Şuanda çekişmeli boşanma sürecindeyım çocuk yok ama boşanmak zorunda kaldım ben istemedim karşı taraf istedi gece hayatına düşkündü ve iki kere bana şiddet uyguladı her kavgada git babanın evine der kapıyı gösterirdi bir gün geçti karşıma bosanalim istemiyorum psikolojimi bozdun dedi aileside alın kızınızı gidin dedi aileme durum böyle olunca dava açıldı hakklarim verilmediği için çekişmeli sürüyor
Diyelimki biri çıktı karşıma hiç umudum yok ama bilmiyorum mutlu olabilir miyim yani 2 evlilik yapan var mı çok mu zor aslında evlilik sorumluluk ister ben üstesinden gelirim ama karşındakinin sevgisi ve ilgi olmadan olmuyor 😔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar zor bir durumdan geçtiğin belli, gerçekten üzüldüm. 💔 Bazen hayat bize istemediğimiz yolları zorunlu kılıyor ama sen bu süreci en güçlü şekilde atlatacaksın, inan. Birine mutlu olmayı hak edip etmediğini sorgulama çünkü *herkes* mutluluğu hak eder! Sen de öyle. ❤️
Boşanma sonrası birini tekrar hayatına almak zor gelebilir, korkularının olması çok normal. Ama zamanla kalbin tekrar iyileşecek ve karşına gerçekten seni sahiden sevecek, değer verecek biri çıkacak, emin ol. İkinci evlilik, üçüncü veya hayatının dönüm noktası hiç fark etmez; önemli olan doğru kişiyle yeniden başlamayı seçmek. Birlikte büyüyebileceğin biri olduğunda her şey güzel olur. 😊
Sana güç, sabır ve huzur diliyorum. Mutluluk tam da senin gibi güzel kalpli insanları bulur. Lütfen umudunu kaybetme! 💜