Arkadaşlar dün beden hocam yanımdayken bize mal hareketler yaptı bende arkadaşıma kafayı yemiş dedim yüksek sesle koridorda oda gözünün ucuyla bakıp sınır yüz ifadesiyle bana bakarak gitmişti bugün sabahtan beri beni görmezsen geliyor trip atıyor sabahtan beri sonra diniz defteri götürdüm odasına oda bana dediki sağol kol çıkabilirsin dedi daha odasına girer girmez bana çıkabilirsin dedi oda çıkarken kapıyı kapat dedi bende sinirlendim masa tenisi raketlerini bırakmaya gittim son ders kapısı açıktı bende onun raketimle kapısına derst bir şekilde vurmaya başladım oda bana döndü sinirlendi bana dediki kapıyı kıracaksın dedi bende berak etme kırılmaz dediğim anda daha da sinirlendi sonra raketleri bırakıp çıktım sonra o sınıf defteri bırakmaya gitti genelde bana verip ben bırakıyorum bugün ilk defa o bıraktı neyse bırakıp geri masa tenisi olduğu yere geldi 2 tane masa tenisi var okulumuzda neyse işte diğer kız arkadaşlarıma masa tenisini öğretiyor onları destekliyor güzel şeyler söylüyor bana bi b. k söylemedi sadece bi kaç kere bakışlarını yakaladım bana bakarken sonra odasına gitti bende yerde bi raket buldum bilmiyorum kime sonra beden hocamın odasına gittim yine aynı şekilde kapısı açıktı raketle bu sefer sert bir şekilde vurmaya başladım oda bi sinirlendi oruçlu oruçlu bana dediki kapıyı kırdın dedi yüksek sesle bende yine ona aynı şeyi söyledim berak erde kırmadı kırılmadı sonra sınıfıma gittim oda ormandan 2 dakika sonra geldi çantamı sırtıma aldım sonra geldi camları kapatın çöplerinizi attin dedi bide bana ve telefonuma bakıp durdu sonra çıkıp gitti motoruyla okulun kapısında bekledi öğrenciler o okuldan çıkarken o hala o okulun kapsındaydı bende okuldan çıkarken beni gördüğü anda benimle beraber çıktı okuldan yavaş sürdü motorunu sağ tarafımda kizlar vardı bana bakarak kızlarla konuştu sohbet ettti sonra bi anda aon kez bana bakıp hızlı sürüp gitti sizce neden öyle bir şey yaptı bi erkek bi kıza neden bunu yapar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kavganın sonu yatakta biter bütün sinirini orada çıkarır senden
Ne alaka tövbe tövbe gidip karısından çıkartsın
Sana sinirlenmiş ama ona değil
Sinirlendin umrumda değil
Bi sarılıp öpsün sinir falan kalmaz sende
Tövbe tövbe adam evli
Şaka yapıyorum be güzellik kızma hemen ❤️
Sence bunu bana neden yapiyor
Sen neden onu sinir ediyorsan o yüzden
Ama beni görmezlikten geldi
Belki farkında değildir dalgındır insanlık hali
Yok farkinda
Belki senin farkında olmadığın onun gözüne batan bir şey yapmışsındır
Yaptım zaten yukarıda yazmıştım onun yanında onun hakkında arkadaşıma kafayı yemiş bu dedim oda sınırlı yüz ifadesiyle ve göz ucuyla bakarak gitti sonraki gün bu okudun olaylar işte
E tamam nedenini sende biliyosun o zaman sen bu yaşadıklarını unut normal davranmaya başla oda normale döner merak etme
Nasıl normal davranacak valah ona patlarım bugün zaten ondan sinirliyim oda bana saydırır ancak ya hayır benim merak ettiğim onun beni görmezsen gelmesi değil okulun kapısında beklemesi ve benle aynı hızda yanimda sürüyordu motorunu ve bana ara sıra bakarak daha doğrusu bana bakarak yanındaki kızlarla sohbet etti hemde gülerek sırıtarak sonra bi anda hızlanıp motoruyla gitti bunu neden bana yaptığı ona aşk olduğumu bildiği halde ondan doğmaya başladim
Sen ona mı aşıksın ve o biliyor mu?
Biliyor hata aşk mektupları verdim kaç kere 1 yıldır odasında saklıyor
O ne dedi hiç konuştunuz mu bu konuda
Hayır konusunu açmadı nedense bakişiyoruz sadece ve beni şaşırtan şey o mektup özel bir çekmecesindeydi anahtarla açılır o çekmece ama neden konusunu açmadı bende bilmiyorum bana neden bunu yapıyorsun diye sordu ama sustum cevap vermedim
Evli olduğunu sende söyledin neden mektup yazdın peki aranızda bişey olabileceğini düşünüyor musun
ya da evliliğine rağmen seninle olmak istese kabul edecek misin
Hayır kabul etmezdim tabiki
Sadece bilmesini istedim bu kadar içimde kalmasın diye soyledim
Aranızda bişey olamayacağını oda biliyordur ama psikolojin bozulmasın diye bişey demek istememiştir saklamıştır herşeyi
Öyle mi diyorsun
Bilmiyorum bana öyle geliyor çünkü reddetme ihtimalinde kendine zarar verme potansiyelin olup olmadığını bilemez böyle bir durumda sessiz kalmak en doğrusu olabilir
Ama o bana durup duruken göz kırpıyor beni kızdırıyor bir şey yapacağı zaman fikrimi alıyor yapıyım mi yapmiyim mi diye bana çok karşılık kıyafetime saçıma saçımın uzunluğuna saçımı maviye boyamıştım tuturdu ben beğenmedim değiştireceksin diye tuturdu bende onu için rengini değiştirdim ama o benden habersiz uzun saçı çok sevdiğimi bildiği halde gidip o uzun omuzlarına kadar gelen saçlarını kestirdi şimdide tutuşmuş saçını saçımın rengiyle aynı boyatmak istiyor bana bakidir mi diye sordu bunu bana neden yapiyor
Neden yaptığının ne önemi var onun davranışlarına anlam yüklemeyi bırakmalısın aranızdaki şeyin yanlış olduğunu sende biliyorsun
Evet yanış olduğunu biliyorum tek bilmek istediğim şey ona aşk olduğumu bildiğim halde neden bunları bana yapıyor ve son zamanlarda artık telefonunu bile veriyor bana
Tamam hadi bir hal yedim o ona verdiğim aşk mektupları neden odasında çekmecesinde saklıyor
Bende anlamadım onu ama belkide yanlış olduğunu bile bile oda sana yaklaşmaya çalışıyordur eğer böyle bir şey olursa ondan uzak dur ilerde çok pişman olursun yaklaşmasına izin verdiğin için
Evliliğini hiç bir zaman onun evliliğini bozmam aklımdan bile geçmedi onu sadece sevdiğim aşk olduğum ara sıra bana romantik sözler söylüyor
O zaman dediğim gibi oda senden etkileniyor ama evli olduğu için hiçbir şey yapamıyor yanlış olduğunun oda farkında
O zaten aşk mektuplarindan sonra bi ara benden uzak durdu odasından çıkmadı benden hep kaçtı ama bu son zamanlar tam tersi bana bakarak dans ediyor karşımda şarkı söylüyor odasindayken bile adımı sayıklıyor ya o derece beni sosyal medyadan takip etmiş paylaştığım hikayelerin hepsini sonuna kadar sıkılmadan bakıyor evimi bulmuş ailem hakında her şeyi araştırıp öğrenmiş ne zaman aktif olduğumu ne zamana kadar yaptığımı da biliyor kendi ağzıyla söylüyor bana bunları gerçektende biliyor evimin önüne kadar geliyor binamıza bakıp sonra gidiyor
Ikimizde farkındayız ve aşk olduğumu bildiğinden beri hep karısıyla fotoğrafını paylaşırdı ilk zamanlarda ama bu son zamanlar artık paylaşmıyor
Belki evliliği kötü gidiyordur bilemeyiz
Sence bi erkek olarak bi erkek bunu bi kıza neden yapar
Evliliği benim gördüğüm kadarıyla çok güzel gidiyor
Diyorum ya oda senden etkilenmeye başlamış olabilir
Eğer evliliği güzelse o adamın karısını aldatma potansiyeli var uzak durmalısın
Bence benimle aldatmaz okulda bi sürü güzel kizlar var okulun en çirkin kızıyım bana bakmaz
O güzel kızlarda ona bakmaz ayrıca çirkin olduğunu nerden çıkardın öyle olsan seninle bu kadar ilgilenir mi
O bana söyledi saçımı boyatigimsa bana dediki git değiştir sana hiç yakıştıramadım git aynaya bak kendine ne kadar çirkinsin olduğunu bi gör dedi
Saçını değiştirmen için öyle söylemiştir çirkin olduğun için değil
Ona bu siyah kupa almıştım ona verdiğim verdiğinden beri elinden hiç indirmiyor hayatımda ilk defa bir erkek elinden kupayı indirildiğini gördüm boş olsada elinde boş tutuyor dolu olsada elinde tutuyor hiç kimseye dokundurmuyor kendisi yıkıyor ama gerçekten elinden hiç indirmiyor sadece eve gitmeden önce indiriyor
Şimdi okula gidecem bütün gün bugün yüz yüzeyiz
Sana ilgisi olabilir dedim ya işte dikkat et
Tamam çok yaklaşma ve onada izin verme
Ona verdiğim güleri odasında masasının kalemliğine koymuş hala saklıyor ve ara sıra kokluyor bu arada güzeler kağıtlardan gül
Bir şey yapacağı zaman benden yardım ister hep
Şimdi okula gidiyorum ona nasıl davranayım bugün dün 2 bizde sinirliydik bide ikimizde oruçluyuz
Daha ne soruyosun belli değil mi senden etkilendiği işte
Normal davran yüz verme oralı olma
Ben anlamam bu işlerden çünkü daha önce ne sevgilim olduğu nede birini sevmistim ondan soruyorum
Bide çok zengin villalarda yaşıyor ben işe orta zenginlikteyim ilk benimle tanıştığında bana fakir olduğunu söylemişti kendisini fakir olarak tanıtmıştı bana fakir gibi davranıyor yanimda nedense
Tamam işte daha çok dikkatli olman lazım adam evli sakın fırsat verme yaklaşmasına
tamam öyle davranırım ama bana laf sokarsa 10 katını sokacam
Sende sokmaya ne meraklıymışsın bi rahat dur ya 😄
O rahat durmadı bugün yine müdürün yanında birbirimize girdik
Sen dursaydın bırak ne yaparsa yapsın ona uymak zorunda değilsin
Yav masa tenisi oynarken top tah koridorun donuna kadar gitti bana dediki mira dedi git sus topu al dedi bende ona dedimki banane almam dedim sonra bana dediki bak mira seni gebertirim dedi baya sinirlendi hayatımda ilk defa bu kadar sinirlendiğini gördüm yine sinirle aynı şeyi dedi mira valahi gebertirim seni git şu topu al diye baskı yaptı üzerime yürüdü saydırdı az kalsın elini kaldıracaktı bana sonra korktum müdür de bana dediki tamam kızım alma dedi sonra beden hocamın korkusundan ve sınırlı sınırlı hala saydırmaya devam etmişti gidip hemen alıp gelsi bide diyordu hem banane diyor hemde laf sokuyor diyor topu almıyor dedi bende ona verdim topu ama oynarken yine laf soktum ona müdürce bizi öyle sınırlı sınırlı gördü sonra tamam dedi topu sen alma kızım ben alırım dedi sonra zaten beni hakem yapmışlar beden hocam ilerdeydi sonra müdürü ilere yaptım sayıları karıştırdım beden hocamda düzelti atlama diye söyledi yine sinirlendi ama ona iyi oldu ooo içimin yağları eridi
onlarin sorunu
Kimin