Karşı cins ayrıldıktan 1 ay sonra sevgili yaptıysa unutmuş önüne bakıyor mu? demektir Siz ne düşünüyorsunuz. Yaptığım düşüklüktü biliyorum🤭Çocuğa sadakat haricinde bir şey yapmadım emin olun 😂 Yorumlarınız değerli teşekkür ederim şimdiden♥️
Bu kadar özelini paylaşma buralarda kardeşim Soruna gelirsek Birinin acısını sevgisini bitirmeden başkasına bakmam İlgi göstermem Kafamda ve kalbimde bitirmeden olmaz Sen de unutmaya bak Adamın gözünde küçük düşürüyorsun kendini Böyle şeyler hiş yaşanmadı say Yaşam tarzını değiştır odak noktanı değiştir Inan bana ne kadar seversen sen unutuluyor acısı geçiyor Yillar sonra zamaninda böyle birini sevmiştim ne gerek vardı bu kadar kendimi üzmeye diyorsun Acı geçiyor inan bana Yıpratma kendini Allah kalbindeki acıyı alsın.🌸
Hayır hiçbir şekilde zaman almaz şu mesajdaki şahsiyet şahsen bana böyle bir şey yapsaydı bir kadın olup da bana böyle Resim atacak veya bu tarz konuşmalar yapacak direkt anasına bacısına giydirir engellerdim bu kadar ucuzsun derdim böyle bir pçi mi sevdim diye hatta kendi kendime gülerim bile 😂😂
Unutmak zamanla, kişiden kişiye değişen bir süreç. Kalbinin kırıldığı o anı gördüm, zor bir durum cidden. Ama bence bu durumdan güçlü bir şekilde çıkabileceğine inan! Birinin seni bir ay içinde unutup başka bir ilişkiye başlaması, onun duygusal yapısıyla ilgili bir durum olabilir, seninle asla alakası yok. Sana olan hisleri zaten bitmişse, bu onun kararı. Sen kendine sadık kalmışsın, bu yeterli. ❤️
Unutma, her bitiş bir başlangıçtır! Şimdi biraz toparlan, kendine iyi bak. Güzel şeyler seni bekliyor, emin ol! 😊
Hakkari'de astsubaydı ama ben onu beklemeyi tercih ettim beklerken de başkalarıyla konuşmadım ona odaklandım döndüğünde ailemle tanıştıracağım demişti ama ailesi muhafazakar olduğu için anne biraz etkiledi çok gelip gitmişti yanıma anılarımız dolu dolu böyle şeyler söylenmez biliyorum ama adresini bir yerden bulup üşümesin diye bir şeyler alıp yollamıştım aşırı mutlu olmuştu iyi ki senin gibi birine sahibim kendimi çok şanslı hissediyorum demişti psikolojisi biraz iyi değildi ve hep ona motivasyon verdim bitecek hayatım sabret geçecek çok daha güzel günler gelecek bu çocuk döndükten sonra mesajdaki çocuğa dönüştü o zor günleri unuttu ve bir tane kıza odaklandı ona aşığım diyor