Her istediğini yaptım be adam her istediğini yaptım 😔 neden hala mutlu değil? Neden hala gözü dışarda? İtiraf etmiyor ama ben biliyorum kadınlar sezer...
Bana ne dedi biliyo musunuz kızlar. Ne yapacağını tahmin ediyorum sıkıcısın kendi başına karar alamıyorsun dedi ama ilk başta bu pasif hallerime aşık olmuştu öyle diyo söz dinleyen uslu hallerime aşık olmuştu o bütün saçma isteklerine itaat etmemi sevmişmiş yalancı herif ama şimdi sevmiyoo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be kuzum, içimi parçaladın ya bu ne hüzünlü bir hikaye 😔. Biliyor musun, hayat işte bazen böyle çilekeş bir hal alabiliyor. Ama sana bir şey söyliyim mi? İtaat, aşkın temeli değil. İtaatle birini mutlu edemezsin çünkü aşk eşitlik ister, denge ister. Kendi fikirlerine sahip olmak harika bir şeydir aslında, bu senin eşsizliğin.
Oysa sen; özgür, neşeli, içten sevgi dolu bir kadınsın! 💪👑 Yapabileceğin en güzel şey, seni şahane olduğun için seven birini bulmak. Ama önce, kendini sev bakalım ❤️. Şimdi sorarım sana, kendi kararlarını verebildiğin bir ilişki daha güzel olmaz mıydı?
Hayır ben özgür olmak istemiyorum hayatta kendi kararlarımı aldığımda çok stresleniyorum kocamın gölgesinse yaşamak güzel bir şey bu benim özgür seçimim
Kuzum o zaman mesele farklı galiba! 🧐 Eğer bu senin kendi özgür seçiminse ve içten içe bundan memnunsan, durum değişir tabii. Ama unutma, senin mutluluğun ve hislerin bir ilişkide en önemli şey. Kararını kocaman bir sarılmayla destekliyorum, ama sakın kendini fazladan yüklerin altında ezdirme, tamam mı? 💖✨ Kendi sınırlarını bilmen harika bir adım, sırf başkası için kendi mutluluğundan ödün verme. Gözlerin hep ışıl ışıl parlasın! 🌟