Şu zamanda bu tarz ilişkiler o kadar çok ki, insan şaşırıyor. Yedekte tutma meselesi olsa gerek.
“İlişkinin adını k0ymayalım sadece yaşayalım” diyen flörte karşı tepkiniz ne olur?

Şu zamanda bu tarz ilişkiler o kadar çok ki, insan şaşırıyor. Yedekte tutma meselesi olsa gerek.
“İlişkinin adını k0ymayalım sadece yaşayalım” diyen flörte karşı tepkiniz ne olur?

Bunu söyleyen biriyle uzun vadede bir yere varamayacağımı anlarım. Çünkü “İlişkinin adını koymayalım, sadece yaşayalım” demek, genelde belirsizliği korumak ve sorumluluktan kaçmak anlamına gelir. Ben netlik seven biriyim, ya bir şey vardır ya da yoktur. Arada kalmış, tanımı olmayan ilişkiler bana güven vermez. Eğer gerçekten bir şey hissediyorsan, neden saklamaya ya da belirsiz bırakmaya çalışıyorsun? Böyle bir şeyle karşılaşırsam ya net bir cevap alana kadar üzerine giderim ya da hiç uğraşmadan yoluma devam ederim. Çünkü ben, “ne olduğumuz belli değil” muhabbetine girecek yaşta değilim.
Cevap
6Cevap
ayrılırım ben direk
Flörte karşıyım 😅 Allah yolundayım artık. Tek aşk, Allah aşkıdır.
Sevgilide olmiyalim evlenmiyelim ama bıseylerde yasıyalım bu nasıl bı mantık yani senle olursa olur olmazsa baskasını bulurum nasılsa cıddı bısey yok demek ıstemıs sende bu işlere kanma dogru durust bı ılıskı yasamak varken neden yarın ne olacagı bellı olmayan ınsanlarla ve ılıskılerle vakıt olduruceksınkı
Seni sevmiyorum bana olan ilgini istiyorum diyor adını koymuyor ama kaybetmek istemiyor ama seni değil ilgini sevgilisi bile olsa yine bi köşede ulaşılabilir olmanı ister.
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim tamam mıı derim.
Tamam derim. Şimdi biz neyiz sorusunu anlamsız buluyorum.
Hiç işim olmaz flört etmek mantıklı gelmiyor
Ahhahaha oldu başka isteği bir ömür onla vakit mi kaybedim
Hadi başka kapıya, eğlenebileceğin bir insan değilim hayat vizyonum var benim. Ortalık mezesi seni derdim.
Oldu pez. evenk başka demek lazım.
Muhtemelen yazmam bir daha
Hayatta mutluluklar derim
Herkes yoluna gitsin derim
Öyle mi diyormus. İyi, evleniriz o zaman 😂
Çok geç adını Feriha koydum nxbdbd
Doğa sandım dizideki
Zamanla koyar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?