Eski sevgilim zaman istiyor?

Biz ilk başlarda çok iyiydik son 4-5 ay baya kavgalarımız arttı araya mesafe de girdi tabi geçen ay ayrılalım dedi sürekli kavga ediyoruz dedi neyse ona değişebileceğimizi söyledim toparladık bundan 3 gün sonra dışarı çıkacaktık çıkmadan tartışma başlattı msjıma geç bakıyorsun diye 2-3 dk flndı msja geç bakmaya takıntılıydı o gün 3 kere tartıştık gün sonunda iyiydik sonra tekrar kavga ettik biraz fiziksel de elimi çizdi vs bitirdik orada ben aradan 1 hafta sonra aradım nasılsın diye bana sinirli cevap verdi kapadık 1 hafta sonra konuşalım dedim istemiyorum dedi her hafta yazdım çünkü kendimi hatalı buluyordum fiziksel olaydan ötürü ve onu da seviyordum bu sepeblerden ötürü barışabileceğimizi düşündüm sonra arkadaşım üzüldüğüm için yazdı ona konuşun vs diye neyse aradım 1.5 saat konuştuk bana ne olumlu ne olumsuz konuştu ben de iftardan sonra konuşurız ezan yaklaştı dedim bundan 30dk sonra arama istemiyorum dedi ben yine ikna etmeye çalıştım suyuna gittim ve anlaştık ta ben ona yazmayacaktım darlamayacaktım o da düşünecekti ama yine bunu denemeye fırsat vermeden engelledi ben de okudğu şehire gittim 6 sa yolu gittim ve gelmedi ben mi çağırdım dedi yıkıldım 6 saat bekledim sonra inicem dedi istemiyorum dedi tekrar ben de sinirlendim otogora gittim dayanamadım bi yerden beni acil ara dedim ve bana zaman ver dedi ben yazana kadar yazma dedi bu 1 sene de olabilir 1 2 haftada dedi sizce ne yapmalıyım gerçekten seviyorum

Eski sevgilim zaman istiyor?