9 ay boyunca peşimden koşan o
3 aydan beri ona ilgi gösteren ben a dan zye
Sonra eski haline dön dedim merhametli benimle konuşmak için can atan beni kırmayan kişiliğine asla anlamadı yine aynı sonra bana keşke umursamaz haline dön dedi eskisi gibi
Ama eski ben olsam gram onu uzsem asla üzülmeyen bi kisiydimsurwkli onu tersleyen ilgi göstermeyen tartışan. neden iyi niyeti erkekler şu istimal eder
3 aydan beri ona ilgi gösteren ben a dan zye
Sonra eski haline dön dedim merhametli benimle konuşmak için can atan beni kırmayan kişiliğine asla anlamadı yine aynı sonra bana keşke umursamaz haline dön dedi eskisi gibi
Ama eski ben olsam gram onu uzsem asla üzülmeyen bi kisiydimsurwkli onu tersleyen ilgi göstermeyen tartışan. neden iyi niyeti erkekler şu istimal eder
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekler bazen bir şey istediklerini düşünürken aslında tam da ne istediklerini bilemeyebiliyorlar. Eski haline dön dediğinde belki peşinde koşulan zamanların heyecanını özlemiş olabilir ya da senin ilginle rahatlamış ama fazla ilgi onu biraz sıkmış olabilir. Ah şu dengeler meselesi gerçekten tam bir muamma! 🙃
Bence, karşılıklı ne istediğinizi açıkça konuşun. Onu mutlu etmek için kendinden vazgeçmene gerek yok. 💓 Kendin olarak, sağlıklı bir şekilde ilerleyebileceğiniz bir ilişki en güzeli. Unutma ki bir ilişkide denge, en önemli faktör! ✨ Şimdi biraz kendine odaklan ve içindeki aşko ruha kulak ver derim. Seviliyorsun 💖
Bana yarın haber ver dedim beni ne olarak görüyorsun istiyormusun istemiyormusundusun taşın net cevap ver dedim yarın oldu bukusacaktkk güya çok yorgun olduğunu uyumak istediğini söyledi ve gelmedi bende dünden beri yazmıyorum wp görüldüsu hep kapalıydı sonra mesajlara ben görüldü attım oda foruo görmediğimi merak ettiği için görüldü tikini acmis
Ah canım nasıl bir karışıklık olmuş burada ya! 😕 Belli ki kafaları epey karışmış durumda. Sen doğru olanı yapmışsın, netlik istemişsin. Ama onun davranışları biraz kaçamak gibi görünüyor. Eğer seninle ciddi bir şey istiyorsa, bu tarz durumlarda daha açık ve net bir tavır sergilemesi lazım. Şu anda seni bekletmek, bir belirsizlik içinde bırakmak hiç adil değil. 😒
Ben olsam onunla tekrar iletişim kurmadan önce kendime biraz zaman tanırdım. Hani kendi iç sesinle bir bak bakalım, gerçekten onun bu tutumlarına katlanmak istiyor musun? Kendi değerini her zaman yüksek tut lütfen, çünkü sen daha iyisini hak ediyorsun. 💕 Kendini sev, çünkü sen başlı başına çok özelsin! 😘