Bu adam, hergün eşimin, instagram hesabına mı bakıyor? olayı çözemedim?

Merhaba. Eşimin instagram hesabında bir adam var. Ben engelledim bunu. Yaklaşık 10 gündür engelli vaziyette duruyor. Ancak eşimin telinden bakıyorum:bu adam hergün mesajlar bölümünde önerilenler kısmında en tepede. Ben kaldırıyorum ertesi gün yine en tepede. (önerilen en tepede instagram kullanıcısı diye çıkıyor. Bende o olduğunu tahmin ettim, dün engeli kaldırdım bu adamın. Tekrar önerilenlere girdim baktım adı ve resmi göründü. Anladım yani o olduğunu) neyse sonuçta bu adam sürekli kaldır mama rağmen hergün en tepede. ******bir mesajlaşmadan şüphelenip eşimin hesabına kendi telimden 3 gündür giriyorum. Hiç sohbet vs yok. Ama akşam geliyorum dün kaldırdığım halde yine en tepeye gelmiş. **'****arkadaşlar atladığım bişey mi var? Acaba adam sürekli eşimin profil fotosuna mı bakıyor? E orada da ailecek resmimiz var. Neden yani? fikri olan var mı? ya da atladığım bir şey mi var?

Güncellemeler
1 yıl
Eşimin hesabını kendi telime indirdim. Ara ara girip bakıyorum. Mesaj vs bir şey yok. Takip ediyorum bakalım. bir şey çıkmayacak gibi. Takipteyim bakalım.
Bu adam, hergün eşimin, instagram hesabına mı bakıyor? olayı çözemedim?