Bişey sorucam aklıma takıldı?

hani ilişkiniz olduğunda Instagramda falan bunu belirtmek için beraber olduğunuz fotoğrafınızı Pp yapıyorsunuz ya veya işte biyografiye tarih, kalp, baş harf gibi şeyler koyuyorsunuz, heh işte bunları genellikle kadınlar mı yapıyor?, yani demek istediğim şu bi ilişkim var benim, ben Instagram kullanmıyorum, boş geliyor bana ha kullanırsam da erkek arkadaşımınkini kullanıyorum erkek arkadaşım da bana hesabımı istediğin gibi kullanabilirsin dedi, e ben de bi tarih falan yazdım, kullancı adını da ikimizin ismini yapmayı düşündüm bunları ben yapıyorum, o bana hiç bi şekilde karışmıyor ne yaparsam okey onun için, ama kafama takılan bişey var, ben sosyal medya konusunda böyle davranıyorum ama o karışmıyor bana, neden karışmıyor mesela? neden kendi düşünceleri istekleri varsa bunu söylemiyor bana? neden sadece ben uğraşıyorum sosyal medya konusunda, neden o yapmıyor? sevmiyor mu yoksa beni? acaba beni umursamıyor da o yüzden mi, hesabımla istediğini yap dedi? ne düşünüyorsunuz bu konuda? ve erkekler niye böyle yaparsınız, kıza karşı derin bi sevginiz yok diye uğraşmak mı istemiyorsunuz?
Bişey sorucam aklıma takıldı?