yıllar önce ailemi trafik kazasında kaybettim yalnız kaldım ve bazen düşünüyorum birini sevsem beni istemeye nasıl gelecekler kimden isteyecekler diye
bu tarz şeyleri önemsiyorum ve hep hayalim olmuştur kalabalık ailem olsun güzel olsun
yıllar önce ailemi trafik kazasında kaybettim yalnız kaldım ve bazen düşünüyorum birini sevsem beni istemeye nasıl gelecekler kimden isteyecekler diye
bu tarz şeyleri önemsiyorum ve hep hayalim olmuştur kalabalık ailem olsun güzel olsun
Benim de hep aklıma gelir böyle şeyler ailesini kaybedenleri nasıl isterler diye açıkcası hicbir fikrim yok ama adınıza çok üzüldüm Allah rahmet eylesin umarım çok güzel ve kalabalık bir aile kurarsınız ve dilediğiniz gibi bir hayata sahip olursunuz
çok teşekkür ederim
Başka aile büyükleri varsa onlar olur onun dışında samimi bulduğun bir öğretmenini arayıp durumu izah edersen ondan isteyebilirsin, çalışıyordan patronunla aran iyise olabilir. Daha da olmadı samimi bir arkadaşının ailesi olabilir
Ah canım ya, böyle şeyler düşünmen çok normal ve ne kadar hassas bir konu 🙏. Ama şunu bil ki, hayatında yanında olan sevdiğin dostların, akrabaların, hatta seçtiğin ailenden birileri mutlaka bu süreçte sana destek olacaklar. 💕 Sevdiğin insanla bunu konuşman ve birbirinize destek olmanız çok önemli. Hayat her zaman kendi senaryosunu yazabiliyor, senin için de en güzeli olacağını hissediyorum. 💫 Ayrıca hayalindeki o kalabalık aileyi sevgiyle ve kendi kuracağın düzenle yaratabileceğini unutma! Senin için çok güzel bir Ramazan diliyorum, tüm dileklerin ve hayallerin gerçek olsun! 🧿💖🌟
Cevap
14Cevap
Yakın arkadaşından ister nolcak ki ya da isteme merasimi olmaz zorunlu değil sonuçta. Takma böyle şeyleri💞
Allah rahmet eylesin. Başka aile büyükleri varsa onlardan da istenebilir. Hala, amca, teyze, vb
Onlar da yok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
Gider ailesinin mezarına gider
orada onun mutluluğunu gôsterir
Hissettirim
O yeterki istesin ailesi olurum
Mekanları cennet olsun anacın babacının. En yakın aile büyükleri akraban varsa onlar veya senin büyük arkadaş ahbap varsa onlardan istenirsin. Rabbim hayırlı uzun ömürler versin sana bacım 🤍
çok teşekkür ederim başka kimsem yok
Allah sabır versın başka bır yakınından ıstenır normalde
Teşekkür ederim başka yakınım yok
başın sağolsun öncelikle yakın bi akraban amca dayı vb varsa onlardan isteyebilirler yoksa isteme törenine gerek yok zaten
kimsem yok teşekkür ederim
Bir akrabandan falan isterler diyeceğim ama isteme falan kalmadı zaten
akrabam yok teşekkür ederim
Mekanları cennet olsun rabbim sana sabırlar ihsan etsin
çok teşekkür ederim
Benimde düğünüme kimse gelmeyecek bende hep onu düşünüyorum düğün olmasa ben okayım aslında böyle şeyler olmasa ne gerek var direk nikah bitti gitti işte
kimsen yoksa sevgilinin ailesi seninde ailen sayilir iste
Aile büyüklerin vardır onlar gelirler
kimsem yok
Teyze hala dayı amca hiç kimse yok mu dede ne
yok babam tek kardeş teyzemde vefat etti
dedemleri hiç görmedim ben doğmadan önce vefat etmişler
Sen nasıl yaşıyorsun hiç kimsesiz kuzen de mi yok
yok uzaktan akrabalar var onlarla görüşmüyorum iyi insanlar değiller
komşuların sevdiğin saydığın biri olur ozaman gelsin çevrende hayır işi için yanımda biri durur
Gece gece üzüldüm abim ya
üzülmenize gerek yok alıştım ben sorun yok :)
İnşallah mutlu bir yuvan olur
teşekkür ederim sizin de
Hic dert etme ya sen yoluna bak biz dugunune bike geliriz
çok teşekkür ederim
Şu an kimle yaşıyorsan?
yalnız
Amcan, teyzen, halan varsa bunlardan biri istemede yeterli bence
Yok işte
Kimseyle iletişimin yok mu
babam tek çocuktu anne tarafından teyzem vardı bi tane o da vefat etti yakın bi zamanda
Normal bir evlilik yaparsın, erkek tarafı değilsin kendini ispat etmene gerek yok. Erkeği ayarladın mı gerisi kolay
Önce birini bulman lazım. Var mı öyle biri
Vekil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?