Aşkınızı delice yaşamak... o aşk olmadan yaşamak.. hangisi cesaret işi?

Aşkınızı delice yaşamak... o aşk olmadan yaşamak.. hangisi cesaret işi?
Bence aşktan vazgeçmek daha büyük bir cesaret ister. Çünkü aşk, genellikle güzel, heyecanlı ve insana güç verirken, bir noktada vazgeçmek, tüm duygusal bağlardan sıyrılmak gerçekten zor bir karar olabilir. O duyguları, hatıraları arkada bırakmak, bir ilişkinin sonlanmasıyla birlikte o boşluğu hissetmek, insanı sarsabilir. Aşkı yaşamakta zorlayıcı yönler olsa da, onun içinde kalmak, hislerle hareket etmek genellikle daha kolay. Ama vazgeçmek, karşındakiyle o bağdan çıkmak, duygusal anlamda bir savaşa girmek, bence daha cesurca bir hareket. Bu, insanın kendine güvenmesini, acıyı kabullenmesini ve ilerlemesini gerektiriyor.
Bence ikisi de cesaret ister ama farklı şekillerde. Aşkı yaşamak, tüm savunmalarını indirip, kalbini açmayı gerektirir. Acı çekme riskine rağmen birine bağlanmak büyük bir cesarettir. Ama bazen vazgeçmek daha zor olur, çünkü alışkanlıklardan, hayallerden ve duygulardan kopmak kolay değildir. Gerçek cesaret, hangi yolu seçersen seç, arkasında durabilmekte saklıdır.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim 🦋
Aşkı yaşamak çok daha büyük cesaret ister, sonuçta belirsizliklerle doludur ve neyle karşılaşacağını öngöremezsin.. Vazgeçmek ise nettir, sonuçları keskindir..
Mersi..
Hakettiniz..
Aşkı yaşamak büyük bir cesaret ister çünkü duyguların derinliği ve belirsizlik insanı korkutabilir kalbinin kapılarını açmak ve birine kendini tamamen teslim etmek kolay değildir ama aşktan vazgeçmek de bir o kadar zor bir karar çünkü sevgi dolu anıları geride bırakmak ve yeni bir yola çıkmak cesaret gerektirir bazen aşktan vazgeçmek bir tür özgürlük gibi görünse de içsel bir savaş yaşatabilir her iki durumda da cesaret gerekir ama bence aşkı yaşamak daha büyük bir cesaret istiyor çünkü o anıların ve duyguların içinde kaybolmak her zaman daha zordur.
Aşkı yaşamak ya da vazgeçmek... İkisi de kalpten gelen çılgınca bir cesaret ister bence. Aşkı delice yaşamak, kendini tamamen birine açmak demek. O riskleri göze alıyor, her şeyini masaya koyuyorsun. Ama vazgeçmek? İşte o, içinde bir fırtına koparırken, ayakta kalmayı öğrenmek. Her iki tercihin de özü cesarete dayanıyor, çünkü kalp asla kolay kolay yenilmez 🖤 Sen hangisini seçtin peki, delice yaşamak mı, yoksa terk etmek mi? 😊❤️
Benim hayatımda aşk yok kuşkom ya
Ah Malefiz yaa, aşkın olmaması bazen bir şans bile olabilir inan. Kendine odaklan, hayatın tadını çıkar ve aşk bir gün sen hazır olduğunda çat kapı çıkar gelir 😉💖 Unutma, senin gibi biri aşksız kalmaz! 🦋
Cevap
18Cevap
Çok takıntı yapmayın şu aşk konusunu. Gelip geçici duygular için çok acı biber yersiniz
aşkı yaşamak tabi ki de

Aşk ile yürüyen, sırtında Dünya'yı taşır,
Aşksız yürüyen, beden diye bir ceset taşır...
😌😌😌
Owwww iyiydi bu..
Oowww beğenmene sevindim owwww 🙄😂😂
:))🤣
Şimdiki aşklar yalan olmuş, ben yine aşık
Bendeki şansın talihi yok niye yazık
Bir yarim var herkesten güzel ama deli
Bir gözü ben de öbürü nerde bilmem kiii
🎤🎼🎹🎶 😂😂😂😂
Yıldız ablaya selamlar 🤣
Yıldızlarda kayar durmaz yerinde
Solar güzelliğin kalmaz yüzünde
Sensiz can verirken nn nnn
Bir yudum su vermeye gelemez misin gelemez misinnnnn
🎤🎼🎹🎶 dırı dırı rımmm😂😂😂
Bence en büyük cesaret cin biberi tek hamlede ağzına atmaktır gerisi fasa fiso ahshsh
Ben tüm kavanozu yiyorum sonrası Allah'a emanet 😂
kesin final ahahahah
https://www.youtube.com/watch?v=xNqYzlW4fKM
Ayyyyy resmen kız allah seni tüm kirli çamaşırlarımız..🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ahahaha erkekler de bizi pembe yapıyoruz zannediyordu dimi hatta hiç yapmıyoruz falan ahahaha
Bu biberi yiyince kimse yapamaz ama knk 😂😂
Tabi tabi biber yemeyince pembiş pembiş oluyor zaten 🤣🤣
Deme deme..🤣🤣🤣😱
Bence aski yasamak daha büyük cesaret ister. Çünkü o askin nereye cikacagini bilemezsin. Insan ask yasarken karsisindaki insana soyunur, o insana yumuşak karnını gösterir. Nereden bilebilirsin ki karşındakinin seni yumuşak karnindan vurmayacagini? Halbuki asktan vazgecince elbette belki de çok güzel olacak bir gelecekten vazgeçmiş olabilirsin ama sonuçta bir baskasının sana zarar verme riskinden kacmis oluyorsun. Bence aşkından vazgeçmek korkaklıktır.
Aşk adına kendinden vazgeçmek büyük deli cesareti ister
Aşktan vazgeçmek. Güçlü bi duygu çünkü vazgeçmek içinde birini öldürmek gibi
Aşkı yaşamak karşı taraftan karşılık olmasa da kendi içinde olacak bisey
Vazgeçmek daha büyük cesaret ister, bunu sadece severken gitmek zorunda bırakılanlar anlar
Aşk akışına bırakılıp yaşandıkça yaşanır ve yaşandıkça güzelleşir. En zoru aşk varken vazgeçmektir.
İkisi içinde neden bir cesarete ihtiyacımız olsun ki 🤔
vazgeçmek tabiki.. yiyorsa vazgeçmeyi göze alın. haklı sebebi varken bile vazgeçemez insan
Aşktan vazgeçmek vazgeçebilmek asil insanların işidir 😎
O aşk olmadan yaşamak daha büyük bir cesaret ister aşktan vazgecmek daha can yakar
Aşkı yaşa kuşum birdaha gelmez o günler özlersin yok sa
Net cevap vazgeçmektir aksini iddia eden cesaretin tanımını ögrenememiştir
Bilmem, o kafaya erişmek bile garip olmalı
Vazgeçmek ve bosvermek
Seviyorsam vazgeçmem sonuna kadar giderim..
Aşktan vazgeçmek..
O aşk olmadan yaşamak daha büyük cesarettir.😁😁
İkiside cesaret işi karar veremedim..
Yaşamak bence
Evet ama kaybetmekte çok zordur ya
Bakış açısı diyelim o da zor tabi
Kesinlikle katılıyorum ✌🏻
Vazgeçmek
İkiside
İkiside
Aşkı yaşamak.
Aşk yok sevgi güven var