benim bir kız arkadaşım var. ama sadece arkaşım o kadar. ben buna aşığım. Üstelik öyle böyle değil yani baya aşığım. Bütün gün aklımdan çıkmıyor. kendisinede söyledim ama ben sana o gözle bakmıyorum deyip, kabul etmedi. neyse 3 gün önce bunun kaldığı şehre gittim birlikte gezdik tozduk. ayaklarımız ağrıyordu artık gezmekten. bir sürü resim çekindik. resimlerin hepsinde pozlarımız sevgiliymişiz gibi çok iç içe yani. kim görse resimleri bizi sevgili zann ediyor. Telefonunu bana verince hiç umrunda olmuyor istediğim yerine giriyorum telefonun. hep kolumda dolaşdı. ikide bir eliyle boynuma flan dokunuyordu. ve en sonda vedalaştığımızda yanağından öptüm kucakladım. Seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun dedim. ama o beni bir çok kez öptü. tam gidiyordum bir daha öptü. sizce bana aşık mıdır?
ha birde ben kendimi hiç beğenmem, hep bunun yanındada bunu söylerim en sonunda bana dediki bir daha böyle laflar edersen seninle konuşmam. flan. bana çok karizmatiksin diyor.
ha birde ben kendimi hiç beğenmem, hep bunun yanındada bunu söylerim en sonunda bana dediki bir daha böyle laflar edersen seninle konuşmam. flan. bana çok karizmatiksin diyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer