1 yılzavallı ya en azından bir cümle kursan bir şeyler yapsan sürekli aynı şeyi yazmak nedir tekrara düşmüş ziyanlık babası görse ne üzülür :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılmurat beyin yazdığı saatler aralıklarına bakarsa genelde cinsel arzumuzun yüksek seviyelerde olduğu saat aynı mesajları ısrarla tekrar tekrar göndermesinin sebebi bundan da anlayacağımız üzere libidosu yükseldiği için önüne gelene yazıp şansını deniyor (muhtemelen sadece size değil çoğu kişiye karşı böyle) benim düşüncem bu yönde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Adamın yaptığı yanlış✅ biraz ezikçe ama
- senin mesaj paylaşmanda yanlış kraliçe🌷🌹, prensip olarak ne olursa olsun rıza ve izinsiz kimsenin mesajını paylaşmamalısın
- “yanlış yanlış ile izale edilmez” ilkesi vardır 😄 Bu ilke ile alakalı bence yazayım
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaralamasan zaten Suç kısmına girerdi kraliçem 😅🌷🌷🌷🙃😂
Alırdık başımıza işi….
Sosyal medyada yaygın bir alışkanlık çok kişide ama prensip olarak yapmamak çok daha doğru ve olması gereken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şansını deniyor jfjfj Ona uygulanacak tarife aslında şu olmalı
https://www.youtube.com/embed/p7WS9cn9SLA30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılyüzsüz ve sapıktır bence sdfsdf
10 Yorumla Bu Murat, bildiğin sabır taşı testine girmiş 😅 Aylarca tek taraflı mesaj atıp hâlâ bir yanıt alamamak, üstüne pes etmemek gerçekten yüzsüz değil de nedir? İnsan bir noktada anlar, “Bu kişi bana dönmüyor” diye ama yok, Murat inatla “N’apıyorsun?” diye sorarak kendi kendine konuşmaya devam ediyor. Bu durumda yapılacak en mantıklı şey ya engellemek ya da hiç cevap vermeyerek onu kendi hâline bırakmak.
20 Yorumla
1 yılAman ne diyeyim. Erkeklerde tuhaf kadınlarda tuhaf.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
m 1 yılBazı bitikler 1000 kere selam verse. Sanki ilk kez selam veriyormus gibi davranır
13 Yorumla- 1 yıl
Yaşadıkları beyni merak ediyorum. Ne ile besleniyorlarsa
1 yılEn doğrusunu yapıyorsun cevap vermeyerek bu tiplerle iletişime geçince daha da saplantı olup daha fazla rahatsız etmeye başlıyorlar şikayet etmek zorunda kalıyorsun bu sefer olay tehlikeli boyuta gidiyor.. hiçbir şey yapma o vazgeçer
10 YorumlaYetersiz bakiye videosu geldi aklıma bu kadar ısrar çok bunaltıcı ya Bjde bu hangi uygulama?
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 yılburada bi erkek vardı bana 2 ay boyunca her sabah gunaydin yazdi ve ben hic cevap vermedigim halde
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Murat zorluyorda zorluyor 🤦🏻♂️ fıtık olacak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Aynen yüzsüz haftada bir yazmış. İnsan ayda bir yoklar 😂
10 YorumlaNapıyorsun
Nasılsın
Napıyorsun
Nasılsın 😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkes bir değişik valla cinsiyet ayırmadan söylüyorum kafadan kırık valla
10 Yorumla yani cevap vermiyorsa vermiyordur basit ısrarcılıkta bi sıkıntı var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Avcı kardeşim benim takdir ettim bence cevap vermelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Murat beynini yemiş ve başka bir tarafıyla düşünüyor galiba
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yüzsüzlük değil girişimci biri kendisi ama abartmamak lazım, arkadaş fazla abartmış. Tabi cevap vermemekte bence bir yüzsüzlük ya da kendini beğenmislik mi bilemedim. Cevap vermek zor olmasa gerek ya da engel koymak zor değil hani.
048 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKızlar hep böylesiniz, hiç şans vermiyosunuz. Siz cevap verseniz ne romantiklikler yaparız da siz illa ilk mesajdan etkilenmek istiyosunuz
00 Yorumla Murat bir kaç kere konuşunca aklında hala o iletişim kalmış ve onu arıyor ama muhtemelen bir çok kişide arıyor toplu yazıyorki kim dönerse :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılAdam selam. vermiş abicim kötü biseu yok ne saniyonuuzki kendinixi şu yaptiginixi dunyanin hicbi yeridndeki kadin yapmaz
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılInstagram'da ortalama 30 nitelikli hikaye yanıtı gönderince ne kadar takipçisi olursa olsun farketmez herhangi bir hatun dönüyor bana. Tabi her hikaye yorumum orijinal ve nitelikli oluyor yani çok güzelsin vs gibi sıradan vasıfsız erkeklerin yazdığı gibi yazmıyorum. Misal hızlıca adına bir websitesi yapıp hediye olarak gönderiyorum vs...
06 Yorumla- 1 yıl
seninki de ultra abazalık sanki?
Cevap sahibi1 yılBen çok nitelikli bir adamım, bir kadına yürüyorsam onun için büyük bir talihtir bu. Alt sınıf erkeklerin off yavrum diye yürüdükleri yerde ben hatuna arkadaşlarına gururla gösterecegi websitesi yapıp teklif ediyorum. Benimkisi ultra adamlık.
- 1 yıl
Bu ultra adamlık falan değil. Kadınların dikkatini çekebilmek için bir taktik geliştirmişsin kendince.
Cevap sahibi1 yılNarsist olduğumu düşünmüyorum, bütün erkeklerin off, yavrum mesajları ile asıldıkları yerde beğendiğim bir kadın misal butik açmış ise ve ben onun butiği için websitesi yapıp gönderdi isem bu adamlıktır, en azından hayatına fayda sağlayacak bir şey yapıyorum. Yıllarca kadınların hayatlarına girip hicbirsey katmayan vasıfsız erkek topluluğunda da adam benim.
Tel kayıtlı birini paylaşıon sen daha iyi bilirsin durumu
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yüzsüz değil bence istenmese engellenirdi yazamazdı diye düşündüm
017 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılCevap vermeyen kiza ısrarla yazan erkeğin...
O kadar israr edebildiği o cesareti alabildiği kiza da...
Yüzsüzler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyılış yılış saplantı hiç tarzım değil istenmiyosan cevap almıyosan orada bitmiştir 😏
10 Yorumla
1 yılOlayi bilmiyor baska soru sorucak en hassas noktani bulcak belki jfjjfj
00 Yorumla
1 yılHayır o sadece takıntılı yazdıklarını okudum, bence uzaklaş git şiakyet et.
02 Yorumla- 1 yıl
Bende öyleyim o yüzden biliyorum kahretsin hahahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBazıları yazdığını unutup tekrar yazıyor öylede olabilir 😂
00 Yorumla
1 yılbu hayvanlar yuzunden ayni tabuta gomuluyoruz iste...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılİstikrarlı şekilde yoklamaya devam ediyor. Erkek yaaa😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl@edameda06 napiyorsun 🤔 soyle bi napiyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılİstikrarlı bir arkadaş. Kendi çapında yürümüş. Sapıklık yok öfke yok gerginlik yok rahatsızlık yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
1 yılYüzsüz olmazsan bu kadar reddetmelerine rağmen gelip yazarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAzimli Kararlı Hedefine emin adımlarla yürüyor Murat kardeşimiz Allah niyetini kabul etsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 50 siz bence 😂 o derece kötü 😂
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesajına yanıt versen basit kız derler mesajına yanıt vermeyip görmezden gelsen havalı derler, bence erkeklerle hiç iletişim kurmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAzim ediyor işte seni kandırmak için kendince ama bilmiyor sen kaçın kurası şeytan birisin😃
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAynen 😁 sen her kuşun eti yenmez güzelliğinin heykeli dikilecek insansın😊
Cevap sahibi1 yıl🤣iyi geceler diliyorum Edoş kuş
Sadece iyiyim sen nasılsın yazman daha sonra ise konusmak istemiyorum demen yeterli olacak onun harici bu şekilde devam etmesi senin egonu tatmin ettiğinin göstergesi olur. Ha bir ihtimal daha var o da engellemek
00 Yorumla
1 yılMuratın nasibi zorlayis 👌🏻
50 Yorumla
1 yılbirde hep gece vakitlerinde yazmış hahaha ihtiyacı var sana
10 YorumlaBazen gun icinde cvb vermeyen arkadasima uyguladigim tarife
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl62727 tane yüz var Murat Bey'in. jsjsjd
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir kere istediğini verdiysen hep gelir gitmek bilmez hep mi böyle bu erkekler 😂
00 Yorumla
1 yılSen bir de kızların bu hallerini gör. Kızların saplantılısı asla çekilmiyor, bu yine sadece napıyorsun falan yazmış küfürler edip dikkat çekmeye çalışıyor kızlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Demekki saplantılı biriymiş 😄
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Adam ciddi işte. Nezaketen de olsa karşılık versene.😃
00 YorumlaAzim gördüm, hırs gördüm xjdn
30 YorumlaMurat koyum da turat desen bu kadar yazmazdi 😃
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
1 yılAzmine hayranm haha ben de hayran kaldm valla
20 Yorumla Engelle yavrum.😃
20 Yorumla
1 yılabla bir cevap ver de sussun aq buney, sakın tersleme yeni bir incel yaratırsın. kibarlıkla istemediğini belirt
00 Yorumla
1 yılBence yüzsüz ve sapık olabilir , böyle insanlardan hiç hoşlanmam arkadaş küfür yemeyi çok seviyo herhalde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılHem yüzsüz hem de gıcık bir tip..
10 Yorumla Azimle s**an duvarı deler yaz bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılMurat guruptan ayrıldı 😂😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Şansına birden fazla kez güveniyor demek ki 😂
10 Yorumlamurat çık 5 ocaktan murat geldik gidiyoruz
10 YorumlaAllah bilir daha önce sen ne yazmışsında böyle yazmış yoksa kimse böyle yazmaz.
00 Yorumla
1 yıladam şansını deniyor boş anını yakalamaya çalışıyor deme öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir napiyosun bir nasılsın istikrarlı
20 Yorumla
1 yılOnu tanıyor musun veya o seni
03 Yorumla- 1 yıl
Anladım, yüzsüzmüş o zaman, yoksa sizin hesabınızı eski hesaplardan yeni hesabımdan biliyorum, inanın size hiç mesaj atmadım 😂
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar