Kizlar erkekler neden samimi olduğu bir kıza görmezden geliyor sizce?

Arkadaşlar dün beden hocam yanımdayken bize mal hareketler yaptı bende arkadaşıma kafayı yemiş dedim yüksek sesle koridorda oda gözünün ucuyla bakıp sınır yüz ifadesiyle bana bakarak gitmişti bugün sabahtan beri beni görmezsen geliyor trip atıyor sabahtan beri sonra diniz defteri götürdüm odasına oda bana dediki sağol kol çıkabilirsin dedi daha odasına girer girmez bana çıkabilirsin dedi oda çıkarken kapıyı kapat dedi bende sinirlendim masa tenisi raketlerini bırakmaya gittim son ders kapısı açıktı bende onun raketimle kapısına derst bir şekilde vurmaya başladım oda bana döndü sinirlendi bana dediki kapıyı kıracaksın dedi bende berak etme kırılmaz dediğim anda daha da sinirlendi sonra raketleri bırakıp çıktım sonra o sınıf defteri bırakmaya gitti genelde bana verip ben bırakıyorum bugün ilk defa o bıraktı neyse bırakıp geri masa tenisi olduğu yere geldi 2 tane masa tenisi var okulumuzda neyse işte diğer kız arkadaşlarıma masa tenisini öğretiyor onları destekliyor güzel şeyler söylüyor bana bi b. k söylemedi sadece bi kaç kere bakışlarını yakaladım bana bakarken sonra odasına gitti bende yerde bi raket buldum bilmiyorum kime sonra beden hocamın odasına gittim yine aynı şekilde kapısı açıktı raketle bu sefer sert bir şekilde vurmaya başladım oda bi sinirlendi oruçlu oruçlu bana dediki kapıyı kırdın dedi yüksek sesle bende yine ona aynı şeyi söyledim berak erde kırmadı kırılmadı sonra sınıfıma gittim oda ormandan 2 dakika sonra geldi çantamı sırtıma aldım sonra geldi camları kapatın çöplerinizi attin dedi bide bana ve telefonuma bakıp durdu sonra çıkıp gitti motoruyla okulun kapısında bekledi öğrenciler o okuldan çıkarken o hala o okulun kapsındaydı bende okuldan çıkarken beni gördüğü anda benimle beraber çıktı okuldan yavaş sürdü motorunu sağ tarafımda kizlar vardı bana bakarak kızlarla konuştu sohbet ettti sonra bi anda aon kez bana bakıp hızlı sürüp gitti sizce neden öyle bir şey yaptı bi erkek bi kıza neden bunu yapar

Kizlar erkekler neden samimi olduğu bir kıza görmezden geliyor sizce?