O hiçbir şey yapmamış gibi geziyor ortalıkta rahatça ve mutlu
Ben ondan kurtulduğuma mutluyum tabi ama bende açtığı yaralar yüzünden affedemiyorum sürekli bunu düşünmek istemiyorum ama kafamdan atamıyorum da
O hiçbir şey yapmamış gibi geziyor ortalıkta rahatça ve mutlu
Ben ondan kurtulduğuma mutluyum tabi ama bende açtığı yaralar yüzünden affedemiyorum sürekli bunu düşünmek istemiyorum ama kafamdan atamıyorum da
Cevap
2Cevap
Siz kızlar bu yüzden çok ağlıyorsunuz öncelikle unut onu keyfine bak neşene bak hayatın keyfini çıkar mesela gülüşünle etrafa saç zati o gürdüyse bensiz mutlu bu der beni özlemiyor diye düşünür ozaman o geri dönmek ister sen de ozaman afetmeyeceksin kim demiş herkes 2 ci şansı hak eder kimse etmez aldatan giden gene gider uzun lafın kısası orp nin tövbesi yrk görene kadardır kanka kendini yıpratma neşene bak yoksa daha çok üzülürsün
Ya olayı anlatsam acaba dinler misin
Çok doğru söylüyorsun ama benimki biraz karakterimi kırdı diyim kendimi kötü hisediyorum
Dinlerim tabi canım anlata bilirsin 😊
Diğer yoruma attığımj atıyorum şimdi hepsini yazmışım orada çünkü
Benim aşık olduğum biri vardı beni redetti bu da bundan faydalanmaya çalıştı
Kendi sevgilisi vardı ama o kızla sürekli kavga ediyorlardı ondan bana olan duyguları yüzünden benden hoşlandığı için ayrıldığını dedi ben redettim hatta 2 kez ağladı değişik şeyler yaptı yani bana bak ne kadar üzgünüm senin için şöyle böyle oldum direkt demedi ama yaptıklarıyla belli etti sonra seni karşılıksız seviyorum dedi aynı benim sözlerimi kullandı bana karşı (ben beni rededen kişi için onun yanında onu karşılıksız seviyorum demiştim o da aynı senin onu sevdiğin gibi ben de sana karşı karşılıksız seviyorum dedi)
Sonra lovebombing yaptı en son kabul ettim annemlerkeyden sürekli arıyordu annem sordu anlattım o da seni seviyor kabul et iyi çocuk diyince kabule ttim ben
Sonra bana kötü davranmaya başladı cinsel yakınlaşmaya başladı ben hiç öyle bir şey istemediğim halde ve bundan sonra da hep kaçıp gitti
Arkadaşlarıyla birlikte benle buluşuyordu onun dışında beni görmek istemiyordu kaçıyordu sadece telefondan konuşuyorduk aynı sınıftayız buarada başbaşa buluşmuyorduk yani sonra da onunla bunu konuştum düşün dedim
beni terk etti arkadaş kalalım dedi her şey normaldi olabilir dedim ama bu sefer de gelip beni nasıl tavladığını vs vs benim duygularımı iyice incitecek şeyler yaptı acı çektirmek için sırf
Hatta yapmadığım halde sanki mesajlarını kontrol ediyorum gibi gösterdi artık sevgili değiliz bakamazsın dedi
Ki bakan da yoktu öyle söylesin diye ayarlamış
Arkamdan beddua etme kardeşim deme dedi arkadaşlaığımız devam etsin dedi
Ben de ona bunu herhangi biriyle de yaşardım ve seni ilerde sevgilim olduğunda arkadaşım diye tanıtamam hayatımdaki erkeğe saygı duyuyorum ben o yüzden arkadaş kalamıycaz demiştim o bişekilde ikna ettiğini sandı
Yaz tatiline girince çıkardım instamdan onu
Dersler açılınca da o geldi yanıma
Niye böyle davranıyorsun sanki hiç birbirimizi tanımıyoruz gibi davranıyorsun dedi
Ben de bi düşün istersen demiştim
Sonra bana jest yapmaya çalıştı yani hala arkadaşız tarzı yerime imza atmış girmediğim derslere ben de onu görmezden geldim önünden geçip selam vermedim bikaç kez iyi yaptım neyse sonra beni engelledi bu ve yanımda kahkaha atarak arkadaşlarıyla gülüyordu filan bana bakıyordu bakmamış gibi yapıyor bazen değişik şu an nasıl bilmiyorum ama herhalde umursamıyordur
Boş yeri doldurmak istiyor kanka sakın düşme
Kankacım güvenme
Nefret ediyorum ona
Bende açtığı yarayı kapatmak istiyorum sadece ama kapatamıyorum sık sık onun bana yaptıklarını ve onun şu an mutlu olduğunu düşünüp duruyorum sürekli kabuslarımda
Ve bana şimdiye kadar kötü davranan ilk 2 3 insan içinde o
Üvey babamdı ilki 2. de o
Ha bide benimle yakınlaşma arkadaş olması da kmtüydü
Duygusal boşluğum ve birkaç şey daha var bunlar üzerinden yaklaştı bana
Üzülme kanka kendine gel artık ben senin derdini dinlerim kendini yıpratma onlara inat mutlu ol dik ol boyun eğme yoksa üzülen kırılan hep sen olursun
Ya üzülen benim işte🥲
Bide herşeyime karıştı sabote etti beni ailemle ilişkime bile bide onlardan ayrılamamışsın tarzı ve bu tarz şeyler aşağılayıcı küçük düşürücü karakterimi ezen şeyler söyledi unutamıyorum kendimi ezik hisediyorum nasıl onunla ayrılmadım nasıl ona ben herşeye izin verdim ona aşık bile değildim kalbimde o bebi rededen vardı onunlayken yoktu ama öncesinde o vardı buna karşı ise hiç hissim yoktu sadece bağ kurmuştum herleyimi anlattığım için kendimi yalnız hisetmekten çıkardığı için bana yardım ettiği ve birlikte eğlendiğimiz için
Ama o kadar zarar verdiki bana
Bide 65tim sporu bıraktırdı bana yok kaslı olcakmışım kaslı kız sevmiyormuş onu giyme bunu giyme onunla konuşma bilmem ne
76ya kadar çıktım ben hatta 77 oluyordum şuan75im ama hala kiloluyum
Başaramıyorum bazı şeyleri özellikle kariyer konusunda özgüvenim gitti
Başa döndüm çok kötü hisettiğim için herşeyden kaçma durumuna döndüm yani birnevi
Sana ihanet itmiş diye kendine gelemiyorsun ama unutman Lazım geleceğin için mutluluğun için unutman lazım zamanla unutacaksın
1 sene oldu nerdeyse
Bide olay şmyle ben burada yabancıyım azeriyim bana burdan güven vererek yaklaştı yok kendini niye yalnız hisediyorsun hisetme bizden kaçma yakın olabilrsin güvenebilirsin vs vs bikaç ay bunlarla ilerledi arkadaştan yakın arkadaşa ordan da sırdaş diyelim en güvendiğim kişiye dönüştü sonra da sevgili
Ordan da uçuruma bıraktı beni sanki
Afrikalı sevgilisi vardı ona nasıl davrandığını anlatıyordu bana ben de ben öyle değilim beni olduğum gibi kabul et bana karışma ben bir bireyim öyle davran bana evcil hayvanmışım gibi davranma desim bide sırtarak ne oldu ki ayrıldık sadece ne vat bunda diyordu
Baktı incitemiyor her yolu denedi en son ağladım artık arkadaşı görmüş ona haber vermiş öyle arayıp özür diledi ama devamını anlattığım gibi zaten engellemiş şu an instadan sanki ben buna rahatsızlık veriyorum gibi mal
Canım benim üzülme seni o uçurumdan ben çekmek istiyorum çok üzüldüm sana 🫴 elimden tut bana güven kimseyi takma kendine gel khp insan herzaman khp dir
Ya işte bu da var acınacak halde değilim
Acıyan zaten gelip ne hale soktu beni
Yok beni rededince ben ağlayınca kötü olmuş bilmem ne
Beni hiç üzmeyecekmiş hani üzdü ama ben insanlara güvenmiyorum
Sadece bu kişiyi unutmak istiyorum yaramı kapatmak istiyorum nasıl yapıcam napıcam
Nasıl geöicek bu 9ay oldu ya artık
Ben üzülüyorum kanka sana acıyorum demiyorum ki bunu unutmanın en kolay yolu kendi yoluna bakacan kendine yeni sayfa açacan
Deniyorum işte ilaca başladım o rededeni de unutmam böyle oldu sadece bu hayatıma girip içine etti yoksa iyi gidiyordu her şey ama suç bende ben bunu hayatıma aldım çok fazla safım öyle diyorlar yani bana artık s@lak olduğumu düşünüyorum ben de
Sorun bende gibi
Bişeylerde yalnışlık var
Sen canım dilsin canım canım k seni kaybeden kendisi sen onu bir an önce unutman lazım sen çok akılı birine benziyorsun
Herkes de aynı şeyi diyor
Ay neyse sana kızıyor gibi oldu ama kendimi anlamıyorum ben
Naptığımı filan anlamıyorum
Bişey yapmıyorum ama yaparak belki geçecek bu
O verdiğim 1.5 kilo bile beni aşırı motive etti hatta 1.8kg 2 3 günde verdim karar aldığım için
Spora gitmeye utanıyordum artık utanmıyorum hakettiğimi düşünüyorum gidip zayoflamam ve doğum günüme jadar ondan sonra da yaza kadar baya vermiş olmam lazım
Stajı da aksattım bunu napıcam bilmiyorum ama biraz kendime zaman vermek istiyorum artık yoruldum çünkü
Düşünmekten
canım benim ben herkes değilim sporuna gitt yemeğini ye boş ver o iti takma diyorum ya neşe bak kendine sevgili edin diyecem oda aynı khp liği yapar sana en iyisi tek takıl gül eğlen git çiçeklerle uğraş çiçek sula gözüm benim seni anlıyorum ben
Herkes oluyorsun bana göre
Bir ben bir de diğerleri var sen de diğerlerisin yani herkes mantıken?
Biraz neşelenmem lazım dopru
Ben herkes dilim umarım en yakın zamanda iyi olursun
Naptı ki
Benim aşık olduğum biri vardı beni redetti bu da bundan faydalanmaya çalıştı
Kendi sevgilisi vardı ama o kızla sürekli kavga ediyorlardı ondan bana olan duyguları yüzünden benden hoşlandığı için ayrıldığını dedi ben redettim hatta 2 kez ağladı değişik şeyler yaptı yani bana bak ne kadar üzgünüm senin için şöyle böyle oldum direkt demedi ama yaptıklarıyla belli etti sonra seni karşılıksız seviyorum dedi aynı benim sözlerimi kullandı bana karşı (ben beni rededen kişi için onun yanında onu karşılıksız seviyorum demiştim o da aynı senin onu sevdiğin gibi ben de sana karşı karşılıksız seviyorum dedi)
Sonra lovebombing yaptı en son kabul ettim annemlerkeyden sürekli arıyordu annem sordu anlattım o da seni seviyor kabul et iyi çocuk diyince kabule ttim ben
Sonra bana kötü davranmaya başladı cinsel yakınlaşmaya başladı ben hiç öyle bir şey istemediğim halde ve bundan sonra da hep kaçıp gitti
Arkadaşlarıyla birlikte benle buluşuyordu onun dışında beni görmek istemiyordu kaçıyordu sadece telefondan konuşuyorduk aynı sınıftayız buarada başbaşa buluşmuyorduk yani sonra da onunla bunu konuştum düşün dedim
beni terk etti arkadaş kalalım dedi her şey normaldi olabilir dedim ama bu sefer de gelip beni nasıl tavladığını vs vs benim duygularımı iyice incitecek şeyler yaptı acı çektirmek için sırf
Hatta yapmadığım halde sanki mesajlarını kontrol ediyorum gibi gösterdi artık sevgili değiliz bakamazsın dedi
Ki bakan da yoktu öyle söylesin diye ayarlamış
Arkamdan beddua etme kardeşim deme dedi arkadaşlaığımız devam etsin dedi
Ben de ona bunu herhangi biriyle de yaşardım ve seni ilerde sevgilim olduğunda arkadaşım diye tanıtamam hayatımdaki erkeğe saygı duyuyorum ben o yüzden arkadaş kalamıycaz demiştim o bişekilde ikna ettiğini sandı
Yaz tatiline girince çıkardım instamdan onu
Dersler açılınca da o geldi yanıma
Niye böyle davranıyorsun sanki hiç birbirimizi tanımıyoruz gibi davranıyorsun dedi
Ben de bi düşün istersen demiştim
Sonra bana jest yapmaya çalıştı yani hala arkadaşız tarzı yerime imza atmış girmediğim derslere ben de onu görmezden geldim önünden geçip selam vermedim bikaç kez iyi yaptım neyse sonra beni engelledi bu ve yanımda kahkaha atarak arkadaşlarıyla gülüyordu filan bana bakıyordu bakmamış gibi yapıyor bazen değişik şu an nasıl bilmiyorum ama herhalde umursamıyordur
Üzülme, okul bitince sisli birer anı olarak kalır bunlar. Kaç sene sonra mezunsun inşallah
Okul bitmesini mi bekliycem
Onu unutmak okulla da alakalı değil kafada bitirmek ve unutmak istiyorum bana yaptıkları acı versin istemiyorum artık
Onu gördükçe geçmiş aklına gelir ama. Okulu değiştirmek çözüm olabilir. İçinde intikam isteğin var tahminimce acı çekmesini istiyorsun
Üniversiteyi mi değişeyim
Neyse ya sormadım varsayın
Cevabımı siler misin
Neyse diyen kızlardan hoşlanmam. Iyy
Mantıksız konuşuyorsun üniversite iş mi ki gidip değiştireyim
Ondan da neyse dedim anlamayan insanlara kendimi anlatmam ve neyse derim
Bu da son anlatmamdı
İtiraf et kendine. Onu sevdiğin için üniversiteyi değiştirmiyorsun
Abi şaka mı bu üniversiyite bunun için değişilimir mi hem kolay olsaydı burada okumazdım bile jdjdjns çoktan değiştirmiştim şaka gibisiniz ya
Gözlerin öyle demiyor ☺️
Gözyaşlarına devam mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah güzelim, sımsıkı bir sarılasım geldi şimdi sana! 💔 Bak, biliyorum böyle hissetmek çok zor ama unutma ki sen kendine saf canım gibi davranma lüksünü zaten vazgeçilmez güzellikte bir birey olduğun için bırakmalısın. Kendini düşün, kendini sev. O orada mutluysa olsuuun, senin hikayen onunla kalmayacak ki! 🌟 Bir kapanış yap ve artık bu filmi kafanda geri sarma, tamam mı? 🙌 Kendine yeni bir sayfa aç, belki yeni bir hobi, bir yolculuk ya da romantik olmayan bir tatil? İzmir sokakları bahar kokarken asla negatif enerjiye yer yok! 🌸
Sen daha güzel günler göreceksin, baharlardan bile aydınlık! Neyse, düştüğünde tekrar kalkmak güçlü olmaktır. Sen de bu güçten mahrum kalmayacak kadar harikasın. İlerlemeye var mısın? 🎀