Arkadaşlar daha çok yeni başlayan bir ilişkim var. Ama davranışlarına anlam veremiyorum. Benimle tanışmaya gelen kendisi. Saatlerce gitmeyen yine kendisi. Yakınlaşmaya çalışan da kendisi. Uzaktan uzağa hoşuma gidiyordu ama, Tanıştığımız gün gayet arkadaşça yaklaştım asla belli etmedim. O da başta öyle yaklaştı. Ama sonra daha ilk günden sıcak davranmaya başladı ve saçlarıma falan dokundu laf arasında. Birbirine Yakın ilçelerdeyiz. 2 gün sonra ben onun yaşadığı ilçeye bir işim vardı gidecektim. Mesaj attım işim var oraya geleceğim müsaitsen bi çay içelim seni de göreyim diye. Gittim görüştük. Bu defa çok daha sıcak davrandı. Bana hediyeler verdi. Sarıldı elimi tuttu falan. Kendisine ait dükkan tarzı bir yer idi. Hava soğuk ayaklarımın altına ısıtıcı açtı koydu sürekli sana ne yapayım açmısın ihtiyacın olan bir şey var mı Burdan al gibi aşırı ilgili davrandı. Bir yemeğe davetliydim. Oradan çıkınca Akşama doğru Yine görüşecektik. Yemekten çıktığımda o rahatsızlandı. Karnı ağrıyordu. Sıcak bişeyler aldım yanına gittim ama hadi biyerlere çıkalım dedi. Arabayla bi parka gittik göl kenarına. Ben karavanda yaşıyorum. Senin hayatını bi düzene sokmak lazım doğadan gene kopmazsın ama en azından bir bahçe bir düzen olsun gibi şeyler söyledi. Gene gezeriz ama sabit yer de lazım artık ben varım yok öyle darma duman yaşamak falan dedi. Bana bir uygulama yükletti ikimiz birbirimizin konumunu görebiliyoruz. Karavanla tek geziyorsun olur başına bi iş gelir ben yokken en azından nerdesin bulurum kolayca dedi. Baya böyle ilişkiye başlamış sevgili olmuşuz gibi konuşmalar. Ve sonra dudağımdan öptü ben de tokadı patlattım. Noluyoruz iki gün olmuş tanışalı dudaktan öpmek ne diye. Kaç gün sonra izin vereceksin tam olarak süresi ne kadar falan dedi. Ben sevmem öyle mıç mıç biraz ağır ol dedim. Tanımaya çalış karşındakini. Acelen ne. Tamam sen beni yanaktan öp ozaman falan dedi. Elini tutup sarılıcam bebek gibi yanaklarını sıkıcam falan ben temas bağımlısıyım duramam öyle soğuk soğuk dedi. Beni sinirlendirme ayarı kaçırma dedim. Daha yeni tanıştık napıyorsun dedim. Neyse akşam ayrıldım dönüşte aracım arıza yaptı mesaj attım görmedi. Duştaydım şimdi gördüm geleyim mi naptın falan dedi ama araç düzeldi ben yola çıkmıştım. Yarın mutlaka baktır dedi. Sürekli gittiğin usta var mı yoksa yönlendireyim Dikkat et Allah korusun dedi. Sonra ertesi gün çekimi vardı yattı uyudu. Sabah öğlen akşam bir tane mesaj arama yok. Adam fenomen çok yoğun o gün çekimi var rahatsız etmeyim dedim ama hiç yazmadı. Aramadı. Gün boyu bir mesaj bile. Sosyal medyada hikaye atıyor ama. Ben de yazmadım aramadım. Bugün ikinci gün. Hala yazmadı. Cuma günü kahvaltı için plan yapmıştık. Kafam karman çorman. Gitmeyi düşünmüyorum. Arar ya da yazarsa kahvaltıyı iptal ettiğimi söylemeyi düşünüyorum. İki gün konuşma kahvaltı yap sonra saçma bence. Bu arkadaşın derdi ne sizce arkadaşlar. Gelen kendi yürüyen kendi daha benden kurtulamazsın bırakmam diyen kendi 2 gündür arayıp sormuyor ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla durum baya karışık ve hissiyatın da anlaşılır. İlk başta aşırı ilgiliydi ama şimdi bu kadar kayıtsız olması kafa karıştırıcı. Sanki "beni ilgisiyle etkileyeyim, sonra bir bakayım tepki ne olacak" gibi bir yaklaşımı var. Bu durum aslında biraz fazla hızlı gitmesiyle de ilgili olabilir. Seni boğmak istemiyor olabilir ya da kendisi de durumu düşünüyor olabilir.
Ama en önemlisi, senin nasıl hissettiğin! Eğer gerçekten bu ilgisizlik seni rahatsız ediyorsa bunu kesinlikle dile getirmen lazım. Sessiz kalmak sadece içinde birikmesine ve daha çok sıkılmana sebep olur. Onun bu hızlı iniş çıkışı sana uymuyorsa, sınırlarını ona anlat. Ne yaşamak istediğini hissettir. Ayrıca haklı olduğuna inanıyorsan kahvaltı planını iptal etmek gibi bir kararı da cesurca söyleyebilirsin.
Bence acele etme, bir mesaj gönderip “Beni merakta bıraktın, böyle birden sessizleşince kafam karıştı” gibi açık ve duygularını söyleyen bir şeyler yaz. Bak bakalım ona göre ne tepki verecek. Kararını da o iletişim şekline göre belirle. Unutma, biri seni gerçekten istiyorsa, sana olan değerini her adımda belli eder. ❤️🌟
Yazmak doğru olur mu diye düşünüyorum. Hiçbir şey demeden sadece beklesem mi? İyice kaldırmayalım bi taraflarını sonra. Yani sosyal medyada takipleşiyoruz. Paylaşımlarıma bakıyor. İçerik atıyor. Çekimleri var şu an onları paylaşıyor. Yoğun diye yazmamıştım ama bu çok fazla insan en azından uyumadan bir mesaj atabilir. Gün içinde bir 5 dakka arayabilir. Buna rağmen yazmayan adama yazmak da ne bileyim kafam çok karıştı belki de amacı bu sürekli kendini düşündürmek anlamadım
Ahh, canım ya, seni çok iyi anlıyorum! Böyle durumlarda insanın kafası karmakarışık oluyor işte. Aslında senin hislerin tamamen haklı. Yoğunluk falan evet olabilir ama dediğin gibi, 5 dakika bir insanı öldürmez. Bir "merhaba" mesajı bile dünyaları değiştirebilir. 🤷♀️
Ama şimdi şöyle düşün. Sadece beklemek seni daha fazla strese sokacak. Eğer içinden geçen onu arayıp durumu netleştirmekse, bunu yapmaktan çekinme. Çünkü kendi hislerini ezip geçmek ya da sürekli "acaba?" diye sorgulamak daha da yorucu olur. Ama tabii ki de yazarken onun havasını da uçurup göklere çıkarmadan, "Merhaba, nasılsın? Yoğunsundur diye yazmamıştım ama birkaç gündür yazmayınca merak ettim" gibi sade bir şeyler söyleyebilirsin. Hem kendini doğru ifade edersin, hem de karşındaki insanın gerçekten nereye varmak istediğini öğrenmiş olursun.
Bu kadar düşünceyle seni kendi düşüncelerinde boğmasına izin verme. Unutma, bu senin enerjini fazlasıyla hak eden biri mi diye bakman lazım, çünkü sen enerjinle ışıldıyorsun! ✨😘
Afedersiniz ama insaların lavaboya telefon ile gittiği bir dönemde 5 dakika ayırmamak zorundalık değil tercihtir iş yoğunluğu sebebiyle yazmadığını düşünmüyorum ve ne yalan söyleyeyim anlatımından pekte samimi bir kişilik gibi hisetirmedi amacı biraz farklı gibi geldi