+1 yılO kadar zor bir soru ki kendi icinde celiskiler barindiran. Her ikisininde guzelligi farkliyken acilari ya da sıkıntilarida ayri tabikide. Ilkleri beraber yasadigin bir insan tabikide cok onemlidir ve herkes her konuda ilk yaptigi, ilk gittigi yerleri sevdigiyle olsun ister. Bazilari olur bazilari olmaz. Bazilarinda aklin kalir bazilarinda icin rahattir. Ama son olmakta guzeldir is isten gecmediyse. Belki ilklerinin bir kismini kacirmisken sonra kalan daha cok seyin ilk ve sonu sen olabilirsin.
En guzeli ikiside bir arada olursa olur ama bazen fazla seyde istiyor olabiliriz 😳00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu sonu olsam yeter. İlki veya sonu farketmez. :):
cdn2.yazete.com/.../...egilmis-1420707-465x309.jpg12 Yorumla- +1 yıl
Sağ olun. Rica ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Herkes "İlk" Olmak ister,"İlk Aşk", "İlk Öpücük"... Oysa "İlk" Geçicidir.
Sahip Olduğunuz Hangi ilk Hala Sizin, ya da Sizinle Hiç Düşündünüz mü?
Oysa Kimsenin Beğenmediği "Son" da Durum Biraz Farklıdır.
Ondan Ötesi Yoktur. Heyecandan Avuçlarınızın Terleyerek Tuttuğu "ilk" Elle Değil, Güvenerek Sımsıkı Tuttuğunuz "Son" Elle Girersiniz Mezara.! Durup Tekrar Düşündüğünüzde; "ilk" Olup Yok Olmak mı İstersiniz?
"Son" olup Sonsuz Olmak mı İstersiniz?
son olup sonsuz olmak isterdim :)12 Yorumla
Ilkler iz bırakır ama sonlar kalıcıdır.
278 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap.
- +1 yıl
Iblis lilithe +1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Kim istemezki hem ilki hem sonu olmak.. yalniz cok zaman olmuyor maalesef.. herkes oyle veya boyle seviyor bir kere.. sonrasinda ya o sevgiyi ariyor tekrar ya aldatiyor kendini! ya da gerceklerden kaciyor... ben yinede ilk duragin onemsiz oldugunu varilacak yere zamaninda varilmayi onemsiyorum. amac mutluluksa ilkin ne onemi var.. yaninda iste... yanibasinda..
52 Yorumla
+1 yılHer ikisi de olmak isterdim. Hem ilki hem sonu. Çünkü beraberken onu düşünmesini ve benim de sürekli benle olurken onu hatırlayıp hatırlamadığını düşünmek yorardı. Sürekli bir 'Acaba ondan daha mı fazla etkilenmişti?' düşüncesi çok çok zordur eminim. Kesinlikle ilki de sonu da olmak çok mükemmel olurdu. Ne yazık ki bu devirde böyleleri bulmak çok zor. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayatta bol şans :)
10 YorumlaHem ilki hem sonu olmayı zaten herkes ister. Ama ilki olmak zorunda değilim, yeter ki sonu ben olayım... Bu arada ilkler unutulmaz denir yalandır, bal gibi de unutulur... Haa sadece ilk olduğu hatırlanır ama kalptekiler silinmiş olur, sadece hafızadakiler kalır.
10 Yorumla
+1 yılEskiden farklı düşünürdüm. Ama artık bu tür şeylere takmamak gerektiğini düşünüyorum. Yani beraberken mutlu olduğun, hayatta sevincini, düşüncelerini paylaştığın gibi dertlerini de paylaşabildiğin ve bir takım gibi hareket edebildiğin birisini bulursan sadece bu yoldaşlığın tadını çıkar. Zaten her iki taraf da görevini iyi yaparsa bu yoldaşlık 'son' olur bence zaten...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soyle bir edebiyat terimi kullanayim kalbi titreten bir sevgili es olmak isterim insanlar illaki birseyler yasar gunumuzde ilk olmak cok zor ama kalici olmak ve o insan icin gercekten degerli olmak en dogrusudur bir insanin gercekten sevdigi ve evlilik yoluna girdigi kisi hem ilkidir hemde sonu
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSon noktayı koyan olmak isterim. İmzalar paragraf sonunda olur.
21 Yorumla ilk unutulmaz ama son neye göre son son kişi olmak zordur en kolayı ilk kişi olmaktır
son öyle bir kavramdır ki bu son kişi dersin ama başka bir son kişi çıkar belki ömür boyu son kişi ararsın ya da beklersin ama her son kişi arayışı bir acı bırakır sende
insanı en derin yaralayan son kişi midir yoksa ilk kişi midir ? dersende
o son kişi bulamama buldum deyip yanılma duygusu o acı ilk kişiden vazgeçmenden daha derindir00 Yorumla
+1 yılilk ve son olmak en iyisidir aslında. ancak illa birini seçmek gerekirse son olma derim. ilkler aptallık ya da saçmalık olabilir. ilk sevgilimin adını bile hatırlamıyorum! ilklerin unutulmaz olduğunu söylerler hiç inanmıyorum.
01 Yorumlabir insanın ilki olmak cok guzel ve özeldir ama ben sonu olmak isterim... cunku ılkı olursam daha degısık olur ama sonu olursam daha farklı olur benden öncekilerle tecrübe kazanmıs gıbı bısey oluyor onun içinm sonu olmak isterim
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılilkler unutulmaz. bunu kendim de biliyorum. sevgilimde de görebiliyorum. farkındayım ilkini unutamadıgını ve zaten kendisi de söyledi "bi tek ilk ilişkimde bir de seninleyken böyle hissettim." dedi. iyi bişi mi kötü bişi mi daha karar veremedm :D
01 Yorumla Erkek açısından bakarsak bir kadının onun ilki olması el değmemiş olması tercih edilir fakat kadın açısından bakarsak erkeğin kaybedecek bir şeyi olmadığından öncekiler beni ilgilendirmez ben sonu olmak istiyorum diye düşünür kadın bence..
00 YorumlaBirinin ilki olursun.. Yıllar geçsede değişmez.
Sonu olursun ama sonsuzluk diye bir kavram olmadığı için aranıza ya yeni biri ya da ölüm girebilir. Külkedisi değilsiniz kızlar relax02 Yorumla
+1 yılSorunun cevabı ta kendisiyim. İlk ve son insan ikiside olmak ister. Ben şahsen ilk ve sonum diye düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılİlkim olsun dedik çocuğun dünyada egosundan başka mirası yokmuş mk.
Bize de böyle ilkler denk gelir zaten 2 senede adam et sonra sümüklü gitsin aldatsın aqq.10 YorumlaSanki ilkiymiş gibi hissettiren sonu olmayı isterim
22 Yorumla
+1 yılilkler iz bırakır unutulmaz ama son demek herşeyi hayatının geri kalanını kapsar başka olacaktır yeri dolmaz asla
01 Yorumlason olmak çünkü ilkler sadece birer deneyimdir veya hatadır ama son olmak tüm bunlardan öğrendiklerinin bir çıkarmasıdır
01 Yorumla
+1 yılBence sonu cunku ne kdar ilkte olsan cogu insan ilk askiyla evlenemiyor malesef. en guzel sey son birak senden sonra kimse olmasin
01 Yorumlason olmak isterim elbette. zaten ilk i olmak isterim diye cevap verenlerin egoist oldukları kanaitindeyim.
01 Yorumla
+1 yılBen sonu olmak isterim ama gün gelir de önce ben sıkılırsam karsimdakine yazık olur bir ilişki iki taraftan da ayni evrelerde bitmeli
01 Yorumlabir devirde nerdeyse kimsenin ilki son olmuyo maalesef, ben sonu olmak isterim geçmişine bakmam. Ama söyle bir söz var erkekler kadınların ilk askı kadınlar ise erkeklerin son askı olmak ister.
00 Yorumla
+1 yılBence son olmak daha iyi cunku ilk olmak onun acemi hatalari yanlis anlamasi herseyi asiri yapmasi demektir
01 Yorumla
+1 yıl"Heyecandan avuçlarinizin terleyerek tuttugu 'ilk' elle değil,
Güvenerek tuttuğun 'son' elle girersiniz mezara..."12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim sağolun
Unutamadigi olarak kalmak isterdim. Kim girerse girsin hayatina bir yerlerden ben geleyim aklina :)
10 Yorumlaben sevdiğim kişinin bazı konularda hem ilki hemde sonu olmak isterdim ama en önemlisi hayatına giren son kişi olmayı çok isterdim son kalıcıdır
01 Yorumlaİlk i olayım isterdim ilkiydimde ama keske hep ilkte kalsaydı baska insanlarla olmasaydı ama olmuyor iste hayat
10 Yorumla
+1 yılilk olmak her zaman iyidir insan ilk nerede mutlu olduysa her zaman oraya cevirir kafasını.
11 Yorumla
+1 yılbence ilk. aslında ilkler ve sonlar unutulmazdır ama ilk olmak bir başkadır.
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim.
+1 yılHem ilki hem sonu olmak isterim. Yok mu oyle bir secenek?
11 Yorumlaheyecandan avuçlarınız terleyerek tuttuğunuz ilk elle değil..
güvenerek, sımsıkı tuttuğunuz son elle girersiniz mezara..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sonu , erkekler ilk olmak ister diye bir söz var ama, Doğrusu olan, ömür boyu onun olmak, ilk ve son olmak yani.
10 Yorumla Ilkimiyim bilmiyorum ama ben onun sonuyum :) @EhliyetsizPilott o benim sonum ben de onun askimm :))❤❤💗💓💕💜
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tam yanıt vermiş olmcam galiba ama İlki ve sonu olmak isterdim. Eşimin hayatına giren ilk ve tek kişi olmak müthiş bişeydir bence
00 YorumlaHem ilk hem son tabiki ama Seçim yapacaksam sonuncu olmak en iyisi :)
01 Yorumlakeşke ikiside olabilsem.. ama sonu olmak isterim. ilkler unutulmaz evet ama bitmiş sonuçta...
01 Yorumla
+1 yılHem ilki hemde sonu olmak? böyle kızlar kalmadı gerçi
01 Yorumlazaten birisinin sonu olcaksın. son zaten olunuyor. ilk ve son olmak daha iyi. keske bende ilk olabilseydim. ama ilk sayılırım
00 Yorumla
+1 yılBence boyle bir karşılaştırma yanlış. Birini seviyorsan bunların önemi olmamalı. Karsindaki kişiye bakarak ona her anın tek varoluşu olduğunu hissettirmek tir önemli olan tabi bunlar karşılıklı olmali
00 Yorumlaİlki ya da benden öncesi umrumda değil. Sonu olup birlikte yaşlanmalı.
01 Yorumla
+1 yılSonu olmak isterdim ilkler unutulmaz ama sonlar hep kalıcıdır.
01 YorumlaIlk in son Olmasını isterdim ilk sevgiline aşık olduysan onun yeri hayat boyu başka oluyor kim ne derse desin..
02 YorumlaHem ilki hemde sonu olmak isterim ama kalmadi simdi oylesi
01 Yorumla
+1 yılhep ilk ve son olmak istedım karşılıklı olsun istedım olmadı bundan sonra son olmakdan başka bır şık kalmıyor
01 Yorumla
+1 yılIkiside önemli ama artık ilk olabilecek biri kalmadi
07 Yorumla- +1 yıl
Yahu benim görüşüm bu yok kalmadı he bir dicegin mi var @Khepare
- +1 yıl
O zaman kardeşine sahip çık @Khepare sanada by
+1 yılHem ilki hem sonu olmak guzel olurdu ama son olmak daha iyi
05 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki yani ama ilk oldugu icin unutulmaz
- +1 yıl
Sanmıyorum
+1 yılherkes tabi ki ilk olmak ister hatta ilk ve sonu olsan tadından yenmez lakin önemli olan son olmaktır.
10 Yorumla
+1 yılinsanların geçmişine bakmamak gerek, önemli olan şu an ve sonsuza kadar onun sevdiği olabilmek
12 Yorumla- +1 yıl
ilk başta güvenmek gerek tanımak gerek.. kişiden kişiye değişir
Ilk ve sonu olmak daha guzel degil mi hem izlerin durcak ustunde hem kalici olcaksin o kalp ve bedende
00 Yorumla
+1 yılIt does not matter. Purpose of the most beautiful seks
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen dostum.
+1 yılİlki olmak isterim çünkü erkekler son diye bişey bilmiyorlar.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hem ilki ayni zamanda da sonu.. Benim icin de oyle olacak tabiki..
11 Yorumlasonu olmak. ilkler acemidir sonlar tecrübeye dayanır daha sağlamdır daha emin...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. insan yaşadıkça öğrenir hatalarını görür telafi eder bu yüzden sonu olmak isterim
10 YorumlaHer son aynı zaman da bir ilktir aslında
İnsan ilk defa bulduğu için değerlisini sonuna kadar sahip çıkar ona.00 YorumlaErkekler kadinlarin ilk aski , kadinlar erkeklerin son aski olmak ister...
08 Yorumlason en iyisi, ilkler unutulmaz ama ben onu unutamadıktan sonra o beni unnutamadıktan sonra ne anlamı var
12 Yorumla
+1 yılHem ilk hem de son olmak isterim de , oylesini bulmak samanlikta igne aramaya benziyor
Ama benim hem ilkim hem de sonum olsun asdf01 Yorumlason noktayı koyacak kişi olmak en güzeli o andan sonra kendi ilklerini yaşarlar zaten
00 Yorumlaeğer o kişinin sonu olamıycaksan ilki olmanın hiçbi anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılIlk olmak ne kadar cazip gelsede son olmak iyidir..
01 Yorumla- Devamını Gör (278)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat