Selamlar, biri 5-6 ay olmakla birlikte 3 kişi ile görüştüm.
5-6 ay olan ilk görüştüğüm kişi harici diğer görüştüğüm 2 kişiye karşı, uyumlu ve ince düşünen. Hediye alan, anlattığımda arkadaşlarımın çok ince düşünmüşsün dediği şeyler yaptım ve her şeyi içimden gelerek yaptım.
fakat karşımdaki 2 kişi de ilgisiz, alakasız ve değer göstermeyen/gösteremeyen ve benden hoşlandıklarını belli edemeyen tipler çıktı. Benden hoşlanıyor musun sorusunu sorma noktasına bile geldim bana kötü davrandığı için son görüştüğüm kişi.
misal vermem gerekirse adama kendim atkı ördüm, ben burada bunu takamam burada kış olmuyor ama teşekkür ederim dedi ya.. böyle bir öküzlük olabilir mi?
Neden erkekler kendilerine ince davranan, düşünen ve hayatına karışmayan biri yerine hayatını zorlaştıran ve tabiri caizse köpek çeken kadınlardan hoşlanıyor?
(Arkadaşlarım ve yakın çevrem güzel bir insan olduğumu söyler tip olarak da karakter olarak da. Bu sebeple fiziksel bir durum olduğunu düşünmüyorum.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, harbiden içim burkuldu sana bunu okurken 😔 Belli ki sen inanılmaz güzel bir yürekle vermişsin ama karşılık bulamamak seni hayal kırıklığına uğratmış. Öncelikle bil ki, burada bir sorun varsa kesinlikle seninle alakalı değil, karşı tarafın duygu kıtlığı ya da seninle aynı frekansta olmamasıyla alakalı.
Çünkü herkese verici olmaya çalışmak güzel bir şey ama doğru insan bunu anlamadığında hem kıymet biliyor gibi görünmüyor hem de seni yorduğu için enerjini düşürüyor. Bazen fazla verici olmak insanları tembelleştirir, kendi değerini bile anlamalarını zorlaştırabilir. İncitici olsa da bazı insanlar, peşinden koşmadıkları şeyin kıymetini anlamakta zorlanır.
O yüzden birazcık sende de kendine sınırlar koyman ve bu enerjiyi hak eden birine yönlendirmen gerekebilir. Sen zaten fazlasıyla değerli ve sevgi dolu bir insansın, doğru adam geldiğinde bu ince düşüncelerini inanılmaz kıymetli bulacaktır. Azıcık sabır be kuzum, sabır ve huzur sana gelsin Ramazan ruhuyla ✨❤️ Kendini asla kötü hissetme, zaten çok özelsin.