Bu soruma cevap vermeyen ne olsun önemli bisey soruyorum ?

Evet bıktırana kadar sorucam ,7 ay once eşimden ayrılmıştm barışmıyorum diye beni alıştığı kadının çıplak fotosunu atı, bende gittim sevgili yaptım 2 defa görüştüğüm bir erkek beni evine davet eti gitim , oturum izni alması için formalite evlilik yapmak istiyormuş biriyle diye bahseti bana sohbet arasında neyse ciddi evlilik istiyormusn diye sordu bana hayir dedim. O gece durmadan eski eşim arıyordu bu adama verdim açtı teli eski eşime dediki ne arıyorsun hala bidaha bu numarayı arama lan dedi, kavga etiler.. eski eşimde karımı ararım sen kimsin lan konum at dedi , olayı yatıştırdım aldım teli elinden, sonra adamla yattık söz vermişti sana dokunmam diye ama sözünü tutmadı. sonra formalite evlilik yapacağı kadınla hazırladıkları kağıtları masada gördüm evlilik için, dediki yırt at ikimiz gerçekten evlenelim ben kabul etmedim, kendime kira arıyordum bir erkekle anlaştım evi gel yarın gör yazdı ev sahibi, bu benim elimden teli alıp o mesaj yazdı sinirlendi istemiyorum bir erkekle kalmayacaksın burada benimle kal yaşa dedi kabul etmedim, evden çıktı gece yarısı bize dürüm almaya 1 saat sonra anca geldi, sabah bir baktım evime gidince , aksam yazistigim ev sahibi beni engelemis gormeye gidecektim hani , kimbilir adama ne söyledi dürüm almaya ciktiginda aramis herhalde bozdu işimi kıskançlıktan. Sonra sen ciddi iliski istemiyorsun dedi engeledi beni. Ve 7 ay sonra bukadar zaman gecti aradı bir kaç gün önce, görüşmek istedi ve aile kurmak evlenmek istiyonmu diye sordu yine bana , bende ona ne oldu Bi kadınla kağıt yapmıştin evlenmedinmi dedim , o is bozuldu dolandirildim dedi , bende gercek evlilik istemem , ama benimle yapabilirsin formalite dedim. çıkmadım gorusmeye o gece. 2 gun sonra Salı günü görüşürüz diye anlaştık tm dedi, fakat salı günü beni aramadı çarşamba günü aradı oda kontörüm bitmişti yarıda kaldı konuşma sonra aradım onu müsait değildi ben seni yarım sat sonra ararım dedi aramadı, bu adam ne yapmaya çalışıyor derdi ne?
Bu soruma cevap vermeyen ne olsun önemli bisey soruyorum ?