Bence olgunsa olabilir ama yaş faktörüde önemli 18 yaşında erkekle 25 yaşında ki bir kız anlaşamaz
35 yaşında ki erkekle 40 yaşında ki kadın anlaşabilir gibi 😀
Bence olgunsa olabilir ama yaş faktörüde önemli 18 yaşında erkekle 25 yaşında ki bir kız anlaşamaz
35 yaşında ki erkekle 40 yaşında ki kadın anlaşabilir gibi 😀
Erkeğin küçük olması ilişkide bazı problemler yaratabilir, ama bu tamamen karakter, olgunluk ve hayat görüşüyle alakalı. Yaş farkı fazla olduğunda, özellikle de kadın daha büyükse, hayat tecrübeleri ve beklentiler uyuşmayabilir. Kadın kariyer, evlilik veya daha ciddi bir gelecek planı yaparken, erkek henüz hayatı keşfetme aşamasında olabilir. Bu da zamanla önceliklerin farklılaşmasına ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Çevrenin baskısı, sosyal çevre farkı ve olgunluk düzeyindeki dengesizlikler de ilişkinin dengesini bozabilir. Ama eğer iki taraf da olgun, anlayışlı ve birbirini gerçekten seviyorsa, yaş farkı sadece bir rakamdan ibaret olabilir.
Yaş faktörü daha çok deneyim açısından bir sorun oluşturur. 25 yaşındaki kadının cinsel hayatı, 18 yaşındaki erkekten büyük olasılıkla daha aktiftir. Hal böyle olunca 18 yaşındaki erkeğin uzunluğu kendisini tatmin etmeye yetmeyebilir. Ancak eğer 25 yaşındaki kadın da hiç ilişki yaşamadıysa, 18 yaşındaki bir erkek kendisini tatmin edebilir bence. Uzunluktan çok, cinsel ilişkide "sevişme" dediğimiz etmen daha aktiftir kadınlarda. Dokunuşlar, öpmeler, pozisyonlar...
her şey cinsellik değil
Kusura bakmayın, soruyu yanlış okumuşum 😂😂😂 Hemen düzeltiyorum; sosyo-kültürel açıdan aralarında geniş farklar olabileceğinden ötürü anlaşmazlıklar yaşayabilirler; ancak bu daha çok kişilik meselesi, kafalar uyuşuyorsa sorun yaratmaz.
Yani ben anlamıyorum kadın küçük olursa sorun olmuyor niye erkek küçük olunca sorun oluyor niye kadın kısa boylu olunca sorun olmuyor da erkek kısa boylu olunca sorun oluyor niye kadın sıradan biri olarak da sevilirken erkekten itibar, statü bekleniyor
Cevap
15Cevap
kadının büyük olması her zaman için daha güzeldir sorun çıkmaz
Tek sorun olacagi kisim, büyük olan taraf, çogu seye doymus olmasi, kucuk olan taraf ise birçok seyi henuz kesfedemedigi icin istek farkliliklari dogacaktir.
18 yaşında nasıl bir olgunluk bekleyebilirsin ki? 👍🏻
Sadece örnek
Anladım 👍🏻👍🏻 tabii ki..
Haklisjn, erkekler geç olgunlaşır. 30dan sonra anlaşılabilir kıvama geliyoruz
Bencede öyle
Bence tam tersi olsa daha iyi ya ben çıtır kadın seviyorum
Tercih meselesi
Yaştan ziyade olgunlaşması önemli bence düşünce tarzı kafa yapısı yoksa farketmez yani
Bence kadin icin daha avantajli uzun yillarca doyrurabikecek birisi var
ilerki yaşlarda problem yok ama 20li yaşlarda ki ilişkilerde sorun hep oluyor.
Çünkü erkekler zor olgunlaşıyor
Maalesef
30 dan sonra herkes aynı yaşta. 30 yaş altıysa çok fark varsa çocuk kızın yanında ezik kalır genelde
Evet olgunlaşma ile ilgili
Erkeğin boyuna bakarak karar veren insanları bende küçümsüyorum. İnsanların kesinlikle dış görünüşüyle yargılanmalarınada karşıyım.
Olur olur her türlü fark etmez
Yenur omega 5
Erkek yanında sırıtmıyor ve olgunsa olur
Katılıyorum ki öyle de oldu.
Mutluysan problem yok
Güzel anılardı.
Kafa uyumu varsa gider bir şekilde
Kişisel tercihler
Değişir. Kafa yapısı.
25 yaşındayım o 34 anlaşabiliyoruz
İstisnalar kaideyi bozmaz 😀
O baskın olduğu içindir belki 😄. Kadın eli değen her şey güzelleşiyor.
Kadınını dinleyen erkek cenneti yaşar 😀
Anlaşıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?