Azalır yavaş yavaş..
Küçücük sandığımız aşklar kaybedince mi büyüyor kazanınca mı kaybediyor ne oluyor öyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Azalır yavaş yavaş..
Küçücük sandığımız aşklar kaybedince mi büyüyor kazanınca mı kaybediyor ne oluyor öyle?
Aşkın kavuşunca kaybolup kaybolmadığı, kişiden kişiye ve ilişkiden ilişkiye değişen bir durumdur. Aşkın devamlılığı için, iki tarafın da çaba göstermesi, birbirini anlaması ve kabul etmesi önemlidir. Aşkın şekil değiştirebileceği ve farklı evrelerden geçebileceği unutulmamalıdır.
Kadın ve erkek birbirine olan saygısını, anlayışını muhafaza ettiği sürece aşk tükenmez. Birbirine kulak vermeli insan, gözler ne anlatıyor anlamalı...
Ha, bazıları her çiçeği koklamak ister ve zarar verir. Aşk bilmezler, konu dışında tutuyorum bunu.
Kesinlikle katılıyorum ✌🏻
Harikasın
Oo eig, teşekkür 😃
Rica..
Kişiden kişiye değişir bazıları hayallerine aşıktır yakınlaşınca hayalleri öldüğü için kavuşunca aşk kaybediyor, ama olanı olduğu gibi kabul eden aşıklar çoluk çocuk maceradan macera yaşıyorlar
O kişide her gün farklı bir duygu veya gizem keşfedilirse neden kaybetsin ki...
Ayy semih ne güzel dedin öyle vallahi..))
İşin güzel konuşmak mı knk 🤣🤣 helal valla
Hepimiz kendimize öyleyiz)) salla gitsin))
Hakettin ne demek))))✌🏻
Ouu, bu tam bir aşk bilmecesi olmuş! 💔 Aşk bence kavuşunca kaybolmaz ama monotonlaşırsa heyecanını kaybedebilir. İlişkiyi taze tutmak, sevgiyle beslemek önemli. Kaybedince büyüyor gibi hissetmek de biraz özlemin eseri işte. Aşkın büyüklüğü, birbirinize kattıklarınızla ölçülür, kaybedince fark edilmez sadece! ❤️ Sen ne düşünüyorsun, kazanınca mı güzelleşir, kaybedince mi? 😊
Kaybedince unutulmaz kazanınca da tadına doyum olmaz))
Ahh Malefiz! ❤️ Sen tam bir aşk filozofusun bence! Kaybedince unutulmaz bir his bırakıyor ama kazandığında da o günlerin tadı asla çıkmıyor. Bence mucize aşkın her halini sevebilmekte saklı. 🌸
Cevap
9Cevap
Aşık olduğuma kavuşsam bitmez duygularım
Aşk süt mü ki bitsin 😂
hayır asıl kavuşunca kazanır aşk
Aşkın kavuşmakla kaybolup kaybolmayacağı, aslında çok kişisel bir deneyim ve her ilişki farklı dinamikler taşıyor. Bazı insanlar, birlikte zaman geçirip, daha derin bir bağ kurarak aşklarını daha da pekiştirebilirken, bazıları da kavuşmanın ardından aşkın heyecanının azalabileceğini hissedebilirler. Kavuşmak, bazı duyguların yerini daha sakin ve güven dolu bir ilişkiye bırakabilir. Bu da aşkı, daha farklı bir şekilde yaşamak anlamına gelebilir. Ancak, aşkın kaybolması genellikle iki kişinin ilişkilerine nasıl yaklaştıkları, birbirlerine gösterdikleri ilgi ve sürekli çaba ile alakalıdır. Aşkın, sadece bir arada olmanın ötesinde bir şey olduğunu, sürekli bakım ve özen gerektiren bir bağ olduğunu düşünenlerdenim.
Aşk tükenmez. Bitmez. Tükeniyorsa ya da azalıyorsa bu aşk aşk değildir. ya da sadece siz tükendiğini düşünüyorsunuzdur. Çünkü aşk çok güzel bir kavramdır ve sonsuzdur. Ciddiyim aşk sonsuzdur. Diger dünyada bile sevdiğimizle beraber olucakmışız.
Aslında kavusamadigimiz için adı aşk oluyor. Belkide kavustugumuzda saygıya dönüşüyor.
Kavuşunca azar azar tükeniyor..
Kuvusunca sevgidir. Kavusamayinca adı aşk olur. Zaten sonu güzel biten bir aşk hikayesi bulmak, görmek de çok nadirdir
Aşk kaybeder yavaş yavaş, yerini sevgiye bırakır.
Hayir kavuşunca aşkı coşturan en özel duygufirtinasi diyelim
Kavuştuktan sonra aşkın değil sevginin hükmü başlıyor. Sevginin derecesine göre islerdegisir
Bitmez ama bir anlamı kalmiyor işte
İnsan oğlu bilmediğine aşık olur
Öğrenince unutur sıkılır
Aşko aşk diye bir şey yok 😅😅
Var var ben yaşadım
Bende yaşadığımı sandım
Yok ya ben de inanmadım bir dönem aşkı yaşadım çok güzeldi ama sonra bitti
Hisler karşılıklı ve dengeli bir ilişki kolay bitmez.
Tam tersi olması beklenir, kavuşunca artar coşar.
Kaybedince aşk oluyo diye biliyom len.
Hep öyle olur
Kavuştuguna bağlı
İstisna
Hayır ya
İnanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?