Güçlü erkek aşeriyorum.. Başım sıkışınca üzülme ben hallederim diyen.. Kötü bir gün geçirince kolları arasına alıp ben varım merak etme diyen..

Güçlü erkek aşeriyorum.. Başım sıkışınca üzülme ben hallederim diyen.. Kötü bir gün geçirince kolları arasına alıp ben varım merak etme diyen..

Aşermek gibi değil de, hayatımda görmek istediğim insanın belli başlı özelliklere sahip olmasını isterim. Öncelikle güvenilir olması benim için en önemli şey, çünkü güven olmadan ne sevgi kalır ne de huzur. Kendini geliştiren, boş muhabbetlerle değil de gerçekten dolu bir karaktere sahip olan biri ilgimi çeker. Duygusal zekası yüksek, nerede nasıl davranacağını bilen, gerektiğinde destek olabilen biri olsun isterim. Aşırı ego ya da manipülasyon gibi şeylerden uzak, samimi ve içten biri olduktan sonra, dış görünüş ikinci planda kalır. Önemli olan gerçekten hissettirdikleri ve birlikte huzurlu bir yol yürüyebilmek.
Merak ediyorum gülüp eğleniyorsunuz :)
Karşınıza kimler çıkıyor diye soracağım ama genelde eskidendi o erkeklerin kızlar peşinden koştuğu zamanlar... Şimdi kızlar erkekler peşinden koşuyor, sizler kimi hayal edip hangi kalıba koyuyorsunuz?
Siz açıklayın bence, erkeklerin istediği kadın sizin gibi Dizi filmlerden seçme adamlar değil onu biliyorum.
Bence sizler konuşun erkekler de öğrensin.
Sergisiyle güven veren,
Annem gibi davranmayı bırakmış olabilen,
Sadece kötü zamanda değil , mutlu olduğunda yanında olmama izin veren , hayatına alabilen, önyargıyı minimum seviyede taşıyabilen , düşündüğü ile yaptığı aynı paralelde ilerleyen bir kadın arzusundayım.
olgun kadın isterdim ben tabi ki de. yaşça benden büyük olmasını isterdim ve kafa yapımız benzer olsun birbirimize zıt olmayalım isterdim.
bunun dışında karakterli ve dürüst de olsun. dış görünüş önemli değil benim için
Olur inşallah abamm
İnşallah ablam
Cevap
23Cevap
Eril enerji aksın her yerinden
Çok fena ya, burada nasılım sorularında falan görüyorum ya bazen kadın elbisesi falan giymişler:D ölmek istiyorummm
Susamadım piüühh :D hshs
@Sosyetic_SheqiiL Abla ya 😂😂
@ProFighter ahdjshshdkajdhs gözlerimi yıkamam gerek, tonremm nasıl acılar
Bazen gözümü çamaşır suyuyla yıkamak istiyorum o resimleri görünce hsjdjjdjd
Yakışmış mı diye soruyorlar bir de djdjs
Çok güzel olmuş bir daha olmasın diyorum onlara ben jsjsjdjdj🤣
ahahahaha :D çok iyi
😂😂 sağ ol abla
Şöyle dişil enerjisi fazla uzun saçlı boy 165-170 civarı sadık gözlerinden beni sevdiğini görebildiğim bıcır bıcır bir kız
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Profil yok, hayal yok, beklenti yok! 😅
Dürüst, tek kelime yalanı olmayan
Sadık, gözleri benden başkasını görmeyen
Anlayışlı, empati yapabilen
Zeki, mantıklı
Temiz kalpli, merhametli
Saygılı, edepli
Uyumlu olduğum, birlikte geçirdiğim her an mutluluğu, huzuru hissedeceğim ömürlük seveceğim bir kadın
Benim aşerdigim zemheride hıyar oda zamanı değil balım yaa 😂😂
Ben nadir bulunan adamlar diyorum oo başka bişey anlıyor kızz valla günaha sokacaklar adamı 🤣🤭😂
Yalancı, tutarsız olmasın da gerisini hallederim ben😋😅
185 boylarında ahlaken aileden yeterli terbiyeyi almış, empati kurma yetisi olan, mesleği elinde olan mümkünse zeki, eğlenmeyi bilen, hijyen kurallarına dikkat eden yakışıklı olmasada kalbin güzelliği yüzüne yansıyan erkek
Prenses olmasın , trip , başka kadına ayrı davranıp bana soğuk yapıp terbiyesizlik yapmasın mesela.. Bana saygı duysun ve bana kadınmışım gibi hissettirsin..
Trip atmasın olcaktı zhsh
He erill erkek böyle ama mutfağa da girsin değil mi @askozade :D
Benim gibi bi kadın istiyorum
Tektaşla 100 gram altın alıp geliyorum :D
Kimse benim bıyıklarıma laf edmeez hannimefendi hıhh
Sizin ttırnaklarınız bizim bıyıklarımız bak kafiyeli de oldu aksljsdasdd
Çok alaka :D
İlan gibi olacak ama :D
Aklıma kalbime sinen güzel bir adam diye özetlediğim… allahım sen konuyu biliyorsun amin…
Evet güçlü birisini isterim de... Bu sitedekiler Erillik ve dişillikten bahsetmesin mümkünse, komik oluyor çünkü hahahkd
Kendisinde geleceğimi gördüğüm beni sıradışı biri hissettirecek sıradışı güzellik ve karakterde bir hanımefendi istiyorum
Sarışın minyon bir kadın aşeriyorum kankammMmmm 🥰😄
Sevgisini içten gösteren, saygılı, empatili yaklaşan, dürüst ve sadakatli..
Merak etme üzülme ben hallederim aşerme sakin ol jsjsjs
Halletmediğim hiç olmadı
Teşekkür ederim teyzeciğim
Güzel çok güzel soru kadınlığı dişiliğini kullanmayi iyi bilen eş isterler
Şöyle beyaz tenli, ne uzun ne kısa boylu, kızıl saçlı, hafif çilli, iri memeli, koca popolu; olsa iyi olurdu..
Gözlüklü inek bi tip olabilir
Ben şu an bol yoğurtlu makarna aşeriyorum😂
Aşermiyorum. Keyfime bakıyorum. ash
Yok canım yaramaz öylesi size
Çılgın bir kadın tabii ki.
Benim kocam var O halleder bir erkek.
Aşermek ne ya cringesin
Barbeku soslu amıgo cıps alacak erko
Olgun😂
Spoiler vermiyorum, sonra reklam oluyor. 😃
Kendim gibi biri olsun..
Elimin altında duracak, her an emirimi bekleyecek