Beyin dalgalarım gayet normal yani acaba ben mi kuruntu yapıyorum diye düşünmeye başladım :s
Sanırım mitomaniyim :(
Beyin dalgalarım gayet normal yani acaba ben mi kuruntu yapıyorum diye düşünmeye başladım :s
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer öncelikle buraya yazdığın samimi duygularını En yakın arkadaşına anlat eğer seni dinlemezse bence mektupla bu durumunu anlat ondan bu konuda yardım beklediğini belirt.
yaptığınız işten sizin rahatsız olmanız zaten manevi bir tövbe hükmünde dir
bunu fiile çıkarmalasın
öncelikle toplumda dinlemeyi öğren az konuşmaya çalış
zor da gelse her zaman doğruyu söyle
söyleceğin kelimeleri heer zaman düşün yalansa söyleme "atalarımız 10 düşün 1 konuş demişler "
Ona mitomani olduğumu söylemedim.Artık güvenemem gibi geliyor bana :(
Yalancısın sen şizofren şimdi s*ktir git dedi.
Mitomani ile şizofreni çok yakın şeyler arada bir ince çizgi var sadece.Yüzüm yok :((((
bize yalan söylemediğini nerden bileceğiz ?
:( Bunu yazarken sıkılıyor olmam doğruyu söylediğimi gösterir.
İlk önce mutlu olacağımı sandım saçma sapan bir yalanı 6 ay devam ettirdim ve en yakın arkadaşımdan oldum.
Bunun iyi tarafı yok.Lanetli doğanlardanım ben.
İsmini tam olarak yazabilir misin
yalancı yalancı. jim carrey nin filmi :)
tamam izliyorum hemen :) teşekkürler
Cevap
7Cevap
Ilçede değil de ildeki psikoloğa git yardım almalısın. Başka insanların psikoloğa gittiğini öğrenmesi mi yoksa ömrün boyunca herkesin seni yalancı biri görmesini mi istersin. Ayrıca psikologlar sanmıyorum hasta ile arasındakilere diğer insanlara anlatsın.
Hastanede görüyorlar.Bir kez gittim kaç kişi sordu.EEG çektirmiştim ve sonuç sorunsuz çıkmıştı.
Bu aslında mitomani olmadığı mı gösterir mi ?
Benle konuştun mu hiç söyle çıkarayım seni listemden?
Hayır konuşmadım.
senın acıl psıkologa gitmen lazım :/
:( dediğim gibi üstelik annem psikologumla kavgalı.Gidemem.
şeye git bak rehberlik araştırma merkezine orda psikolojık danışman var ücretsiz bakıyor
Bakayım bir araştırayımda
Bak oraya çok iyi psikolojık danışmanlar var.Kesinlikle tedavi olman lazım senin.
Psikologa gidiyor olmani butun dunya duysa ki ne olur? Psikologa giden delidir diye bir düşünce yayginsa sizin oralarda işte asil en büyük yalan o!
Duyulursa bana hasta / deli gibi bakarlar.Ben gitmekten utanmam ama bana öyle davranırlarsa dayanamam.
bende cok yalan söylerim iyi bisy aslında takma kafana :D bak buda yalan mesela o kadar ylancıyım düsün yani :D
Bunun iyi tarafı yok ben kime ne yaptımda bu illetle cezalandırıldım bilmiyorum.
dürüstlük yoksa baştan kaybediyosun dostum. bunu psikolojik olarak kendi kafanda bitirmelisin
Belkide mitomaniyim derken yalan söylüyorsun? Meğer değilmişsin, falan...
Sence başka açıklaması olabilir mi ? Yalancıyım resmen mitomanlar normalde yalancı olduklarını kabul etmez.Ama ben çok çabaladım artık diyebiliyorum yalancıyım.
Ulan tek cümlemle kendinden şüphe etmeye başladın. Acaba ben mi kuruntu yapıyorum falan yazıyorsun. İnsanlar üzerinde bu kadar etkim olduğunu bilmiyordum.
Beautiful Mind!
Yalnız değilsin birazcık bende de var ;)
Dostum çok kötü bir şey ya.Sen nasıl fark ettin bunu
Şimdi senin olayını okuyunca... Bahsettiğin şeyler bende de var.
yalancının mumu yatsıya kadar yanar
Aynen benim mum söndü bir kez.Birdaha mum yakmak istemiyorum işte :( Ama kendime engel olamıyorum o kadar doğal geliyor ki o an sanki selam vermek gibi basit geliyor.
Çözüm bulabildiniz mi?
söylediğin yalana bir örnek verir misin?
psikologa git kardeş
Yalan söylüyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar