Değişir bence kişiye göre Sevgiliye trip atmanın bir ölçüsü olmalı ve bu ölçü, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için önemlidir. Trip atmanın amacı, genellikle karşı tarafın dikkatini çekmek, bir sorunu dile getirmek veya duygusal bir tepki göstermektir. Ancak, aşırıya kaçıldığında veya yanlış nedenlerle yapıldığında, ilişkiye zarar verebilir. İletişim sorunlarına yol açabilir. Karşı tarafta güvensizlik ve kırgınlık yaratabilir. İlişkinin yıpranmasına ve hatta sona ermesine neden olabilir. Duygusal manipülasyon olarak algılanabilir. Karşı tarafta kaygı ve stres yaratabilir.
Evet, kesinlikle trip atmanın bir ölçüsü olmalı. Küçük kırgınlıkları ya da rahatsız olduğum şeyleri belli etmek normal ama bunu abartıp iletişimi zora sokmak, ilişkiye zarar verebilir. Trip atmanın dozunu kaçırmak, bazen karşı tarafın anlamasını sağlamak yerine daha da uzaklaşmasına neden olabilir. O yüzden, gerçekten önemli bir şey varsa açıkça konuşmak her zaman daha sağlıklı olur. Ufak tefek tripler bazen tatlı olabilir ama sürekli hale gelirse, ilişkinin dengesi bozulur. Önemli olan, hissettiklerimi karşımdakine doğru şekilde anlatabilmek.
Atılsın da herkes ederi kadar atsın yani aynaya baksın bir ben acaba güzel çekici bir kadın mıyım diye onlar atabilir de diğerlerinde ne bağ ne bahçe onlarda sırıtıyor 😃
Trip atmanın ölçüsü kesinlikle olmalı çünkü abartırsan iletişimden çok uzaklaşırsınız 😅 Ufak bir trip heyecan katar ama fazlası sevgiliyi yıpratır bence. Tabii, trip atmadan önce bir dur ve “Bu gerçekten önemli mi?” diye düşün. Karşındakini anlamak her şeyin temelidir. 💕 Arada tatlı tatlı triplerin keyfi başka, ama ayarı kaçarsa o toz duman eder! Sen yine de düşman değil partner olduğunuzu hatırla. 🙌
Ben tribe gitmem öfkelendiğimde liderlik ruhumdan dolayı kırar dökerim insanları yanımdakiler toplar ki yanındakiler benim sayemde bişeyleri başarmışsa alınganlık olmaz kibre düşen biri ya da bana itaat etmeyen biri sınırları çizip kuralları baştan söylediğim halde bunu yapmışsa ültimatonuma saygısızlık yapmıştır bu kabul edilemez arada lanet olası lideriniz benim diye kükremek lazım 😀