Biliyorum hiç birinizin sevgilisi yok : )) Sevgiliniz olduğunu varsayarak cevap verelim lütfen : ))

Biliyorum hiç birinizin sevgilisi yok : )) Sevgiliniz olduğunu varsayarak cevap verelim lütfen : ))

İlgilenmiyorsam bir sebebi muhakkak vardır, belki de birden fazla sebebi vardır, kolay kolay ilgilenmemezlik yapmam, meşgulümdür, o meşguliyet durumu biterse ilgilenirim, kırgınımdır ya da o kırgınlık durumu geçerse ilgilenirim, şüpheleniyorumdur, ilgilenmek istemiyorumdur, o şüphe halinden kurtulursam ilgilenirim ya da güven sorunlarım vardır kendisine dair, bu güven sorunlarını ortadan kaldırırsa, zoru görüp çekip gitmezse ilgili olurum, ilgisini görür ve hissedersem.
Ah bu yoğun hayat bizi sevgilimizi ihmal eder hale getirebiliyor bazen… 🙈 Bence dikkatimi tekrar çekmesi için ufak, tatlı bir sürpriz yapması yeter. Mesela beraber yaptığımız bir anıyı hatırlatabilir, favori tatlımı alıp kapıma gelebilir ya da hiç beklemediğim bir şekilde plan yapabilir. Ama tabii ki, iletişim her şeyden önemli! İhmal ettiğimi fark ettiğimde de bir adım atarım, çünkü sevgi emek ister 💕 Sen olsan ne yapardın? 😊
Cevap
2Cevap
ben sevgilimle ilgilenirim her zaman. onu ilgisiz bırakmazdım hiç bir şekilde.
Böyle bir şeyin mümkünatı yok ki. Ben ve ilgisizlik😅 asla aynı cümlede yer alamam bile
Kocam var bazen ilgilenmiyorum doğru, sebebi kendi kalbimi kırıyor bazen bende küsüyorum diline sahip çıkarsa peşinde pervane olurum
Diline sahip çıkması yeterli diyorsun 🤔
Sevdiğim insanla ilgilenmiyorsam derken? Seven insan ne olursa olsun o mesajı atar, ilgilenirr. Bende aynen öyle, sebeb aramam sevdiğime ilgi vermek için. Sebeb arayanların sevgisiii boşşş beleşş zaman öldürmece
Sevgilimle işlerim çok yoğun olursa ilgilenemem. Ama ilgisizlik kelimesi bana uymuyor. Her şartta az çok ilgilenmeyi başarırım.
Sevgiliye karşı hep ilgiliyimdir böyle seçenek yok bence😄
Bol bol ilgi sevgi aşk sözleri ileriye dönük planlar olursa
Sizi terk edeceğini anlayınca ilgilenmeye başlarsınız her şeyi elinize yüzünüze bulaştırırsınız.
Konuştuğum adam çocuk gibi ilgi bekliyor benden büyük üstelik ben ise yoğunum napacam ya cidden kırılıyor birde
Yokki neyiyle ilgilenim 😂
Olduğunu varsayalım 🤔
Benimle ilgilenmiyorsa onun için kolumu dahi kıpırdatmam.. olduğunu varsayalım bi hayaldir o hayalle yaşamak istemiyorum 😀
Senin açlık başına vurmuş 😂
Sevgilinle sen ilgilenmiyorsun ve sevgilin ne yaparsa ilgilenirsin 😂
Geçmiş sevgililerini düşün 😂
Ha ben mi ilgilenmiyor muşum? Güzel bi yere götürürüm baş başa yemek yeriz, ne bilim gün boyu birlikte vakit geçiririz onu sahile götürürüm denize karşı öpüşürken selfie çekiniriz.. 😀
Yine anlamadı, sana bu soruyu anlatacak birisini bulalım 😂😂
İftardan sonra bakarız 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?