Zeki bir kadının parmağında oynatacak bir erkeğe ihtiyacı olmaz. Dişine göre birisini ister. Lakin olaya zeki tarafından bakmazsak şu an günümüzde erkeklerin çoğusu parmakta oynatilmaya müsait kadının zeki olmasına bile gerek yok üzücü.
Zeki kadınlar parmağında oynatabileceği erkekler için kılını bile kıpırdatmaz. Aklı yok, fikri yok tipler olur genelde kandırabileceği erkekler. Sanmıyorum yani kendilerine kukla aradıklarını. Zaten erkeklerin de parmakta oynatılmaktan hoşlandıklarını düşünmüyorum, bir kere çevirir iki olur sonra öyle her istediğini yaptıracak başka bir köle bulmak zorunda kalır kadın kişisi.
Parmakta oynatmak saçma ve zaten bir kadın zekiyse o tip adam ilgisini de çekmez, fakat gerçek manada zeki bir kadın doğru tuşlarla basarak bölüm geçiyor diyelim 😈
hayır tabi ki de beni kimse oynatamaz parmağında. ama genel konuşursak Hayır, bir kadın istediği her erkeği parmağında oynatamaz. Bu, hem kadınlar hem de erkekler hakkında yanlış ve zararlı bir genellemedir. İnsan ilişkileri, karşılıklı saygı, güven ve rıza üzerine kuruludur. Hiç kimse, bir başkasını manipüle etme veya kontrol etme hakkına sahip değildir. Her insanın kişiliği, değerleri ve tercihleri farklıdır. Bir kadının manipüle edebileceği bir erkek, bir başkası tarafından kolayca reddedilebilir. Herkesin özgür iradesi vardır. Hiç kimse, bir başkasının iradesini tamamen kontrol edemez. Sağlıklı ilişkiler, karşılıklı saygı, güven ve eşitlik üzerine kuruludur. Manipülasyon veya kontrol, sağlıklı bir ilişkinin temel prensiplerine aykırıdır.
Oynatmayı düşündüğü erkek kendisi kadar zeki olmayabilir; çünkü bir keskin zekası olan bir erkeği, "parmağımda oynatıyorum" diye hissedersin ama senin gittiğin yoldan o çoktan dönüyordur bile; seni ince ayrıntılarına kadar manipüle eder ve istediğini alır.
Erkekler için kadın bir cinsel güçtür, her erkek bunu bilir ama zeki erkek de her kadın için zordur. Beyninin aksine alt tarafa daha fazla kan pompalanan birini çok kolay oynatabilirsin, diğerini ise izin verdiği kadar...
@bellablade adam açık açık niyetini söylemiş ve bazıları gibi alttan su yürütmemiş işte :D mesela sen onun istediğini versen onu o kadar kolay parmağında oynatırdın ki @bellablade
@bellablade işte alt tarafa kan daha fazla giden kesimden biriymiş diyorum, cinselliği aşkın mutlak şartı olarak gören birisi yani. Böylelerine istediğini verdiğinde seni terk edeceği zaten belli ki; sen sevişmek istemedin diye sana o zamanlarda küsüyor.
Ama sonra seviştim ve tek hatamda terketti beni , görüşmemi istemediği bir erkekle ondan gizli görüştüm diye ! Yoksa gayet güzel giden bir ilişkimiz vardı
Ayrılık konusunu genelde ben açardım o da neden aklına hemen ayrılık geliyor olumlu şeyler düşünmek varken ben evlilik diyorum sen ayrılık diyorsun derdi
@bellablade Tabii İnsan sevdiğiyle öpüsmek isteyebilir, sen ilk başta kabul etmediğin ve sonrasında duruma tepkisini dile getirdigin için acaba böyle bir hisse mi kapıldı diye düşündüm.
Her erkeği değil! Dişiliğe kapılmak yerine; kişilik, karakter, uyumu önemseyen… Derin bağ ve anlam arayan, manipüle edilmeyen, yüzeysel çekiciliğe prim vermeyen adamlarda var şükürler olsun. Böyle derin adamları her kadın etkileyemez! Tabii ortalıkta böyle adamlar bulmak zor çünkü nesilleri tükenmek üzere.