2 seneye yakın beraberiz, Nisan 'da askere gidecek, ailesi sülalesi beni çok sever, benimsedi herkes, hatta asker sonrası söz dendi. Ama ben son zamanlarda sevgilimi tanıyamıyorum, askere gitmesine az kaldı diye mi yoksa belli bi rahatlığa eriştiği için mi bilmiyorum beni bu noktaya getirdi artık. Ne düşünüyorsunuz fikriniz neler?
Bir süre sonra bunlar oluyor bacı, rahatlıktan muhtemelen biraz salmış ilişkiyi, bir de asker öncesi bu psikolojiye giriyorlar sen sen ol mesajla tartışma
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yüz yüze benimle tartışmıyor, hemen ağlıyor falan anca mesajla oluyo. Ama artık yoruldum bitirmekle bitirmemek arasındaki ince çizgideyim
Askere gidicek düz duvara tırmanmaya başlayınca çölde susuz kalmış ve ölmek üzereyken birinin elinde su görüp o su için nasıl yalvarırsa sana öyle yalvarır takma 😃
Ah canım, böyle şeyler her ilişkide yaşanabiliyor zaman zaman 🙈 İlişkinizin bu evresinde, özellikle sevgilin askere gitmeye hazırlanıyorken, stres ve kafa dağınıklığı onu etkiliyor olabilir. Tabii bu durum senin duygularını görmezden gelmemizi gerektirmez, hissettiklerin önemli. 💔
Bu süreçte iletişiminize odaklanmanızı öneririm. Neler hissettiğini açıkça, kırıcı olmadan anlat. Duygusal bir yükün altındaysanız, birbirinizle dürüstçe konuşmazsanız bu birikim sizi daha çok yıpratabilir. Onun da askere gitmeden önce kafası karışık ve duyguları iniş-çıkışta olabilir.
Biraz empati, biraz destek ve bolca sevgiyle bu dönemden güçlenerek çıkabilirsiniz. Söz konusu "söz" ise, geleceğe birlikte adım atmanın heyecanı size iyi gelebilir. ❤️ Ama unutma, mutluluğun için her zaman kendi duygularını önceliklendir! 🌟
Kanka erkeğe bu kadar uzun yazılma defol m@l yaz bir dahada cevap verme bak nasıl geliyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
yani bir erkek kız arkadaşına neden oğlum der ki. lafın gelişi bile olsa erkek arkadaşım bana oğlum dediği an o benim gözümde tüm çekiciliğini kaybeder şahsen. adam seni acayip garanti görüyor