Değerli kadinlarimiz ;diyelim ki görücü usulü evlenmeye karar verdiniz, karşı taraf sizce nasıl biri olmalı? Özellikleri neler olmali?

Değerli kadinlarimiz ;diyelim ki görücü usulü evlenmeye karar verdiniz, karşı taraf sizce nasıl biri olmalı? Özellikleri neler olmali?

Görücü usulü hayattinin kumarı resmen ya iyi olur ya kötü. Genel anlamda temiz biri olmalı bakışları yerinde durmalı oynak bakışlar gibi etrafa bakmamali nerede nasıl konuşacağını bilmeli cıvık olmamalı ve en önemlisi sadakatli ve dürüst olmalı.
Gorucu usulu sanıldığı kadar kötü değil ya, kişiler büyükleri vasıtasıyla tanistiriliyor, gerisi zaten diğer ilişkilerde olduğu gibi yürüyor, konuşuyorlar , eğer anlasabiliyorlarsa oluyor ya da hayatlarına devam ediyorlar , tek fark şu, mesela sevgililer okulda tanistiya onları okul tanistirmis oluyor, Kafe de tanıstilar sa Kafe tanıştırmis oluyor , görücü usulünde ise aile büyükleri tanıştırmis oluyor... yoksa öyle gördüm, beğendim, evlendim gibi bir durum söz konusu değil, zaten ona karşıyım, öyle olacaksa bekar kalayım daha iyi, iyice tanımadan evlenmek istemem, kimse istemez...
Belki dediğiniz doğrudur, en doğru cevap için bosananlarin % kaçı görücü usulü % kaçı birbirini bularak evleniyor bu soruların cevabını bulmak lazım
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Mesleğine, iyi mesleği olan yani geliri iyi olan! 😅
Başka bir şeye pek baktıklarını görmedim. 😅
Boya posa da bakarlar! 😅
Maddiyat.
Hesabıma 20k para göndermesini istediğimde hemen göndericek mi göndermeyecek mi ona bakarım ahshsbsndnnd
İlk önce adamlık önemli gerisini konuşur bakarız
Sınavı geçtim o zaman , mutlu oldum , teşekkürler 😊
Bana güvenmenizi beklemiyorum , zaten güvenmeyin, beni tanımıyorsunuz sonuçta, ben sadece sesli düşündüm o kadar 😊😊, teşekkürler...
Görücü usulü mü kaldı
Var , bazı kişiler birini bulamıyor, kimisi buluyor ama evlenmeye uygun birini bulamıyor, işi büyüklerine birakiyor.
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?