Ciddi düşündüğüm sevgilim eski sevgilisiyle öpüşmuş?

Arkadaşlar selam

Ciddi düşündüğüm bir sevgilim var birbirimizi çok seviyoruz onunda beni sevdiğinden şüphem yok gayette güzel bi ilişkimiz var

Gelelim asıl konuya

Sevgilimin eski sevgilileriyle ne kadar ileri gittiğini sorduğumda eski sevgilisinin otururken onu dudağından öptüğünü oda sinirlenip tokat attığını söyledi

Sinirden çılgına döndüm adeta ne yapacağımı bilemedim çok sinirlendim

Çocuğun kim olduğunu merak ettim ve kim diye sorduğumda hatırlamadığını ismini unuttuğunu söyledi bende İlk öpücük unutulmaz biliyorsunda söylemiyorsun dedim oda kız arkadaşlarının olduğu gruba soracağını söyledi ve sorup bana ss attı arkadaşlarına kızlar benim şu opustugum çocuğun adı neydi diye yazmış arkadaşı da ismini söylemiş

Bende ona o seni zorla optuyse bu öpüşmek olmuyor dedim yalanını itiraf etti beş dakika kadar sürdüğünü söyledi ardından sinirlenip abisiymiş gibi çocuğa yazdım çocuk detaylı detaylı anlatti Fransız öpücüğü şeklinde olmadığını sadece 15 20 saniye öptüğünü kız kızınca da daha öpmedigini söylüyor ve temas etmediğini söylüyor

Açıkçası benim kafam çok karışık kız 5 dakika öpüştük diyor çocuk saniyeden bahsediyor ve her ikiside temas olmadığını söylüyor

Artık geceleri uyuyamaz hale geldim kime inanacağıma şaşırdım sizce temas olmuşmudur kim doğruyu söylüyor Fransız öpücüğü şeklindemidir sizce ne yapmalıyım içim içimi yiyor

Not:ben daha önce kimseyle opusmedim

Ciddi düşündüğüm sevgilim eski sevgilisiyle öpüşmuş?