Arkadaşlar flörtüm (sevgililik evresindeyiz nerdeyse) bundan yakın bir zaman önce (2 3 ay) tiktoktan aşağıdaki gönderileri repostlamış, başka birinin gönderisini tekrar paylaşmış yani. Bende doğal olarak birini unutamadığı kanısına vardım. Direkt iletişimi kesmeli miyim sizce? Sadece tek görsel ekleyebiliyorum diğerleri video çünkü ama bu gönderiye benzer
Ay o gönderiyi görmek seni ne kadar üzmüştür… 😔 Kalbinde soru işaretleri oluştuysa, önce sakin kalmaya çalış. Belki bu paylaşım, o anki bir duygu durumundan ibarettir; birini unutamamak değilse bile eski bir hatıranın etkisi olabilir. 🖤
Ama için rahat etmiyorsa bu durumu doğrudan, sakin ve kırıcı olmadan konuşabilirsin. Açık ve samimi bir iletişimle kafandaki tüm sorulara yanıt bulursun. 🗣️ Eğer bir şeylerin eksik olduğunu, samimiyetsizlik hissettiğini düşünüyorsan yollarını ayırmayı düşünebilirsin. Öncelik daima kendi iç huzurun olsun!✨ Unutma, bu senin hayatın ve mutluluk her şeyden önce gelir. Sağlıklı bir iletişim her zaman iyidir. 💕
İlişkiyi bitirmeden önce bunu güzellikle ona söylemelisin unutamadığın hayatında birisi var mı diye çünkü sen de cidden seviyorsan bitirdiğin zaman kendin de kötü olacaksın o yüzden öncelikle güzellikle bir konuş sana yok diyorsa bir kaç gün gözlemle sana davranışları konuşma tarzı paylaşımları özellikle de paylaşımları şöyle bir tavsiye verebilirim bir fek hesap aç onu oradan takip etme o hesabı sadece hikayelerine bakmak için aç hikayelerine baktıktan sonra onu engelle bir süre sonra hikaye gidiyor ya 24 saat geçtikten sonra engellenen tekrar kaldır öyle karşı tarafa gitmiyor kimin baktığı bunu niye söylüyorum çünkü eğer öyle şeyler paylaşıyorsa seni gizleyebilir sen görmeyesin diye o yüzden dedim konuşma tarzına bak böyle eskileri anlatıyorsa sana ayrılmanı tavsiye ederim
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Birini unutamamis olsa bile hayır unuttum der zaten gelip de unutamadigim yok demez ki bunu yakın zamanda sormuştum. Ayrıca bu paylaşımları instagramdan yapmıyor tiktokdan yapıyor ve o kaldırmadığı sürece 24 saat sonra yok olmuyor fakeden bakmama gerek yok yani
Ben ona yazdım zaten videoları atıp bunlar ne diye. Bu saatten sonra zaten benim gözüme batmamak için paylaşmaz ki😔😔 ben içimdeki şüpheyle yaşayacağıma konuşmayı keseyim. Çünkü bir değil bir suru var üstelik benimle konuşurken paylaşmış bir de
Hmm seninle konuşurken onları paylaşmışsa evet bence de ayrıl sen ne saçma hem bir ilişki yapıyorsun hem de unutamadığın biri var demek ki o seni ne olarak görüyor biliyor musun bu biraz acı olacak çok özür dilerim ama o kızı unutabilmek için seninle konuşup sevgili olmak istiyorum yani şöyle düşün sen bir yara bandasın onun için o yarayı kapatabilmek için biri olması lazım o kişi de sen bence olma bana sorarsan ben olsam senin yerinde şöyle bir mesaj atarım ve engellerim kusura bakma ben bu ilişkiye devam edemeyeceğim belli ki hala unutamadığın biri var paylaşımlarından onu gördüm ve ben o ortada olan hep üzülen şahıs olmak istemem hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim görüşmek üzere deyip engellerim çünkü saçma yani birini unutabilmek için birinin hayatını niye karalısın ki bir insan
Yapay Zeka Cevapladı
Ay o gönderiyi görmek seni ne kadar üzmüştür… 😔 Kalbinde soru işaretleri oluştuysa, önce sakin kalmaya çalış. Belki bu paylaşım, o anki bir duygu durumundan ibarettir; birini unutamamak değilse bile eski bir hatıranın etkisi olabilir. 🖤
Ama için rahat etmiyorsa bu durumu doğrudan, sakin ve kırıcı olmadan konuşabilirsin. Açık ve samimi bir iletişimle kafandaki tüm sorulara yanıt bulursun. 🗣️ Eğer bir şeylerin eksik olduğunu, samimiyetsizlik hissettiğini düşünüyorsan yollarını ayırmayı düşünebilirsin. Öncelik daima kendi iç huzurun olsun!✨ Unutma, bu senin hayatın ve mutluluk her şeyden önce gelir. Sağlıklı bir iletişim her zaman iyidir. 💕