Bu adamın tavrı eskiden aldatıldığımın işareti mi? Bu olay geçmişteki bir şeyin ipucu olabilir mi?

Merhaba. Bir adam instagramdan eşime istek atmış. Ben gördüm kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Buda"busoruyu sabah neden sormadan engelledin "dedi. Ve engelledi. Ben bu olaya gıcık oldum. Adamın hesap sorar gibi tepki vermesi şüpheli geldi. Normalde bir yabancı merhaba yazıp engellenince, neden engelledin diye sormaz, engellenmesi normaldir yani. Ama bu Bu adam sanki engelin nedenini sorguladı. Eğer rast gele biri olsaydı, aha engel kalktı konuşma fırsatı. Demesi gerekirdi. Ama bu adam sabahki engelin nedenini sorguluyor ve ardından engelliyor. Bu durumu önemsediğini, ve kişisel algıladığını gösteriyor. Ben çok daha önceden reel ya da sanal bir tanışıklık ihtimali var mı onu düşünüyorum. Çünkü adamın davranışı olağan dışı. Eğer gerçekten rastgele birisine yazmış olsaydı, engellenmek rahatsız etmedi. Olaya ve bu diyaloğa göre sizin fikriniz nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Eşimin hesabını kendi telime indirdim. Ara ara girip bakıyorum. Mesaj vs bir şey yok. Takip ediyorum bakalım. bir şey çıkmayacak gibi.
Güncellemeler
1 yıl
Bugun eşim imin hesabına girdim. Kimleri aratmış diye baktım. Sadece soyadı ve anlamsız rakamlar olan bir hesabı daha varmış eşimin. 2019 da açılmış. eski hesabını benim bildiğin hesaptan aratarak tekine almış. Anlama veremedim. Ne demektir bu?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar. Adamın engelini kaldırdım. 2 hafta oldu. Eşim farkedip adamı geri engellemedi. Engelliler listesine bakıyorum sürekli. Adamdan da istek mesaj vs bişey yok. Sizce durum nedir. Bu adam eşimin tanıdığı birisimi rastgele birisimi?
Bu adamın tavrı eskiden aldatıldığımın işareti mi? Bu olay geçmişteki bir şeyin ipucu olabilir mi?