Kendisine eğer birbirimizi seviyorsak bekleyebiliriz, Allah'ın rızasını gözetebiliriz dedim. Onun hakkında önceki düşüncemi paylaştım sonra öyle olmadığını söyledim. Bana hiç konuştuğumuzda görüntüsünü açmamasına rağmen sevdim. Tartıştığımızda alttan aldım hrp özür diledim. Onun ise yanıtı şu oldu
-Feyza ben zor biriyim. En iyisi herkes kendi yoluna baksın dedi . Bende bu cevapa sinirlenerek ofkeme yenik düştüm. İkimizde ağzımıza geleni saydık. 1 aydır konuşmuyoruz. Tamamen bitti geri dönüşü olmadan
Karaktersiz bir insandı, hakaret/küfür eksik olmuyordu dilinden. Seviyorum dediği kadını sürekli milletin önüne atıp duruyordu, bu böyle şöyle diye. Sürekli kuruntu yapıp karşısındakini suçluyordu, kıskançlık adı altında üç günlük dünyayı bana dar etmeye çalıştı. Gel de ayrılma
Bence de:) bir de sürekli kendini haklı gören biriyle yürümüyor. Kendi yaptıklarına gülüp geçilsin istiyor, senin yaptıklarını ısıtıp ısıtıp önüne getiriyor falan
Sadık bir insan değildi.. Karşı cinse zaafı vardı, sürekli ilgi, övgü, iltifat duyması gerekiyordu başkalarından da.. E ben de kıskanç biri olduğum için yapamadı benimle..
Herkesin hikayesi farklıdır ama genelde "bizim bu güzel şeyi neden bitirdiğimizi bile anlamadık ama bitti" gibi oluyor, değil mi? 😅 Benim son ilişkimde güvensizlik sorunu vardı, ne yaptıysak düzeltemedik. Birini çok sevmek bazen yetmiyor ya... Ortak karar gibi oldu ama sıkıntılarımızı çözebilseydik belki hâlâ dans ediyorduk bu fotoğraftaki gibi! Seninki neydi, anlatırsan dinlerim. 💕
Ah canım ya, zor bi durumdu gerçekten 😔. Eski sevgilim sürekli yalanlar peşindeydi. Büyük şeyler değil belki ama sonuçta dürüstlük de önemli, değil mi? Sonunda "bu böyle gitmez" dedik, ama işte, kalp kırıklığı falan... Neyse ki atlattım 💃✨ Ama seninle böyle tatlı tatlı konuşmak bana iyi geliyor! 💕 Sen nasılsın?
Benim yüzümden bitti Eskisi gibi güzel duygular hissetmemeye başladin çok sıkılmıştım artik Bir de araya aile falan karişmişti uzak durmamin herkes için daha hayırlı olacağini anladim aşık olsaydim birakmazdim hoşlanti vardi ama aşk değildi