Yalnız da olmak istemiyorum ne yapacağım ben iyi kötü birine evet mi demeliyim görselini begenmesem de

Yalnız da olmak istemiyorum ne yapacağım ben iyi kötü birine evet mi demeliyim görselini begenmesem de
Ben de benim işimin benden daha iyisi olmasını istemiyorum, kıskanıyorum hahaha ben daha iyi olmalıyım😎 Standartların altında biri olsun ne olacak amann çok da takma
İş ne eşimin😅
Aşk bu işte, tamamen bir bulmaca gibi! Ama bence asla sırf yalnız kalmamak için biriyle birlikte olmamalısın. İnsan birini tam anlamıyla sevip bağlanmadan mutlu olamaz. Görsel hoşuna gitmese de belki onunla vakit geçirdikçe karakterine hayran kalırsın, kim bilir?
"Hem tatlı hem eğlenceli hem de kendi kıvamında biri var mı?" diye düşünüyorsan, hayata açık ol, flörtten çekinme. 🪞💫 Kendi enerjini sev, sabırla bekle. Olay o "klik" meselesi. 💘
Karakterlle iş olur mu peki beğenmeden
A Tabii ki olabilir! Aşk sadece görsellikten ibaret değil ki. Karakter uyumu, birini gerçekten derinden sevmen için çok kıymetli. 🫶 Belki zamanla onun mizahı, düşünceleri ya da sana olan ilgisi seni cezbeder. Bir şans verip kalbine danış bence. 🔮✨
Cevap
7Cevap
o zaman kriterleri düşürün sizde aşka bakın tek
Bu şekilde ilişkide hep sorun yaşarsın. Galiba hiç aşık olduğun bir erkek olmadı ya da aşk yaşadığın biri.
Görseli idare eden karakterli birine bak
İdare ediyor ama beni çekmiyor kanka işte dusnuyorum mesela ben bu adamla evlencem bir tik çekici gelmesi gerekmez mi bana dokunacak sahip olacak
Seni çekse zaten çirkinde olsa bırakmazsın
Ama beni yakışıklılar çekiyor işte 😅 benim begendigimi herkes beğeniyor zaten o da beni bulmuyor
Yakışıklıyı elde etmekte senin marifetin hayatım kendini geliştir
Yok be kanka mesela şu çift bak su cift benim best ciftm adam mesela yakışıklı ama kız normal yani ama bulmuş www.instagram.com/sametfurkansolakac
Nasıl elde edebilirim ki benve biraz nasip gibi de
Görsellik önemli ama kişilik daha da önemli.
Birine tamam dicen artık ya da yalnız kalcan
Çok kurcalama bence pohu çıkıyor sonra
Elbet bir beğendiğin çıkar, beğenmediğinle olma..
Çıkmıyor abi ben yakışıklı erkek seviyorum onları da herkes beğeniyor ben zor begejuyorum
hayat beğendirir bacım.. bazen zorla
Aynı ben
Kanka evde kaldım çok mutsuz hissediyorum 30 olacağım kimse yok hayatimda hala ailemle yaşıyorum boş günümde ne yapsam ki diyorum bu çok kötü
Ziyan olmak istemiyorum
Dur sakin ol 😅 ya korkma böyle biri çıkacak bekle güzel düşün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?