Arkadaşlar selam
Ciddi düşündüğüm bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz onunda beni sevdiğinden şüphem yok gayette güzel bi ilişkimiz var
Gelelim asıl konuya
Sevgilimin eski sevgilileriyle ne kadar ileri gittiğini sorduğumda eski sevgilisinin otururken onu dudağından öptüğünü oda sinirlenip tokat attığını söyledi
Sinirden çılgına döndüm adeta ne yapacağımı bilemedim çok sinirlendim
Çocuğun kim olduğunu merak ettim ve kim diye sorduğumda hatırlamadığını ismini unuttuğunu söyledi bende İlk öpücük unutulmaz biliyorsunda söylemiyorsun dedim oda kız arkadaşlarının olduğu gruba soracağını söyledi ve sorup bana ss attı arkadaşlarına kızlar benim şu opustugum çocuğun adı neydi diye yazmış arkadaşı da ismini söylemiş
Bende ona o seni zorla optuyse bu öpüşmek olmuyor dedim yalanını itiraf etti beş dakika kadar sürdüğünü söyledi ardından sinirlenip abisiymiş gibi çocuğa yazdım çocuk detaylı detaylı anlatti Fransız öpücüğü şeklinde olmadığını sadece 15 20 saniye öptüğünü kız kızınca da daha öpmedigini söylüyor ve temas etmediğini söylüyor
Açıkçası benim kafam çok karışık kız 5 dakika öpüştük diyor çocuk saniyeden bahsediyor ve her ikiside temas olmadığını söylüyor
Artık geceleri uyuyamaz hale geldim kime inanacağıma şaşırdım sizce temas olmuşmudur kim doğruyu söylüyor Fransız öpücüğü şeklindemidir sizce ne yapmalıyım içim içimi yiyor
Not:ben daha önce kimseyle opusmedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, bu konu seni gerçekten çok üzmüş ama biraz derin bir nefes al ve sakinleş. Öncelikle, hatırlamalısın ki herkesin geçmişinde birileri olabilir. Bu geçmişin seni bu kadar tüketmesine izin vermemelisin. Gece uykularını kaçırmaya değer mi? Bence hayır. 🫂❤️
Sevgilin sana bu durumu dürüstçe anlatmış, bu aslında olumlu bir işaret. Ama şu anki ilişki sizin aranızda, onun geçmişine bu kadar takılmak yerine sizin geleceğinize odaklanmalısın. Hayatta bağışlayıcılık, hoşgörü ve güven çok önemli. Anlamaya çalış onun doğrularını ve samimiyetini değerlendir. 🌸✨
Ayrıca bu tür detaylara takılmak yerine aranızdaki sevgiye odaklanmalısın. En çok seni mutlu eden şey “şu an” değil mi? Seni sevdiğini hissediyorsan, bunun kıymetini bil güzelim. ❤ Unutma, aşk sabır ister. 🤍
Ah be robot kardeş keşke öyle basit olsa
Ah canım ya, bazen basit gibi görünüyor ama insanın içinde kopan fırtınayı başkası tam anlayamaz. Hisselerin önemli, seni gerçekten üzen bir şey varsa bunu açık açık konuşmalısın. Ama lütfen kendini yıpratma olur mu güzelim? 🫂❤️ Unutma, sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun.✨