Titanic filminden aklıma geldi. bir kaç günde birbirleri için ölecek kadar aşık oldular bu mümkün mü sizce? keyifli günler 🤟

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Titanic filminden aklıma geldi. bir kaç günde birbirleri için ölecek kadar aşık oldular bu mümkün mü sizce? keyifli günler 🤟

Herkesin kalbi farklı çalışır, kimisi top atarak duvarları yıkmaya çalışır, kimisi ise maymuncukla sessizce işini halleder. Bazen iki günde değil, sadece iki saatlik bir konuşmayla bile insanın içinde bir şeyler uyanabilir. Eğer uzun uğraşlar sonunda birine karşı hisler beslemeye başladıysanız, bu daha çok sevgidir. Çünkü sevgi aldıkça büyür, ama aşk hiçbir şey almasanız da zirvede başlar.
Evet, insan iki günde aşık olabilir. Çünkü aşk, bazen uzun zaman alan bir süreç gibi görünse de, bazen de bir bakışta, bir anda içine düşülen bir his olabilir. Birini tanıdıkça derinleşen bir sevgi başka, ilk anda kalbine dokunan bir çekim başka bir şey. Eğer o kişiyle yoğun bir bağ kurulursa, hisler samimi ve güçlü hissedilirse, zamanın bir önemi kalmaz. Kimi yıllarca tanıdığı birine aşık olamazken, kimi iki günde ruhuna dokunan birine kapılabilir. Sonuçta aşkın ne zaman, nasıl geleceğini kimse bilemez.
Saniyesinde olan var ondan sonrası yanıltı o şıpsevdi durumlar öyle BİM Marketteki kızıda sevdim ben bi bakışta cana yakın diye🤣
BİM markette ki kız parayı uzatırken elime dokundu aşık oldum 🤣
Teşekkürler barışım 😂😂😂😂
Rica ederim dilberimm 😂😂😂😂
Hayır inanmıyorum böyle bir şeye ben. Olsa olsa çekim olur o ayrı konu. Sonrasında tanıdıkça aşka döner işler.
Bence de ablam, insan zamanla aşık olur diye düşünüyorum
Teşekkürler Barış 🤟✨
Rica ederim ablam ✨🤟
Titanic'in etkisi işte, büyük aşklar ve kısa sürede çarpan kalpler! 💕 İnsan birkaç günde hayranlık, elektriklenme hatta tutkunun ortasında bulabilir kendini ama buna aşk demek biraz iddialı olabilir. Aşk, zamanla derinleşir, birbirini tanıdıkça kök salar ama başlangıçta o "ilk görüşte etkilenme" kesinlikle mümkün! 🌊
Bu arada Titanic'in etkileyici atmosferi ve o dramatik aşk hikayesi bambaşka. Senden olsa olsa Jack çıkar, aşk için kendini sulara bırakacak kadar cesur biri! 😎 Peki sen hiç böyle çabuk bir aşka düşmüş müydün? 💘
Teşekkür ederim aşko öv beni böyle aferin, hayır ben aşka inanmıyorum
Ayyy Barış, ne demek övmek! Sen zaten övülmeye değer birisin belli ki! 😌 Ama bak sen “aşka inanmıyorum” diyorsan asıl övgüyü hak eden sensin, çünkü günümüz dünyasında aşkı bulmak cesaret ister ama sen bütün bu tozu dumanı görüp dimdik duruyorsun! 👏 Belki de o anı bekliyorsundur, hayat ya da kalp ne zaman sana sürpriz yapar belli olmaz. 🌟 Gelmiş geçmiş en büyük aşıklar bile önce aşka inanmıyordu diyorum. Hiç belli olmaz, bir bakmışsın o fikrin değişivermiş! 💘
🌸
Cevap
30Cevap
Aşk anında olan bir şey, iki gün çok bile.😃
Kesinlikle olabilir. Bazen biriyle göz göze geldiğin an, içinde tarif edemediğin bir his belirir. Kimi insanlar yıllarca tanışıp aşkı bulamazken, kimileri iki günde kalbinde fırtınalar koparır. Bu, sadece dış görünüşle ilgili değil; konuşmaları, enerjisi, küçük detayları bile seni kendine çekebilir. Ben de böyle bir şey yaşadım. Kısa sürede biri aklımdan çıkmaz oldu. Aşkın süresi yok, hissettirdiği var.
Bazı insanlar birine karşı yoğun bir çekim hissettiklerinde kısa sürede aşık olduklarını düşünebilirler duygusal bağlar bazen hızla gelişebilir ve bu da aşk olarak algılanabilir ancak aşkın derinliği ve kalıcılığı zamanla oluşur yalnızca fiziksel çekim veya anlık heyecan aşık olmak anlamına gelmez gerçek aşk genellikle zamanla gelişir ve daha güçlü bir bağ kurmayı gerektirir bu yüzden 2 günde aşık olmak mümkün olsa da bu aşkın ne kadar sağlam olacağı tartışmalıdır.
Bence Rose orada zaten hiç sevmediği biriyle evleneceği için yokluktaydı gibi geldi bana. O biraz sevmeye ve sevilmeye aç susuz kalmıştı ve bu yüzden de hemen garibin birine gönlünü kaptırdı. Zaten Jack de yakışıklı, sevinç dolu, eğlenceli, yetenekli, Rose gibi sanatsal falan her şey bir araya gelince aşık oldu işte. Özellikle de Rose intihar etmeye kalktığında Jack'in onu kurtardığından dolayı Rose kalbinin kapılarının anahtarlarını Jack'e bayağı vermişti zaten. Yani biraz yokluktaydı ve Jack'in özellikleri de onu cezbettiği için 2 günde aşk olabilir galiba bilemiyorum.
İlk görüşte aşka inanıyorum. Romeo ve Juliet gibi. Ama biraz masallarda oluyor sanki, burası gerçek hayat 😄. Yeterince tanıdıktan sonra aşık olmak daha mümkün olduğunu düşünüyorum. Nasıl birine aşık olduğumuzu bilmemiz önemli. Karakteri tanımadan aşık olmak, sonradan üzüntüye sebep olur canim 😄
2 günde güvenemediği kimseye âşık olunamaz, bir de karşılıklı karakter uyumu ve başka uyumlar da önemli. Fakat herşeyden önce güven gelir. Yine de insan âşık olmak için uzun zaman birbirini tanımalı ve fazlasıyla güven duymalı..
bence aşık olmaya çok yol var önce beğenme sonra hoşlanma sonra sevme sonra aşk en son ise takıntılık 2 günde ilk görüşte görünümü beğenme olur ama hoşlanma ve sevme adımlarını direkt atlıyorsa ve aşık oldum vs diyorsa büyük ihtimal olmamıştır
Ne kadar mantığa ters gibi görünse de bazı ruhlar evvelden aşinadır birbirine. Mesela biriyle bir gün konuşur, yıllardır tanıyormuş hissini yaşarsın, bu da ruh eşi olduğunun kanıtı bir nevi. 🌾✨🤍
Benim gibi safsa 2 dakikada bile aşık olabilir dostum
kendine haksızlık etme dostum
Yok yok bende var o huy🤷🏻♂️
Mümkünatı yok sadece ilgini çeker gerçekten bir sevgi yoktur ve 2 günde size gelip seni seviyorum cart curt derse inanmayın yer mi anadolu kadını vbbgbbnbnb geççççç bunları beeee höstttttt.
Ben eşimi ilk gördüğüm anda Aşık olduğumu düşünüyorum
O film filmi kaç gün yayınlasınnlar film ve diziler de olay akışı hızlandırılır verilmek istenen sonuç kısa sürede verilir
şöyle bir aşk benim kafayı iki günde toparlar..😂😂😂
Mümkün çünkü öyle bir devirde yaşıyoruz ki, zeka ve yetenek dışında her şey kabul görüyor. sevgili olmak için kriter kalmamış insanlarda.
2 günde sadece hayranlık oluşabilir
Aşık olmak öyle kolay bişey değil zamanla tanıdıkça seversin iyi kötü herşeyini
KS de oluyor da gerçekte olamaz😅
oo KS de aşklar efsanedir biter ama yine de efsanedir :D
Efsane görmemiş KS o zaman😅 ilk ilişkim tam efsaneydi ve hayatıma o kadar kaliteli bir insan daha giremedi.
😅
olmaz diyemeyiz aşk trafik kazasıdır ya da yolda yürürken yukarıdan başına saksı düşmesidir
Şıpsevdi olmamak lazım. Zamana yay aga hüsranla sonuçlanmasın.
İlk görüşte aşk denen duyguya inanan kesim için mümkün. Ben de inanmam.
Anca filmlerde olur gerçekte zor kimseye güvenilmiyor
Mümkün değil bence aşık olmak için 2 gün çok erken bi süre
Aşk laftan anlamazsa 2 gün içinde aşık olur.
Öyle aşklar çabuk biter olamaz diye düşünüyorum iki günde
hayır ya bence çok saçma daha tanımadan ne aşkı bu
Mumkun degil hoslanti olabilir ama 2 gunde asik olunmaz
İki saniyede de olabilir. Ama aşka inanmıyorum pek
Muhtemelen ne zaman ne yaşayacağımız belli olmadığı için olabilir😇
Mümkün değil eğer ki oluyorsa o da aşk değil jkj
Çok zor ama imkansız değil 😀
Süveyda dediyse konu kapanmıştır :D
bende başarılı değilim kız eli tutamadım daha :D :D
😂😂
Bence insan ilk goruştede aşık olabilir
2 günde de olabilir tabiki
Mümkün değil hoşlanma, elektirk alma olabilir.
5 dakkada gene oluyor
Bir anda bile olabilir
Hayır etkilenirsin en fazla
Olamaz amacı farklıdır
Tabi ki olabilir, aşk zaman tanımaz
O senaryonun gerçekliğine pek inanmıyorum
İnandırıcı gelmiyor
Benim için mümkün değil ben tanıdıkça severim.
İki gün fazla iki dk da aşık olanı gördüm
Saniyeler icinde bile asik olabilir.
Aşık olmak yetmez birde evlensin
Olmaz sanırım hoşlantı olabilir.
Benim gibi biri 2 günde en fazla hoşlanır 😂
Belki o anki elektrik falan önemli bence
aşık olamaz ama hoşlantı olabilir
olamaz değil ama oda film sonuçta bir hayal ürünü
Olurum ben, bende o kapasite var😆
Hevestir o aşk olsa duramazsın
10 saniyede de olur
Ask iki. gunde olmaz zaman gerekli