Seven geri döner mi?

Kısa kesiyorum arkadaşlar; aynı sınıftayız her gün görüyoruz birbirimizi, seviyoruz birbirimizi ama sevgili olamadık. Onun bazı hareketleri beni rahatsız edince ara sıra dile getirdim. En son konuşmamızda kendine güvenmediğini söyledi, sonra konuşurken bi anda Allaha emanet ol falan filan bir şeyler dedi bitirdik orada konuşmayı. Bu arada beni çok kıskanıyor etrafımdaki tüm erkeklerden öyle demişti. Biz bitireli 3 4 gün oluyor. Normalde uzun uzun bakışır gülüşürdük ama ayrıldıktan sonra gözlerini kaçırdı hep. Fakat dün bir baktı arkadaşlar uzun uzun bakıştık hatta en son ben çektim gözümü ona kalsa devam ediyorduk. Bir ara sınıfta espri dönerkende gülerek bana bakıyordu öyle yakaladım. Daha sonra da ara sıra bakışlarını yakaladım, kaçamak kaçamakta bakıyordu. Ona her saçmalığınla seni kabul ederim dedim ama yine de kaçtı işte. Onu sevdiğimi biliyor, bi yalvarmadığım kaldı kendisini düzeltmesi için aq. En sonda bile dedim eğer istiyorsan kendine düzen ver diye. Diyeceğim o ki bir gün yazar mı bana geri dönmek için? Bitiren o çünkü
Teşekkür ederim
Seven geri döner mi?