1 yılBir çok kişinin arasında belkide bir uçurumun kıyısında etkilendim her şeye her olaya rağmen seni seçtim çünkü gökyüne gönderdiğim duanın en güzel cevabısın❤️ Benim için bir bilinmezlikten ibaretsin ilk romanın ilk konulu hali gibi belkide yeşilliklerle kaplı bir ormanın vahşi hali ama artık benimsin benimlesin bi seni sevdim bir de seni sevmeyi ❤️
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılVururuz kilit kötülere güvenmeyiz hiç bir zaman ellere eğer güvenirsen bir kere sürükler seni çıkmaz tünellere o zaman kurtaramaz seni ne Fransa ne de İngiltere
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Burada yalnızca sevgi ve samimiyet var. Kalp, her yara izinde büyüyen bir ders acılarımız bizi birleştirir, sevdamız ise yaşamın en güzel melodisidir. Gel, paylaşalım yazarım.😂🙉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 'Gönül han değil, dergahtır. Öyle paldır küldür girilip çıkılmaz, günahtır.'
Rumi.
Güzel laf yazın bunu.
47 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Canınız cehenneme, olurdu! 😅22 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
😅🌸😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Müsait değilim başka kapıya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 269,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkalbim kalmadı benim.
00 Yorumla
1 yılKalbimin kapısına "Kimse giremez" yazdım, astım. Baktım ki bir gül yüzlü girmiş, içeride oturuyor. "Hayırdır," dedim. "Görmedin mi yazıyı?" "Ben okuma bilmem," dedi. Bilmeyince açılan kapılar da var.
Serdar Tuncer13 Yorumla- 1 yıl
woooow
- 1 yıl
Allah Allah kimmiş o sana bakan gül yüzlü, bizide tanistir yengeyle
- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılBoş bırakırdım yazmazdım girişe bir şey. Neden dersen, kalp bu işi gücü sağ gösterip sol vurmak güven olmaz ona , sonra yazdığın yazıyı yutturur adama😁
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
u 1 yılTutarsızlara ve zekasızlara geçiş yok jllllşş
312 Yorumla- 1 yıl
Zeka çok önemli 😅 insanın psikolojisini bozuyorlar 😅
Yok sevgilim başkası ile evlendi beni seviyor mu diye soran var 😅profilime bakıyor da beni seviyor mu sidjd - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee hahah akılsız hepsi sgkkk
- 1 yıl
Bence de öyle ama çoğunluk öyle gibi 😂
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee zaten şaşmaz🤣
- 1 yıl
Böyle şeyleri görünce yalnızlık normal diyorum 😂 geriiizekalılar şey oluyor 😂kafam kaldırmıyor 😅
Eskiden sevdiğim de çok saçmalıklar yapıyordu saçma sapan şeyler deliriyordum ama seviyordum onu - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee işte bu yüzden zekalılardan iyi sevgili çıkar jklll
- 1 yıl
Anlamadım ki nasıl yani 😂
Ömür törpüsü valla 😅
Ömrümden ömrümü aldı gitti 😅
Olmaz olmaz olmasın djdjjd - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee işte kapasitesi zero olduğu için öylemiş jklşş
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😅🌸😅
Lanet olası pislikler 😅
Şimdilerde de en ufak şeyde 😅
Şak şak şak 😅sabretmek yok tolerans yok 😅 affetmek yok bağışlamak yok 😅 - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee biz affetsek tanrının gücüne gider, affetmez de mi klşşş
- 1 yıl
Evet evet evet kesinlikle katılıyorum 😅 affetmemek lazım hepsinin canı cehenneme hepsinin sjsjsj
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee tabisiii kllş
Gizli Üye(25-29)1 yılHele bakın kim gelmiiiiiiş değil de benimki daha çok beni mi buldun şimdi çok işim var
21 Yorumla
1 yıl"İlişkiye kapalıyım, hadi başka kapıya yallah." yazardı.👍🏻
00 Yorumla
1 yıl“Kalbim, aşka ve ilişkilere uzak, kendi dünyasında.”
20 Yorumla" Girersen mutlu olursun. Ama unutma girdikten sonra çıkmak çok kolaydır. Bu yüzden çok dikkat etki içerdeki mutluluğun dışarıya çıktığında hüzüne dönmesin "
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 yılKalbim herkese açık fakat giren başına bela alir tavsiye etmiyorum
10 Yorumla Damsız girilmez, üç beş karı alıp öyle gelin
11 Yorumla- 1 yıl
😂
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Bir yer bul otur önce
Ama yaralarıma dikkat et
Gülüşlerim vardır elbet
Önce göz yaşlarımı silmen gerekecek
Budur, zordur sevmek...00 Yorumla
1 yıllasciate ogne speranza voi ch'intrate 🙃
00 YorumlaGüzel şeyler zaman alır dediler Zaman güzel şeyleri aldı..
16 Yorumla
1 yıl"Bu benim kan pompalama organım, senin burada işin yok" yazısı olurdu. 😄
20 YorumlaBeni çözemezsin boşuna uğraştın, başına belayı alma bulaştın. (Sana gelsin 10nsenelik sevvilim Simge)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kalbine girmek isteyen olursa kilitleme bence , zira onlar kalp kapısıyla değil başka kapılarla ilgililer.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBenimkinde de şantiye demirlerinin önüne verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz pankartı asmışlar
00 Yorumla
1 yılDivel Life namı değer Divelopia'da şansızlığım ve yeniliğe açık olmak istemeyişim hiç mi güzel şeyler çıkmaz 😥 Kırıcı 😔
00 YorumlaDürüst olmayan ve sadakatli olmayan gelmesin bir yaptığı bir yaptığını tutmayan da uzak dursun yazardı
00 Yorumla
1 yılAşkı bana öğretecek insana kâlbimi hediye edeceğim 😃✨
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılmezarlığa hoş geldiniz..
(Herkes öldürür sevdiğini)10 Yorumla
1 yılKapalıdır lütfen zorlayıpta canımı sıkmayın yazardı
10 YorumlaAradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Lütfen arkaya doğru ilerleyelim, girişi kapatmayalım! 😁
00 Yorumla
1 yıl"Bu kalp, sömürülmeyi hak etmiyor. O, kendini doğru kişiye kendisini açacaktır"
00 YorumlaKalbimin girişine kadar yol kat etmiş birilerini sadece hoş geldin yazısı karşılardı
00 Yorumla
1 yılDışarıdan yiyecek-içecek getirmek yasaktır :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yıl"Dikkat! Giriş ücretsiz ama çıkış çok zor…" 😂
00 Yorumla Yangın çıkışı
Dertlerinden yanan bize koşuyor anlamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBuralara kadar zahmet ettiyseniz ya yolunuzu şaşırdınız ya da delisiniz :D
00 Yorumla Profilimde yazıyor
Anlatmadan anlayana bayılıyorum..00 Yorumla
1 yılhoş geldin, dikkat et ayağına kırıklar batmasın... 💔
00 Yorumla
1 yılYol gidenindir, peşinden ağlayamam. Yüreğim ahır değil, her öküzü bağlayamam.:)
00 Yorumla
1 yılİtinayla temiz tutulmuştur pis ayaklarınızla basmayınız
00 YorumlaYalnızlığımı aldatmaya değecek birini bulamadım... ghgc bu da biz yalnızların mottosudur hep
00 Yorumla“Rızasız bahçanın gülü derilmez!”
… dermedik, derdirmedik, derdirmeyeceğiz…01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 769 cevap paylaştı. Tamam teyzem kimse istemiyor girmek zaten kalbine kskskdkmddl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı.
1 yılVay be vay demin bi film izledim olay sizde izleyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılMutlu etmeyecekssniz meşgul de etmeyin bu kalp kapalı az ötede oynayın olurdu
00 Yorumla
1 yıl“dikkat et, giriş ve çıkışlar tek seferlik.”
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDingonun ahırı değil beygirler giremez.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılKapı herkes için kapalı kimse içeri giremez
139 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çünkü benim narin ve sevecen kalbimi hiç kimse hak etmediği için
- 1 yıl
Zaten onun için kapılarını kapatmışım Yeter artık demek ki hiç kimse hak etmiyor benim kalbimi daha fazla üzülmesine hiç kimsenin hakkı yoktur
- 1 yıl
Uzun zamandır böyle bir düşüncedeyim büyük konuşmamak lazım günün birinde beni benden daha fazla sevecek biri çıkarsa o zaman yanılmış olurum
- 1 yıl
Ama daha kendimi toparlayamadığım için hiç kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum herkesi kendimden uzak tutuyorum
- 1 yıl
Haklısın aynı olamaz ama işte insan bazen yaşadıklarından yola çıkarak herkesi eşit seviyede görüyor maalesef
- 1 yıl
Şu an kendime zaman ayıramam işinden dolayı ama önümüzdeki yıllar ilakí bunu yapacağım
- 1 yıl
Haklısın bakalım artık
- 1 yıl
Ama elimde değil bazen kalbim yanlış yapıyorsun diyor bazen de doğru yoldasın böyle yapmaya devam et
- 1 yıl
Aslında kendime zaman ayırıyorum ama bu konuda zaman ayırıyorum örneğin sporuma zaman ayırıyorum kedilerle oynamaya zaman ayırıyorum
- 1 yıl
Işte diyorum ya İnsanlar bana güven vermiyor artık eskisi gibi sadık olmuyorlar ve söylenen sözlerin arkasında durmuyorlar
- 1 yıl
Çünkü ne aldatmayı ne de ihanet etmeyi seven biri değilim eğer biriyle olursa hayatımı sonuna kadar olmasını isterim eğer ki Allah bize çocuk verirse ne annesiz ne de babasız büyütme taraftarı değilim bunları düşünerek hep artık ayağımı ileri değil de geriye atıyorum
- 1 yıl
Ama yüce Allah insanı yaratırken her şeyi veriyor ve kaderini kendin çiziyorsun eğer hayatta kapalı gözle bakarsan her zaman için yenilmeye mahkum oluyorsun ama her şeyin kontrolünü elinde tutarsan illaki bir yerde bir şeyleri başaracaksın demektir
- 1 yıl
Işte ben de onu yapmaya çalışıyorum hacıyı en düşük seviyeye getirmek için çünkü çok duygusal ve gururlu bir insanım eğer ki bir şeyler yaşayıp karşı taraftan herhangi bir hata ile karşı karşıya kalırsam bu beni çok etkiler ve aylarca kendime gelemiyorum
- 1 yıl
Haklısın evet en azından ben kendim için söylüyorum bu hayata sadece bir kere geleceğiz ve yaşayacağımız her saniyenin değerini bilip ve öyle yaşamak gerekiyor
- 1 yıl
Ben hiçbir zaman düşünmeden zekam uyu olmadan hiçbir şey yapmam ve hiçbir sözü söylemem ve o söyleyeceğim sözün arkasında bana herhangi bir sorun yaratacaksa o sözü söylemem
- 1 yıl
Peki sen kendin için bu konuda ne düşünüyorsun kapıları açık mı bırakırsın yoksa benim gibi kapatmış mısın
- 1 yıl
Sen de benim gibi yaptığım yap zamanla seni hak edecek ve doğru kişiliğe sahip biri olursa illa ki karşına çıkacaktır
- 1 yıl
Zaten bu yaşta sevgili kahrı çekilmez boş ver hayatını yaşamaya devam et
- 1 yıl
Hayat sana ikinci şansı vermez
1 yılLütfen rahatsız etmeyin
14 Yorumla- 1 yıl
Güncelleme süresince hizmet veremiyoruz😂
- 1 yıl
🤪🤪🤪🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılNaber Concon Nassın 🌹Um?
Başka Birini Bulamadın Mı?🤣00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Kolay elde edilmiş bbir bir mutluluk yoksa insanı yücelten açılar mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKalbim kırık, dökük, yaralı tamirat nedeniyle bir müddet kapalı...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGirmeden önce üst kata yani beyinime sorunuz öyle dalmayın içeri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGönlü güzelle açıktır...
Allah hepimizi kalbi güzel insanlarla karşılaştırsın..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsenin adin ask mi? degilse ozaman kapim sana kapali
00 Yorumla- 00 Yorumla
Kalbime şifa olan gelsin..
20 Yorumla
1 yılBir kişiye rezerve edildi kapalıyız
20 Yorumla
1 yılYanmaktan ve yakmaktan korkmuyorsan gir.
20 Yorumla
1 yılDiggat enegterlar goltugun altında
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılhttps://www.instagram.com/reel/DHD658goRvG/?igsh=MXhlYTE2ZDhqaWxvcQ==
Bişey söylemeye gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılKötülere fırsat yakalama şansı yok
10 Yorumla Dışardan yiyecek içecek getirmek yasaktır
10 Yorumla- Devamını Gör (182)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler