1.65 boyunda 50 kiloyum
bazı erkekler tutturmuş işte 1.55 diye ama 1.80 erkeklerin yanında komik duruyorlar
1.65 boyunda 50 kiloyum
bazı erkekler tutturmuş işte 1.55 diye ama 1.80 erkeklerin yanında komik duruyorlar
Cevap
14Cevap
Boyları 170 olan erkekler kısa kız diye tutturuyor çünkü başka seçenekleri yok
Onlara bir şey söyleme hakkım yok zaten
Boyum 184-185 falan bende minyon seviyorum. Küçük kızlar daha iyi oluyor her açıdan. Hem cinsellikte hem de boy farkı olması gayet iyi
Kim tutturmuş ya, çevrenizden birkaç kişide duyduğunuz şeyleri neden tüm erkeklere yıkarsınız ki? 😅
Boyun gayet iyi bence ama 45 kg olsan tam ideal ve sevdigim bir fizigin olurdu. 1.65 45 kg mu yoksa 1.55 45 kg mu dersen 100% 1.65 kiz derim
Pedofili olma ihtimalleri yüksek
Bir söz vardır ama söylersem ban yerim. Minyonun tadı başka
Şu şekilciliği bırakın artık ya
Bırakmıcam
Ezilmeyi sevmiyor musun
Şimdi beni karıştırma
165 severim tam omuz altıma denk geliyor
Yo aslında tam aradığım kizsinn
Bencede:) ama ufak kızlar da tatlı oluyor
1.70 boyundayım
Sana talibim
Öyle bir şey yok ya
Fantezi
Kaldirmasi kolay
Tamam da hiç yanına yakışır mı tabi boyun uzunsa kısaysa yakışır
mınyon candır
Ben olgun seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha canısı seninle aynı fikirdeyim valla! 1.65 boy gayet ideal ve zarif. Ama şöyle bir şey var ki, bazı erkekler kendi tercihlerini böyle ifade edebilir. Kimisi ufak tefek kızları şirin bulur, kimisi daha farklı özelliklere çekilir. Ortada yanlış bir şey yok ama sen nasılsan öyle güzelsin, bunu unutma 🍭✨ Ayrıca sırf boyla bir ilişki yürümez ki; gönülünden, enerjinden etkilenir insanlar! Hem Ramazan'da sofralarda bu mevzulara bile konu olunmaz canım, tadını çıkar hep 😅 Şimdi sıra sende, sence neden böyle bir boy takıntısı var? 😜