İki kız arasında kaldım hangisi ile evleneceğimi bilmiyorum?

1. KIZ. Biz ayrıldıktan sonra kimseyle sevgili olmadı, beni bekledi (3 sene). Kız yazdığında sayıp sövdüm, o yüzden bir süredir yazmıyor. Benim için her şeyi yapacak bir deli diyebilirim. Beni sevdiğini unutamadığını ve kimseyle görüşmediğini ortak arkadaşlardan biliyorum. Çok güzel bir kız, sessiz sakin, kibar. İyi okullarda okumamış ama mühendis ve kendini geliştirmek için çabalıyor, yüksek lisans yapıyor.

2. KIZ. Son ayrıldığım kız. Evlenmeye gittiğini düşündüğüm bir ilişkiydi. Beni çok sevdiğini biliyorum. Ben de bu kızı diğerine oranla daha çok seviyorum çünkü son ilişkim bu kızla oldu. Birinci kız kadar güzel değil ama daha şirin. Eğitim düzeyi daha iyi ve bu kızla daha çok zaman geçirdim. Ama beni birinci kız gibi sevmiyor.

İkisi arasında kaldım çünkü evlenmek istiyorum ve 2. kız ile evlenmeyi düşünüyorduk ama bazı sebeplerden dolayı ara verdik sonra da ayrıldık. Sadece evleneceksek barışalım diye konuştuk. Evlenmek istediğim kişinin birinci kız gibi olmasını istiyorum, beni çok istemesini ama ona aşık değilim.

İki kız arasında kaldım hangisi ile evleneceğimi bilmiyorum?