Kimse ben benden ayrılmam demesin, herkesin vardır sevgililik ilişkisi içinde zorlandığı bir nokta;🍀

Peki sen olsan senden neden ayrılırdın?
Kimse ben benden ayrılmam demesin, herkesin vardır sevgililik ilişkisi içinde zorlandığı bir nokta;🍀

Peki sen olsan senden neden ayrılırdın?
Çok inatçı ve sinirli yapım var bunun üzerinden örnek vermek istiyorum. Eğer karşı cinsim de benimle aynı inatçı ve sinirli özelliklere sahip olsaydı. Her tartışmamız daha da büyüyebilirdi. İkimiz de kendi görüşlerimizi savunurken birbirimizi dinlemekte zorlanırdık. Küçük bir anlaşmazlık bile büyük bir kavgaya dönüşebilirdi. İnatla kendi haklılığımızı savunmak aramızda bir mesafe yaratırdı. Her iki taraf da duygularını ifade etmekte zorlanır, bu da iletişimsizlik sorununu artırırdı. Sonunda bu durum ilişkimizin sağlığını tehdit ederdi. Belki de birbirimize anlayış gösterip empati kurabilseydik, sorunları daha kolay çözebilirdik. Ama inat ve sinir her şeyi zorlaştırırdı maalesef..😸
Çok dalgınım. Bir anım bir anımı tutmuyor. Bazen hırçın bir dalga bazen ferah bir orman esintisi. Bazen sadece mutluluğun notasında gezinirim bazense öfkenin tohumunu ederim yüreğime. Çok çocuksu ya da mok olgun davranabiliyorum yaşımdan bağımsız. Dürüst olmayan insanlara biraz tahammülsüz davranıyorum mesela. Alınganlığa yalana sahte herhangi bir şeye ne toleransım ne sabrım var. Çok çabuk sıkılır uzun süre aynı şeyi yapamam mesela. Yani sebep çok bende
Ayrılmam kendimden 🥰🐣
Eğer sevgilim benden ayrılacak olursa, muhtemelen fazla destek çıktığım üzerine titreme içinde olduğum ya da aşırı korumacı olduğum için olurdu. Sevdiğim insanı her şeyden sakınmak, onu üzecek şeylerden korumak isterim ama bazen bu, karşı taraf için boğucu olabilir. Özgürlüğüne çok düşkün biriyle birlikte olsaydım, bu durum zamanla ona ağır gelebilirdi. Sevgi güzel ama fazla müdahaleci olmak bazen ters oluyor
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Hahaha, tam bir özeleştiri sorusu bu! 😅 Açıkçası ben birinden ayrılacak olsam, fazla enerjik yapım ve sürekli plan yapma tutkumu kaldıramazsa olurdu sanırım. Bazıları spontane yaşamak istiyor, o yüzden bazen "çok detaycısın" diyebilirler. Ama hayal kırıklığına uğramamak için plan yapıyoruz be kuzum! 😜 Peki ya sen? Senden ayrılma sebebi ne olurdu? 🥂💔
Cevap
49Cevap
Düşündüm düşündüm.. Bulamadım lan.. Galiba ben mükemmelim. :D
Merhaba,
Ben olsam benden ayrılmam! 😅
Ayrılmak için hiçbir sebep yok! 😅
Bilmem kıskançlığım olabilir belki
ben kendimden ayrılmazdım
Ben olsam benden ayrılmam. Fıstık gibim kaliteli bir hatunum. 😅
Ölürken ayrılırım bir tek. O anda da diyeceklerim, ilk gördüğüm andan son ana dek onu sevdiğimi, daima hatırlayacağımı, onu mutlaka bir yerde bekleyeceğimi söylemek olurdu. Ayrıca üzülmemesini tembihlerdim🥹
Kadına ilişki farklı duyguları yaşatmak lazım. Acı vermek lazım, öfkelenip bağırmak lazım. Ben kendimden sakin bir erkek olduğum için ayrilirim kadın gözüyle.
Çünkü kadın sakin adamın onu sevdiğini hissetmeyen tuhaf bir varlık. Ya da ne istediğini bilmediği için mutlaka ayrılır günün sonunda erkekten
Yalan yok, aradığınız o lüks hayatı veremem. Herkesin yorganının boyu belli. Benim de eksik noktam bu sanırım.
insan kendi olumsuz yönünü söyler mi hiç? Kimse ayranım ekşi demez yaaa.
Alın işte, benim ayranım ekşi. Şimdi kimse istemez beni.
Ben kadın olsam kendimden ayrılıp ayrılmamayi bir kenara koyalim
Ben benim tipimde benim karakterimde benim huyumda suyumda bir kadın bulsam direkt aşık olurum
Erkek halimle bunu düşünüyorsam
Sence kadın olsaydim benden ayrilir miydim?
Ben olsam benden neden ayrılırım güzel soru
Muhtemelen hayatımda çok disiplinli olmadığım için yani başarılı olmak istiyorum ama çabalamayada üşeniyorum gibi
Ben kendimden ayrılmam. Zaten kendi ehlime denk gelmeyi istedim ömrüm boyunca. Benim kadar kafası çalışsın , yerine göre bir insan olsun kafi jlşşşş
Ben olsam benden flört edemiyo diye ayrılırım soğuk duruyor içindeki eğlenceli kızı ortaya çıkarmıyor diye (birinin yanında rahat hissetmem uzun sürüyorda)
Mükemmeliyetçiliğimden dolayı.
Bazen aşırı ısrarcı, korumacı ve kıskançlığımdan dolayı. ( Mağaramızı seviyoruz :D )
Gereğinden fazla özgür olmamdan dolayı.
İlgiliyim
Alakalıyım
Sadığım
Mizah seviyem
Genel kültürüm
İyi bir aile terbiyesi almışım
Birçok konuda yetkinliğim var
Yurtdışına çıktım
Çizgilerim var
Sevdim mi manyak ederim
İki arada bırakmam
Soru işareti bırakmam akılda
1.90 kumralım
Travma yaratmam
Empati fazlılığı
Falan yani bunlardan dolayı ayrılırdım kesinlikle 😬
Ben olsam kendimden ayrılmam aldatmam yok yalanım yok kötülük bilmem sevmem ne den ayrılmış olayım
Çok çabuk bağlandığım ve sevgimi çok hissettirdiğim için "muhtaç" durumuna düṣeceğimden ayrılırdım
Aklıma estiğimi yaparım. çoğu insanı sinir edebiliyorum hafif de gamsız bir tarafım var inatçılık da cabası bulaşmayın bana
Hislerime inanıyorum diye aşırı mantıksız şeylerde inatlaşmak olabilir, yersiz dramaqueenlik olabilir. Falan filan 😄
Sosyal yaşama dair bir şey bilmem olabilir az da odunum sanırım ve beceriksiz bir tane güzelin yüreğine giremedim bunlar bir sebep
Sevmeyip yanında olan 0 sıfır ilgi gösteren her şeye kulp bulan tüm çabalarını görmezden gelen birinden ayrılırım
Cok yakisikli oldugum icin surekli bir ortamda baska kizlarin bakisina maruz kalmamdan oturu 😄
Asiyim, anı çıkışlarım ve inişlerim oluyor, takıntılı olabiliyorum. Galiba bu yüzden ayrılırdım kendimden.
Valla hiç kendimi çekemem elimin tersiyle bir vururum şöyle 😅😅😅
Biraz sinirli bir insanım ondan
Ben olsam yemin ederim kendimle evlenirim keşke kendim gibi biri olsa 😂
Asla ayrılmam kendımı sevıyorum benden bırtane daha yok
Fazla dengesizim ve ruh halim çok sık değişiyor. Bu yüzden olabilir..
Çok harcama yapıyorum çok masraflıyım ve aşırı dik başlıyım bu yüzden olurdu 😅
Ruh halimin geçişlerine ayak uyduramazdım ve çok ilgiden sıkılırdım. Üzgünüm kendim😀
Bilmem, iki güne evine geri gönderirdim yok anam çekilmez bu, çok bikbik ediyor 😄
Ayrılmak isteyene bahane çok. Bulurdum bir şey 🤪
Duygularımı belli etmediğim için ve inadım her şeyin önünde olduğu için ayrılırım.🤷♀️
Çok sevdiğim için bilmedende olsa severek sıkabılırım
Ben olsam benim gibisini bulduktan sonra neden ayrılayım ya :D
Benim gibi birisi olsun ayrılmam baş tacı yaparım güvenilir sadık dışarda gözü olmayan.
Aşırı sinirli, agresif olduğu için ayrılırım.
Ayrılmam bence ya kendimle sevgili olabilsem keşke 😂
Sürekli date çıkamazdım. Sanırım o nedenden dolayı ayrılabilirdim.
Ben kendimden ayrılmam. Ben uyurken o çalışır spora gider o uyurken ben. Mis daha nolsun.
Kusursuz değilim ama merhametim sebebiyle ben benden ayrılmazdım.
Benden ayrılmak istemezdim bu konuda gercekten yalan söylemiyorum ciddiyim
Kıskançlıktan kafayı tırlattığı için ve manipüle ettiği için 🤣
Biraz toksiğim ve ani çıkışlarım oluyor hiç çekemem valla
Ben olsam benden ayrılmam aram bozuk bile olsa beni anlamaya çalışırım😎
Aşırı duygusal olduğum ve çok çabuk alınganlık gösterdiğim için ayrılırdım.
Sürekli iletişimde kalmak istemem belki bir erko olarak beni darlayabilirdi
Kendimin birtanem aşkımın değerini bilirim kendimden ayrılmak gibi bir en@yiliği kendime yedirmem 😃
Fazla resmi ve sizli-bizli konuştuğum için ayrılabilirdim.
Uzun zaman doğru düzgün ilişkim olmadığı için nasıl tavırlara sahibim bilmiyorum.
Ben olsam benden ayrılmam ben benden iyisini bulamam:)
Anksiyete ve okb si birlikte olan benden ben bile uzak dururdum. Uğraşması çok zor bu tarz kişilerle nitekim.
Ben olsaydım neden benden ayrılırdım çünkü çok kontrol manyak birisiyim o yüzden ayrılık sebebi tek budur 😄😄herşeyi kontrol etmeye çalışırım.
Fazla teması sevmem
Sarılarak uyumayı sevmem
Hem çirkinim hemde fasfakir buda büyük bi etken 😎
Yaşasın yalnıııızlıııııııkkkkkkkk
Ben benden ayrılmam çünkü yaptığım şeyler istediğim şeyler istemediğim şeyi yapmam bu yüzden ayrılmam ben mükemmelim 😏🍷🍾
Ekşın olsun diye hddj
Temas bağımlısıyım. Ayrıca sahiplenici ve kıskancım
Bağımlılık yapıyorum ben anlamsız geliyor… ben ayrılırdım insanum sonuçta
sadakatsizliğim yüzünden 😅 sevdimmi harbi severim ama flört dönemi ve sevgili olduğum ilk 1 ay falan cok sakıncalı dmsndns
benden iyisi şamda kayisi
Bu yaşıma kadar birisini terketme duygusu yaşamadım hep onlar beni terkedip gitti ilginçtir
Fazla dürüst olduğumdan, çok ilgi gösterdiğimden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?