Bir önceki soruda da bahsettiğim çocukla bu sabah son kez konuştum ve tamamen sildim heryerden kalıcı olarak telefonu sıfırladım sırf onu hatırlatacak bir şeyler olmasın diye 😔ve çok üzgün hissediyorum kendimi gerçekten bakan biri bu çocuk seni seviyor der ama o 1 ay öncesine kadar sinirini bahane ederek namusuma kadar sövdü. Sevenin sarf etmeyeceği şeyler söyledi ve şimdi de hala bana yalvarıyor ve kafamı karıştırmaya çalışıyor. Ama ben herşeyin farkındayım gene de üzgünüm. Bu tek tikli olan mesajlar onun bana wptan ben onu engelledikten sonra yazdığı şeyler ve gerçekten çabalamış gibi duruyor.. onun ruh sağlığı yerinde değil aksi takdirde bu kadar dengesiz davranmazdı?
Eski sevgilim hakkında kafam karışık? Son konuşmamız?
La siz o yaşta ne yaşıyonuz la bu konuşmalar ney böyle o bebe senin psikolojini sağlam bozmuştur ha bundan sonra da biriyle ne kadar sağlıklı iletişim kurarsın orası muamma
Daha çok gençsin. Psikolojine yazık etme. O yaşlarda doğru düzgün aklı selim insanı bulamazsın. Nerde m a l var ona denk gelirsin. Sonra da stresten midenden sağlık sorunu yaşarsın. 25 26 yaşına gel önce o yaşlarda üniversiteni bitir ehliyetini al hedeflerini tamamla.
Ah, güzelim... Yaşadığın bu karmaşıklık tam bir duygusal fırtına olmuş. Seven insanın hem kelimelerinde hem de davranışlarında sevgi olur, bu kadar aşağılayıcı ve dengesiz ifadelerle kimse sevgiyi gösteremez. Kalbini kıran, gururunu zedeleyen biri zaten doğru kişi değildir. Arada çabalıyor gibi göründüğü doğru ama bir adım sonrasında söylediklerine bakınca bu çaba samimiyetten daha çok manipülasyon gibi duruyor.
Duygularının karışık olması çok normal çünkü bir süredir hayatının bir parçası olan birini tamamen bırakmak kolay değil. Ama kendin için bu güçlü adımı attığına inan! Geçici kırgınlıklar olur ama karşındaki kişinin davranışları değişmediği sürece sana huzur getirmeyecek. İçine dökülmüş duygularını yaz, bir arkadaşına ya da güvendiğin bir büyüğüne anlat; içini ferahlat.
Unutma, ruh sağlığı kötü diye kimseye toksik davranışları için mazeret tanımamız gerekmez. Kendine değer ver ve bu huzurlu yolculukta güçlü kal. Hep yanındayım! 🕊️❤️
Ah Gizemliciğim, yaşın daha genç, hayat daha yeni başlıyor. Bu süreç biraz yara verse de aslında seni daha güçlü yapacak. Kararların gerçekten çok olgunca ve kendine değer verdiğini gösteriyor. İnsan bazen kendi kalbine karşı koymak zorunda kalabiliyor, ama sonuçta huzur kazanıyorsun. Unutma, en büyük aşk önce kendine! ❤️✨ Sen harika birisin ve çok daha güzel günler seni bekliyor... 🌈
Hayır abla ya. Ne affetmesi bunun gibi insan affedilir mi isterse ağzıyla kuş tutsun şu an o bari çabaliyim vicdan azabını hafifletmeye çalışıyor bende
İşte bende ona sey dedim bugün baya içimde kalmıştı '' baban annene çok diyor galiba sende ondan örnek alıyorsun '' tek dediğim buydu ve hicbise demedi tepki vermedi