Flört gibi bir şeyiz yani aramızda bir şey var başkaları bile fark etmişti. dün bana benden uzak dur yoksa yanarsın çok üzülürsün dedi şok oldum üzüldüm o an kırıldım yani beklemiyordum sonra yanıma geldi gülerek dokundu sarılmak falan istedi uzak dur benden dedim bende niye dedi ee dedim sen öyle söyledin ne demek istedi ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama çok kırgınım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Uyarıda bulunmuş, fazla sevme beni, takılmaca devam ederiz demiş
Ben dünden sonra bir daha o arkadaş grubuyla o oradayken buluşmaya gitmeyecem
Yalnızsa mı gideceksin?
Yok hiç görüşmeyeceğim
Öncelikle şunu belirtmek isterim, hayatınıza girecek çoğu insanın ilk önceliğinin evlilik olup olmadığıyla ilgilen, tabiki senin o yönde bir arayışın varsa, zira sende şimdilik evlilik düşünen birisi değilsen o zaman da düzgün biri olmasına özen göster
Amacı cinsellik yani
Direk söylemiş zaten, ve sonrasında da hamle yapmış. Uzatmamak adına ben öyle düşündüm
Peki ben arkadaş grubuyla o oradayken gitmeyeceğim sizce merak edip yazar mi arar mi
Onun arkadaş grubu ile beraber olduğunda mı gitmeyeceksiniz yanına anlayamadım
Bizim arkadaş grubumuz ayni o o an ordaysa ben katılamayacağım
Görüşmediğinizde aramıyorsa grupta olmadığınızda da çok bşr şey ifade etmeyecektir. Ama asıl konu şu, sizin ondan beklentiniz evlilik mi?
Hayır.. öyle bir şey düşünmedim bile sadece birbirimize atışmamiz hoşuma gitti şakalaşa biliyordum sadece bu yani flört gibi
Ama karşıdaki kişi bunu sizde hissetmiş. Onun içinde benden uzak dur üzülürsün demiş. Yani siz ona sevgi evlilik gibi bir şey hissettiğinizi göstermiş.
Ama öyle bir şey olmadı evliliğin e si bile geçmedi... sadece bir gün önce geldi karşımda dikildi o kadar yakın dikildi ki neredeyse vücutlar birbirine değiyordu soru sordu bende yakasını düzeltmiş gibi yaptım cevapladıktan sonra gözlerine baktım bu yani başka hiç bir şey olmadı
Evlilik değilde sevgi beslediğini anlamış olabilir.
Sevgi aramıyor, cinsellik FB gibi bir şey arıyor olabilir
Ayrıca aklını okuyamayız o insanın ne düşündüğünü bilemeyiz ama bu cümlenin başka anlamı yok
Anladım sağolun
Umarım ben yanılıyorumdur
Yok doğrudur
Çünkü bundan önce tokalaşırken avuç içimi kaşidi beklemediği bir gün ben ona yaptım şok oldu ondan sonra anladım bende öyle bir şey beklediğini
Durumu analiz ettiğinizi düşünüyorum, bu dan sonraki takınacağınız tutum sizinle alakalı sonuçta sizin ne istediğiniz önemli, başkalarının fikri değil
Teşekkür ederim ben sadece bugün niye öyle söylediğini anlayamamıştım kırıldım onu bilmek istedim sağolun
Rica ederim iyi geceler
uzak dur knk belli ki şizofren
Görüşme dengesiz birisiyle zaman kaybedersin
Görüşmeyeceğim zaten.. kendisi merak eder mi sizce
Belki edebilir
Demekki kızları kullanmis cok