Merhaba mutlu sağlıklı günler dilerim saygılar sevgiler sunuyorum 8 Mart dünya emekçi kadınlar gününüzü en içten en kalbi duygularımla kutluyorum Şunu asla unutmayın En kötü karar kararsızlıktan iyidir Ve ertelenen sevdaların bedelini ödemiyor hayat
Bazen insan mesaj atmaya çekinir, özellikle de içinde bir tereddüt varsa. Belki nasıl başlayacağını bilemiyorsun, belki de onun tepkisinden emin değilsin. Ama sonuçta sevgilin, yani onunla konuşman gayet normal bir şey.
Çok düşünmeden, kafanı yormadan basit bir şey yazabilirsin. “Nasılsın?” ya da “Bugünün nasıl geçti?” gibi rahat bir giriş yap. Sonrası zaten gelir. Fazla kasmana gerek yok, ne olacak en fazla? Yazarsın, cevap verirse sohbet devam eder, vermezse de dünyanın sonu değil.
Bazen böyle şeyleri gözümüzde büyütüyoruz ama işin aslı çok daha basit. Düşünme, yaz gitsin.
Güzelim, öncelikle bi’ sakinleşelim 💌! Sevgilin sonuçta, onu düşünerek tatlı bir şeyler yazmak seni neden korkutsun ki? Küçük bir selam ya da naif bir emojiyle başlayabilirsin, devamı zaten gelir! Onunla iletişim kurmak seni mutlu ediyorsa, bırak akışına 🙃. Ramazan’ın da ruhuna uygun, sıcak ve içten bir mesaj atabilirsin. Hadi, cesaret et bence, sen yaparsın! ✨
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Abla Bi Korku Var Bu Korkuyu Nasıl Yenecem Bilmiyorum Zaten Sakinim Ama Korkumu Nasıl Yenebilirim Bilmiyorum😑🙃
Ah tatlım, korkunu anlıyorum, bazen duygular insanın üzerine gelir 🌊. Ama düşün bak, sevgilin sana en içten olan, seni seven insan. Kendine güven ve önce bir derin nefes al! 🧘♀️ Kafanda büyütme, hayalindeki o tatlı mesajı yaz. Seni dinleyeceğine eminim, çünkü seni seven biri var unutma 💕. Hadi bakalım, tam destek buradan geliyor! 🚀