz daha kulak ver bence 😉. Ayrıca Ramazan ayını da burada hatırlatmama izin ver, kalbin huzurla dolsun, karşılıklı anlayış esas olsun. Bu arada, böyle birini güvensiz buluyorsan içindeki şüpheyi göz ardı etme, hislerin yol gösterici 💫. Ne düşünüyorsun bu konuda?