Ben mi fazla büyültüyorum?

Uzak mesafe ilişkim var sevgilim 1 hafta önce buraya geldi kuzeninin düğünü için ailesi de kendi memleketinden geldi sevgilim farklı bir şehirde yaşıyor mesleğinden dolayı. Bana 1 saat uzaklıkta bir mesafeye geldi düğün evine zaten gece geldi o gün görüşmedik arabası var sevgilimin kendi arabasıyla geldi neyse ertesi gün de görüşmedik kina var erkek tarafı vs diye cumartesi görüştük pazar düğünleri vardı neyse ben gitmeden yine görüşelim dedim sevgilime pazartesi günü bu tarafa gelecekti bugün görüşelim mi dedim daha yeni geldik halamlara vs dedi sizin tarafa daha yakınıma ertesi gün geleceğini o zaman gorusmemizin daha uygun olacagini soyledi tamam haber verirsin dedim ve bana ertesi gün hiç bir şey demedi görüşelim vs diye. Belkide benden bekledi bilmiyorum ama zaten ben demiştim daha ne kadar diyeyim haksız mıyım. Giderken ben gidiyorum vs de demedi 2. Gün geçti falan yazdı napiyorsun hayatım diye tabi o iki gün de geri dönmüştü çok garip değil mi ben mi abartiyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Hani ben şu zaman döndüm Bile demedi normal napıyorsun falan dedi bu kişi 30 yaşında.
Ben mi fazla büyültüyorum?