Aşk İlişkileri Sekreterinizi severmisiniz ;) ? ruhhastası50 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl mutlu eder mi sizi ;) Sekreterinizi severmisiniz ;) ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
jetelaisseraidesmots Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Arkada we belong together şarkısı ve elinde özel dosya varsa...https://www.youtube.com/embed/B264qqO60XM 0 0 Yorumla
Kaan-Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Yahu kendi hemcinsini böyle ucuz şekilde nasıl lanse ediyorsun sosyal medyaya birde keyif alıyorsun :)) boşuna bu nicki almamışsın 0 1 Yorumla ruhhastası50 1 yıl fjkogfomokf ;P Yorumla
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Adının hakkını veriyorsun 🤣🤣🤣 Tek seferlik mutluluklara aşina değilim saol kolay gelsin arkadaşlar 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl her gece istersin demi :D Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Günlük hayatta bu tarz geçiyorsa almış saol Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Sekreterini seven cayini kendi doldurur 😊😂 0 6 Yorumla ruhhastası50 1 yıl at işten gitsin yenisi gelir :D Yorumla külbastı_ 1 yıl Bu dediginde karaktersizlik olur ama 😊 Yorumla ruhhastası50 1 yıl sekreter çoook :D Yorumla külbastı_ 1 yıl Yahu sekreter yapmadan daha iyi degilmi hic o sulara girmeden direkt bam bam 😊 Yorumla ruhhastası50 1 yıl böyle daha gizemli :D Yorumla külbastı_ 1 yıl He gizem katmak sa olaya ofis disi da gizemli hal alabilir illa o cayi doldurtcak misin uyus 😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. İyi olmamasi lazim sonra cayimizi kahvemizi kendimiz almak zorunda kaliriz :)) 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl işini bitir :D Yorumla TipSizAdam06 1 yıl :)) yok yok sekreter patron kalmakmiyidir :)) Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Sekreterle hemşire sevmeyen mi var hayır bir özellik var sanki onlarda 0 6 Yorumla ruhhastası50 1 yıl hayırlı bi iş için geldik :D Yorumla Black_Labell 1 yıl Kesinlikle öylesiniz Yorumla ruhhastası50 1 yıl black label yaa ne içerdik eskiden Yorumla Black_Labell 1 yıl Hem de nasıl ama artık bikar gibi olduk Yorumla ruhhastası50 1 yıl sigara içiyomusun? Yorumla Black_Labell 1 yıl Aslında şöyle bir durumu ben ne sigara ne de içki içen biri değilim sadece benim en çok sevdiğim arkadaşım alkolden gittiği için onu hep hatırlamak için bu Nikki kullanıyorum Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl File çoraplı mini etekli sekreter sevilmezmi 😘💋💋👣👣👣 0 0 Yorumla
Aloneman13 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% 1 yıl Severim. Benim yerime telefonlarıma bakar, işlerimi görür. Hakkını ödeyemem. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Herkesi sevdiğim jadar 1 6 Yorumla ruhhastası50 1 yıl böylesi bi daha gelmez :D Yorumla Richardgör 1 yıl Sekretere sarkmakda 80 li yılların keko patron modası🤣 Yorumla ruhhastası50 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=B264qqO60XM :D Yorumla Richardgör 1 yıl Ahahaha kemal sunal sarışın şişmanı götürüyordu filmin sonunda esin in yerine😂😂 Yorumla ruhhastası50 1 yıl kemal sunalın komiklik yapcam bahanesiyle götürmediği karı kalmadı :D Yorumla Richardgör 1 yıl Allah rahmet eylesin😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl sekreterini seven çayını kendi yaparmış. sekreterim yok bu arada. 0 0 Yorumla
_Butlerr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Canim bu sekreteri sevmeyip napicaz baksana ne kadar masum 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl çok temjiz birine benziyo demi :D Yorumla _Butlerr_ 1 yıl Kiyamaam cok tatlişmiş 😃 Yorumla
Bulutbey__27 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl @ruhhastasi50 bir tane de benim vardı, başıma açmadığı iş kalmadı 😀 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. Böylesi sevilmez mi😂 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl işini bitirirsin demi :D Yorumla Chihuahuan 1 yıl Ee tabi işim ehlisiyim😏 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Masanın altında elektrikli isiticimi var acep 0 2 Yorumla ruhhastası50 1 yıl masanın altı yanıyo komple ateş :D Yorumla TantuniSultanSülüman 1 yıl Kafasını soksun hele bı oraya baksın bakam. deve kuşu misali Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. ımmm kırmızı dosyaylaysa evet :-D 0 7 Yorumla ruhhastası50 1 yıl siyah dosya bu :D Yorumla kimsesizkimseee 1 yıl olsun inceleriz masaya yatırıp :-) Yorumla ruhhastası50 1 yıl incelerken nelere dikkat edersin ;) Yorumla kimsesizkimseee 1 yıl sayfa pürüzsüzlüğüne özen gösteirrim :,) sayfayı değiştirirken iki parmağımıda kullanırım :-) gerekirse yalarım :-D tabi sekreterimde yardım ederse :-* Yorumla kimsesizkimseee 1 yıl bide dosyayı tokatlamayı severim :-D sekreterimi kucakta severim :-D Yorumla ruhhastası50 1 yıl senin sekreter baya sadık birine benziyo erkeğine :D Yorumla kimsesizkimseee 1 yıl biraz hipnotize teknikleri severim :-D etekten eli sokup onun dosyalarını kurcalarken oda benim düğmelerimi açmasını izleyebilirim :-D Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl İş yerindekilerle çizgimi her zaman korurum 0 0 Yorumla
K2ptan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Böyle sekreter Sikretir 0 1 Yorumla K2ptan 1 yıl @ruhhastasi50sen bir bakar mısın Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Çay demleme mevzusu canımı sıkıyor 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 27,2b cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beni etmeli 0 0 Yorumla
Inspired006 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok tatlısın 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mına bile korum 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. tabiki severim 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu got sevılmezmı 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Böyle olursa evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Arkada we belong together şarkısı ve elinde özel dosya varsa...
https://www.youtube.com/embed/B264qqO60XMYahu kendi hemcinsini böyle ucuz şekilde nasıl lanse ediyorsun sosyal medyaya birde keyif alıyorsun :)) boşuna bu nicki almamışsın
fjkogfomokf ;P
Adının hakkını veriyorsun 🤣🤣🤣
Tek seferlik mutluluklara aşina değilim saol kolay gelsin arkadaşlar
her gece istersin demi :D
Günlük hayatta bu tarz geçiyorsa almış saol
Sekreterini seven cayini kendi doldurur 😊😂
at işten gitsin yenisi gelir :D
Bu dediginde karaktersizlik olur ama 😊
sekreter çoook :D
Yahu sekreter yapmadan daha iyi degilmi hic o sulara girmeden direkt bam bam 😊
böyle daha gizemli :D
He gizem katmak sa olaya ofis disi da gizemli hal alabilir illa o cayi doldurtcak misin uyus 😂
İyi olmamasi lazim sonra cayimizi kahvemizi kendimiz almak zorunda kaliriz :))
işini bitir :D
:)) yok yok sekreter patron kalmakmiyidir :))
Sekreterle hemşire sevmeyen mi var hayır bir özellik var sanki onlarda
hayırlı bi iş için geldik :D
Kesinlikle öylesiniz
black label yaa ne içerdik eskiden
Hem de nasıl ama artık bikar gibi olduk
sigara içiyomusun?
Aslında şöyle bir durumu ben ne sigara ne de içki içen biri değilim sadece benim en çok sevdiğim arkadaşım alkolden gittiği için onu hep hatırlamak için bu Nikki kullanıyorum
File çoraplı mini etekli sekreter sevilmezmi 😘💋💋👣👣👣
Severim. Benim yerime telefonlarıma bakar, işlerimi görür. Hakkını ödeyemem.
Herkesi sevdiğim jadar
böylesi bi daha gelmez :D
Sekretere sarkmakda 80 li yılların keko patron modası🤣
https://www.youtube.com/watch?v=B264qqO60XM :D
Ahahaha kemal sunal sarışın şişmanı götürüyordu filmin sonunda esin in yerine😂😂
kemal sunalın komiklik yapcam bahanesiyle götürmediği karı kalmadı :D
Allah rahmet eylesin😂
sekreterini seven çayını kendi yaparmış. sekreterim yok bu arada.
Canim bu sekreteri sevmeyip napicaz baksana ne kadar masum
çok temjiz birine benziyo demi :D
Kiyamaam cok tatlişmiş 😃
@ruhhastasi50 bir tane de benim vardı, başıma açmadığı iş kalmadı 😀
Böylesi sevilmez mi😂
işini bitirirsin demi :D
Ee tabi işim ehlisiyim😏
Masanın altında elektrikli isiticimi var acep
masanın altı yanıyo komple ateş :D
Kafasını soksun hele bı oraya baksın bakam. deve kuşu misali
ımmm kırmızı dosyaylaysa evet :-D
siyah dosya bu :D
olsun inceleriz masaya yatırıp :-)
incelerken nelere dikkat edersin ;)
sayfa pürüzsüzlüğüne özen gösteirrim :,) sayfayı değiştirirken iki parmağımıda kullanırım :-) gerekirse yalarım :-D tabi sekreterimde yardım ederse :-*
bide dosyayı tokatlamayı severim :-D sekreterimi kucakta severim :-D
senin sekreter baya sadık birine benziyo erkeğine :D
biraz hipnotize teknikleri severim :-D etekten eli sokup onun dosyalarını kurcalarken oda benim düğmelerimi açmasını izleyebilirim :-D
İş yerindekilerle çizgimi her zaman korurum
Böyle sekreter
Sikretir
@ruhhastasi50sen bir bakar mısın
Seversem çayımı kendim doldururum. d
Çay demleme mevzusu canımı sıkıyor
Çayını kendisi getirir severse
Yoktur
Beni etmeli
Sekreterini seven çayı kendisi doldurur 😉
Çok tatlısın
Çekici