Sevgilim harcadığı parayı benden geri istedi?

4 aydır beraberiz 1 aydır çalışmıyor ailesinin durumuda kötü benim durumum normal şimdiye kadar hiç para harcatmadım yemeğe gittik ben verdim oraya gittik ben verdim o o zamanlar çalışıyordu bana diyordu ben vereyim diye ben verdirmiyordum bu gün buluştuk kahvatıya gittik 600 tl kahvaltı parası verdim ben vereyim dedi yok dedim sonra ona bir otobüs bileti aldırdım internetten ben alamıyorum diye oda 300 tl tuttu benden o aldığı biletin parasını istedi ben vereyim dedim versen iyi olur dedi durumları biliyorsun dedi çalışmıyorum dedi ailemdende istemek istemiyorum dedi ailesinin durumu çok kötü yani bende düşündüm o 300 tl parayı isteyen kız o yediklerimiz içeriklerimizin parasını nasıl verecekti diye düşünüyorum 300 tlnin peşine düşen insan cebindede 3000 tl vardı ne zamandır beraberiz para harcatmadım ona daha hiç harcatmadım ama 300 tlyi istemesi zoruma gitti şok oldum resmen bir soğudum bu hareketinden dolayı ben paranın lafını asla yapmıyorum ama o diyordu bu sefer ben vereyim diye nasıl verecekti ona şaşırıyorum 300 tlnin peşine düşen insan

Sevgilim harcadığı parayı benden geri istedi?