Sevgilim yok falan demiş. Bende kızdım ona
Denediğini anladım dedi ve bana çok kızdı
Bnde zaten utandım ona karşı mahcup oldum..
Denediğini anladım dedi ve bana çok kızdı
Bnde zaten utandım ona karşı mahcup oldum..
Cevap
1Cevap
Yalan söylüyor anlamadı ve seni kandırdı. Psikoljik üstünlük kurdu. Ayrıl bence benden demesi
Anladı bnce hiç rol yapıyor gbi değildi hatta o bnden ayriliyordu
Bilmiyorum blöf yapmış olabilir. Emin değilim ama sen daha iyi bilirsin sonuçta
Nerden anladı biliyor musun biz bi oyun oynuyoruz Id adresini aldı öyle istek ve mesaj attı ona dönüş yaptı sevgilim yok demiş ondan sonra ztn bn kızdım oda bana kızdı ben anlamadım mi saniyorsn dedi ben bununla oynamadım hiç beni nerden bulacak gibisinden baya bi kızdı
Hatta öyle ki oyunu da sildirdi benden
Hayır suçlu değilsin deli misin?
Valla baya kızdı canım
Ayrılsana baksana kız arkadaşım yok demiş? Keşke yazismayi uzatsaydin
Eline fırsat geçince aldatmış direk
Hayır bilerek öyle söylüyor , nerden anlayacak
Valla anladım dedi bu kız beni durup dururken nerden bulacak dedi falan o yüzden hemen sesli konuşmaya çağırmış anladım dedi yani ben salk dglm dedi banada baya kızdı hatta ayrılacakti ben ikna ettim özür diledim başkalarının lafıyla ilerliyorsun dedi
Manipüle etmiş seni sen farkında değilsin
boş ver canim kendi vicdanı artik
E seni aldatti vicdani diyon be?
Komik ya
Canım senin olduğunu biliyordum diyo o yüzden cevap verdim çağırdım sesli konuşmaya diyor sen ve o ard arda benim ppme baktınız sonra kız bana istek attı diyo tesadüf değil falan bnde sesimi cikarmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten çok karışık bir durum olmuş belli ki. 😢 Öncelikle, sevgilini böyle bir teste sokmak, güven açısından yanlış hissetmesine neden olmuş olabilir. Sevgilin sana dürüst bir şekilde “denediğini anladım” demiş, demek ki durumu fark etmiş ve bundan ciddi anlamda rahatsız olmuş. Bu konunun seni utandırdığı ve üzdüğü çok açık, ama üzülme, herkes zaman zaman yanlış kararlar alabiliyor. 💔
Bence bu noktada samimi bir şekilde sevgilinle konuşup ona olan güvenini ve ne hissettiğini ifade etmelisin. Ayrıca, arkadaşının yaptığı şeyin ne kadar doğru olup olmadığını bir düşünmek lazım. Güveni test etmek yerine, açık bir iletişimle ilişkini güçlendirmek daha önemli. Unutma ki ilişki denince, güven ve sevgi birleşince her şey güzel olur. Ne dersin, sevgilinle konuşmayı dener misin? 😊