BBenimle ciddi düşünmüyor mu :(?

Arkadaşlar ben 2yildir bir insanla beraberdik fakat ilk başta her şey çok güzeldi aradan zaman geçince evlilik istedim çünkü artık ailemde beni sıkıştırmaya başladığı için neyse gelelim konuya bu insanla biz aynı evde yaşıyorduk çünkü ailevi problemlerinden dolayı sahip cikanim olmadığı için aynı evde yaşıyorduk sonra zamanla birbrimizi sevmeye başladık e tabi beraberligimiz ister istemez oluyordu zamanla ben bu birlikteliğin artık ismini koymak istedim fakat ne hikmetse kendisine yarın gidelim şu evlilik işimizi halledelim saat 2 gibi gel sağlık ocağına evraklarınızı verelim dediğimde tamam dedi 5 e kadar müddet var tamam dedi neyse e bı baktim ki bu saat 4.30 da geldi dedi gidelim dedim ki geç kaldık artık yarına kaldı Neyse yarın oldu yarın erken gel dedim gibi kaç gibi gelirsin dedim sesini yükseltti nebilim ben kaç gibi gelirim paramız yok çalışmam lazım dedi nedemek yok sendede para var bendede gitme bugün işlerimizi halledelim dedim yok ben gidiyorum çalışacağım dedi sonra o gidince ben oturdum düşündüm ve karar verdim o işten tekrardan saat 5 gibi gelince ben kendisini karşıma aldım bu ilişkinin artık belliki adını koyamayacagiz ben eşyalarımı alıp cikiyorum bidahada beni rahatsız etme dedim bu ilişki çocuk oyuncağı değil bende senin beni kullanacağın bir insan değilim benim için her şey bitmiştir dedim ve kendisi hiç bir şey demedi sadece hep sustu gidiş o gidiş bidahada ne aradım ne sordum sizce doğru mu yaptım?

BBenimle ciddi düşünmüyor mu :(?