Uzak mesafe ilişkisi nasıl ilerlemeli?

İyi günler. Aylardır çok sık konuştuğumuz bir kıza tutulmuştum zamanında. İkimiz de birbirimizi deliler gibi seviyoruz her günümüz birbirimizle telefondan ya da sosyal medya gibi platformlardan konuşarak birbirimize uzak kalmamaya çalışıyoruz elden geldiğince. Bugün 1 saat boyunca konuştuk bayağı bir mutlu oluyorum kendisiyle sesini duyup yüzünü görünce. Ama beni endişelendiren tek kısım uzak mesafe ilişkisi olması. Telefon kapandığı an içime bir burukluk düşüyor. Acaba onu yeterince mutlu edebiliyor muyum gibisinden. Kendisine telefonda defalarca söylediğimi belirttim. Rabbim ne zaman izin verirse yanına gelip ziyaret edeceğim seni diye ek olarak söz de verdim bunu derken ciddi bir şekilde de gideceğim Allah ne zaman nasip ederse. Kendisini kaybetmekten çok korkuyorum. Şu koca ömür de ilk kez bir sevenim oldu diye şükrediyorum. Bu süre zarfı boyunca verebileceğiniz tavsiye var mı acaba? Kendisi ile aramda ki mesafe 2 saatlik bir yol iller arası. Bu süre boyunca verebileceğiniz tavsiyeler benim için çok değerli arkadaşlar.

Uzak mesafe ilişkisi nasıl ilerlemeli?