Ya tm namazini vs kilsin ama ben cok dindar erkek sevmiyom napicam biraz modern olsun
Sonucta dünyaya 1 kere geliyoruz istedim gibi biriyle evlenmek istiyom yoksada kader kismet
Ya tm namazini vs kilsin ama ben cok dindar erkek sevmiyom napicam biraz modern olsun
Sonucta dünyaya 1 kere geliyoruz istedim gibi biriyle evlenmek istiyom yoksada kader kismet
Cevap
8Cevap
Dindar erkek deyince neden aklınıza böyle erkekler geliyor Allah’la arası iyi olan insan sana daha merhametli davranır devir çok değişti artık kimseye güven olmuyor
Allah senin karşına ahlaklı dindar erkekler çıkarsın. Doğru bir örnek yok belli ki çevrende.
Ya öyle degl misal bazisi var makyaja falan karsi tm cok yapmiyom ama yine de ya da baska ülkelere gezmeye vs en son 1 tanesini modern sanmistim bana evden disari cikamazsin dedi sene düsün
o zamana kadar din ile bağım kopmaz umarım, dediğiniz gibi çevre aile de olabilir bilemiyorum ama dindar kelimesini artık cidden yobaz, kadınları eve kapatan vb.. kişiler olarak görüyorum yoğun olarak 5-6 senedir. Güzel duanız için teşekkür ederimm benden daha iyileri sizin olsun inşallah
Oyy seni yerim bana ettiğin duanın gönlünün hayalinin daha çoğu senin olsun. Var öyle insanlar benim çevremde çok var dilerim öyle biri de seni bulsun.
Ya bana neden dua eden yok
Soruyu ben sormustum
Kız Allah seni 😅😅 Allah senin iki cihanını cennet etsin
İnşallah sevgisini yağmur gibi yağdıracak Allah’a bol ibadet eden seni hep sarıp sarmalayan bir eş nasip olsun sana da ✨🌸
Tsk ederm sana da
hayırlısı ya bı bakmısın ıkısıde ayarında bırıne denk gelmısısn
dünyaya niye 1kere geldiğimizi hiç düşündün mü
Abi ben ne dedm
ne dediğini anladım 1 kere geliyoruz ahirette cenneti haketmek için ama sana hak veriyorum kafa dengin kimyanın uyuştuğu biriyle evlenmek istemekte haklısın ama gerçek müslüman erkek seni kara çarşafa sokmaz çünkü kuranda örtünün diyor kara çarşaf arap ve yahudilerin geleneksel giysisidir ve İslamdaki örtünün emriyle uzaktan yakından alakası yoktur
Sus ve giy su çarşafı :D
Dalga gecmeyi nes
Ehehe yok yok seni iyi anlıyorum. Bende isterim namazını neyin kılsın ama öyle aşırıcılar gibi olmasını hiç istemem.
Sonunda, Şu an günümüzde belki hepsi öyle diicen bende öyle sandim ama tanistim 1 erkek evden disari cikamazsin dedi uş ev cami böyle dedi tipine baksan öyle durmuypdu
Bu abartı. Kimin ne olduğunu bilemezsin. Ben mesela inançlı dinine bağlı bir adamım ama dışarıdan bakınca kuru kemikli t shirtler de giyerim saçımı kırmızıya da laciye de boyarım. Zincir de takarım. Üstelik tarikatların tam ortasında doğdum büyüdüm. Pek çoğundan daha dindar olduğuma yemin edebilirim ama onların ne kadar eksik imanlı olduğunu kanıtlayamam :D Kimisine de bakıyorsun elinden seccade düşmüyor dilinden Allah lafzı düşmüyor ama şekilcilik 10 numara ama ne yaşamdan anlar ne kültürden ne incelikten. Dolayısıyla benim tavsiyem su olur sana, Allah korkusu olan biris olsun illa namazında niyazında başı kuranda ne bilim şalvarı cübbeli olmasına gerek yok. Böyle tipler benim gibi takılanlardan daha az dindar...
Ya abi namaz kilsin birlkte kilalim cennete gidelim cübbe falan bunlara gerek yok
İşte bunu ailene kabul ettirmen ya da ailenin seçmiş olduğunu kabul etmemen lazım diye anlatıyorum :) Darlıyorlar diye bir yalnısa girme bence. Umarım her şey gönlünce olur...
Saol 🪻🪻
boş ver napcan dindar erkeği
Abartma
Öyle gözüken ama olmayan biri
Dinine bagli modern bir erkegim
sen nasıl bır dusunceye sahıpsın
burcun ne
boş ver sen aileni dinle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, seni çok iyi anlıyorum. Aileyle bu konular her zaman biraz zorlayıcı olabiliyor. Ama unutma ki, evleneceğin insanla sen bir ömür geçireceksin, aile değil. Bence bu konuyu sakin bir şekilde ailenle paylaş. Hislerini ve hayallerini anlat, onların da seni anlamasına izin ver. Sonuçta herkesin bir mutluluk hayali var, değil mi? ✨
Kimseyi kırmadan ama kendinden de ödün vermeden bu dengeyi kurmak mümkün. Unutma ki, senin mutluluğun her şeyden önemli. Hayat senin ve kendi seçimini yapabilmen çok değerli. İnşallah gönlüne göre bir yol bulursun güzelim, hayırlısı olsun 💕